چه کسی قبر حضرت رسول(ص) را آماده کرد؟چه کسی پیکر مبارک را تدفین نمود؟
قبر پیامبر اعظم(ص) را «ابو عبیده جراح» و «زید بن سهل» آماده کردند و امیرالمؤمنین(ع) مراسم تدفین را به کمک فضل و عباس انجام داد.
امروز سالگرد عروج آخرین فرستاده الهی روی زمین است. پیامبر اعظم(ص) در این روز نزد پروردگارش شتافت تا وحی الهی به بشر برای همیشه قطع شود.
از این رو رحلت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلّم، بزرگترین مصیبت تاریخ دنیاست. بهترین مخلوق عالم امکان، از دنیا رفت تا دیگر موجودی با چشم دنیوی، فرستادهای از طرف خدا را نتواند ببیند.
روح مقدس و بزرگ آن سفیر الهى، نیمروز دوشنبه، 28 ماه صفر از بدن شریفش پر کشید. نخستین کسى که بر پیامبر گرامى نماز گزارد، امیر مؤمنان بود. سپس یاران پیامبر، دسته دسته بر پیکر پاک و مطهر ایشان، نماز گزاردند و این مراسم تا ظهر روز سهشنبه ادامه داشت.
سپس تصمیم بر این شد که پیکر مطهر پیامبر را در همان حجرهاى که درگذشته بود، به خاک بسپارند.
قبر آن حضرت را «ابو عبیده جراح» و «زید بن سهل» آماده کردند و امیر مؤمنان مراسم تدفین را به کمک فضل و عباس انجام داد.
سرانجام، آفتاب زندگى شخصیتى که با فداکاریهاى خستگىناپذیر خود، سرنوشت بشر را دگرگون ساخت و صفحات نو و درخشانى از تمدن به روى انسانها گشود، از دنیای ظاهری غروب کرد. (فروغ ابدیت، آیت الله جعفر سبحانی، ص 940)
پس از وفات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، فاطمه علیهاالسلام در اجتماع زنان با بیان غم آلودی فرمود: «إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ انْقَطَعَ عَنَّا خَبَرُ السَّمَاءِ؛ همه از خداییم و به سوی او باز میگردیم. وحی و خبر آسمانی از ما قطع شد.»
از معاذ بن جبل نقل شده است که فاطمه علیهاالسلام پس از وفات رسول خدا صلی الله علیه و آله فراوان میگریست و میفرمود: «یَا أَبَتَاهْ إِلَی جَبْرَئِیلَ نَنْعَاهُ اِنْقَطَعَتْ عَنَّا اَخْبَارُ السَّمَاءِ یَا اَبَتَاهْ لَا یَنْزِلُ الْوَحْیُ اِلَیْنَا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ اَبَدا؛
ای پدر! پس از تو باید شکوههای دل را به جبرئیل گفت. [با وفات تو] خبرهای آسمانی قطع شد. ای پدر! دیگر برای همیشه از طرف خدا وحی فرو فرستاده نمیشود.»
و گاهی این اشعار را میخواند:
«اِذَا مَاتَ یَوْماً مَیِّتٌ قَلَّ ذِکْرُهُوَ ذِکْرُ أَبِی مُذْ مَاتَ وَ اللَّهِ أَزْیَد
تَاَمَّلْ اِذَا الْاَحْزَانُ فِیکَ تَکَاثَرَتْ اَعَاشَ رَسُولُ اللَّهِ اَمْ ضَمَّهُ الْقَبْرُ؛
هر کس بمیرد، یادش کم میشود، به جز پدرم که هر روز یاد او فزونی میگیرد.
بیندیش هنگامی که غم و اندوه در جانت فراوان میشود، آیا رسول خدا زنده است یا از دنیا رفته و در عالم قبر (برزخ ) است.»
رئیسجمهور سابق ایران اسلامی دقایقی پیش در مراسم تدفین 5 شهید گمنام دفاع مقدس در میدان امام حسین(ع) حضور یافت.
عزاداران تهرانی پیکر پاک و مطهر 5 شهید گمنام دفاع مقدس را از میدان سپاه تهران تا میدان امام حسین(ع) تشییع کردند.
هزاران عزادار تهرانی همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) پیکر این شهیدان که به تازگی تفحص شدهاند را بر دستان خود گرفته و تا میدان امام حسین(ع) تشییع کردند.
پس از تشییع این 5 شهید گمنام مراسم تدفین با حضور هیئتها و دستجات عزاداری در میدان امام حسین(ع) آغاز شد.
محمدباقر قالیباف شهردار تهران و سردار کاظمینی فرمانده سپاه محمد رسول الله در جمع تشییعکنندگان حضور یافتند و محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق ایران اسلامی نیز همراه با همسرش در مراسم تدفین این شهیدان در میدان امام حسین(ع) حضور به هم رساند.
علی دشتی سناتور و نویسنده دوران شاهنشاهی میگوید: بعد از آن سخنرانی کذایی اعلیحضرت در قم و توهین به روحانیت شیعه، از سر اندرز به شاه گفتم، سخنرانی اعلیحضرت در قم توهین به روحانیت شیعه بود که مورد احترام مردم هستند. شاه در پاسخ گفت: «کاری که پدرم نتوانست با اینها انجام دهد، میخواهم من انجام دهم».
در کتاب «سروها در باد: آخرین روزهای شاه در تهران»، به تقریر امیراصلان، به ذکر خاطرهای از علی دشتی از رجال پهلوی ذکر کرده است که در 22 شهریور 1357، علی دشتی، سناتور و نویسند? معروف، نزد شاه وقت ایران میرود. دشتی از مسئول تشریفات شاه میپرسد ، آیا لازم است لباس رسمی بپوشم؟ که مسئول تشریفات پاسخ میدهد لباس تیره بپوشید بهتر است. مسئول تشریفات میگوید: دشتی در ساعتی که برای شرفیابی تعیین شده بود آمد و چون کسی حضور نداشت او را به اتاق شاه راهنمایی کردم تا شاه به طور خصوصی با وی گفتوگو کند.
دشتی، پس از شرفیابی، نزد من آمد. گفتم، انشاءا... موفق شدید به اعلیحضرتین روحیه و آرامش بدهید؟ گفت، راستش نتوانستم اعلیحضرتین را با نظرخودم موافق سازم.
او گفت، پس از واقع? خرداد 1342، وقتی سفیر ایران در بیروت بودم، بعد از آن سخنرانی کذایی اعلیحضرت در قم و توهین به روحانیت شیعه، نامهای در 13 صفحه نوشتم و توسط حسین علاء که در آن زمان وزیر دربار بود به شاه دادم. وقتی نتیجه را از علاء پرسیدم، گفت، شاه نامه را خوانده و نوشتهاند: «باز این پیران اندرزگو دست از اندرزگویی بر نمیدارند.»
بعد اجاز? شرفیابی خواستم و به تهران آمدم. روز ملاقات با شاه، از سر اندرز به شاه گفتم، سخنرانی اعلیحضرت در قم توهین به روحانیت شیعه بود که مورد احترام مردم هستند. شاه در پاسخ گفت: «کاری که پدرم نتوانست با اینها انجام دهد، میخواهم من انجام دهم و تکلیفم را برای همیشه با اینها روشن کنم، اینها مانع اصلاحاتی هستند که من میخواهم در کشورم انجام دهم.» دیگر من سخنی برای گفتن نداشتم.
علی دشتی سپس به ماجرای شرفیابی امروز خودش پرداخت و گفت: «پس از آنکه شرفیاب شدم، اعلیحضرت و ملکه نشسته بودند. هر دو رنگ پریده و مضطرب و نگران از آنچه روی داده است و از آنچه در آینده رخ خواهد داد. ملکه مرتب سیگار میکشید. شاه، برای نخستینبار، به من اجاز? نشستن داد. شاه را بسیار افسرده و پریشان دیدم. فرح رو به من کرد و گفت: «شما دقیقاً ناظر وضعی که در مملکت میگذرد هستید و میدانید چه میگذرد. به نظر شما که از رجال با تجرب? کشورید چه باید کرد؟» پس از مدتی گفتم: «علیاحضرتا چند راه به نظر من میرسد.» شاه گفتند بگو. و من گفتم: «نخست آنکه، اعلیحضرت مدتی از تهران خارج شوند و در جزیر? کیش یا شمال اقامت کنند تا آبها از آسیاب بیفتد.» در این هنگام شاه گفت: «آقای دشتی این ممکن نیست... من باید در تهران بمانم و ناظر اوضاع باشم.» علیاحضرت، پس از سخنان شاه، گفت: «دیگر چه به نظرتان میرسد؟» گفتم: «بایستید و مقاومت کنید... چارهای نیست، اگر سلطنت را دوست دارید باید چنین کاری بکنید.» شاه گفت: «خشونت دامن? تظاهرات را گستردهتر میکند، آن وقت دیگر مهار کردنش ممکن نیست.»
گفتم: «انشاءا... اعلیحضرت گستاخی مرا خواهند بخشید. اما پس از واقع? خرداد 1342 که من سفیر ایران در بیروت بودم، نامهای در سیزده صفحه تقدیم حضورتان کردم و در آن نوشتم سخنرانی اعلیحضرت در قم شایسته نبود. در آن سخنرانی به روحانیت شیعه توهین کردید، روحانیت شیعه در ایران مقدس است و مردم با دید? احترام به آنان مینگرند. ولی اطرافیان نادان شما هر روز فاصل? شما را با روحانیت بیشتر کردند. نظر مبارکتان میآید وقتی با اسدالله علم، نخستوزیر و پاکروان، رئیس سازمان امنیت و اطلاعات کشور، شرفیاب شدیم، علم با اصرار میخواست که آیتالله خمینی را نابود سازید تا مملکت آرام بگیرد. آن مرد با آن کار سادهلوحانهاش میخواست رژیم را نابود کند. در این هنگام بود که پاکروان خود را روی پای شما انداخت و گفت اعلیحضرت شما را به خدا قسم این کار را نکنید.
شاه گفت: «حالا چه کنم؟» گفتم: «یکی از راه حلهای دیگر این است که باز به روحانیت نزدیک شوید و از آنان دلجویی کنید و نگذارید شکاف عمیقتر شود.» شاه گفت: «اطرفیان من با آیتالله شریعتمداری در تماساند.» من گفتم: «من شریعتمداری را قبول ندارم. بهتر است با دیگر آیات عظام که مورد توجه مردم قرار دارند و به آنان اقتدا میکنند تماس بگیرید.» شاه دیگر سخنی نگفت.
دشتی ادامه داد: «آقای افشار، الان زمانی است که شاه باید قاطعیت نشان دهد و راهی را برای نجات مملکت و سلطنت و رژیم خودش پیدا کند. ولی شاهی که من امروز دیدم آن محمدرضاشاه سابق نبود. چنان در زیر فشار روحی و افسردگی قرار دارد که حاضر به نشان دادن هیچ واکنشی نیست.».
امیراصلان افشار در پینوشت همین مطلب علی دشتی را اینگونه معرفی میکند:
علی دشتی یکی از علاقمندان رژیم پهلوی بود که به پدر و پسر خدمت کرد. وی صاحبامتیاز روزنام? شفق سرخ بود و در اوایل سردار سپهی رضاشاه با او مخالفت میورزید و با قلم آتشین خود مقالات تندی بر ضد وی نوشت، ولی بعداً جزو مشاوران رضاشاه شد، و عمامه از سر برنهاد و کلاه پهلوی را جایگزین آن کرد.
او چنان مورد توجه قرار گرفت که هنگام سفر به خوزستان از طرف دربار به استاندار خوزستان توصیه شد که پذیرایی شایان از او به عمل آورد. دشتی شخصی تندخو و عصبانی مزاج بود و در پایان عمر سناتور انتصابی شد. این را نیز بگوئیم که علی دشتی یکی از نویسندگان پرمای? کشور بود. کتاب فتنه، ایام محبس و کتاب اعتماد به نفس از آثار اوست که برای نخستینبار به وسیل? وی از زبان فرانسه ترجمه شد. او همچنین در مورد حافظ، سعدی و خیام، تحقیقات ژرف و دانشپژوهانهای انجام داده است.
وقوع انفجار در ایستگاه قطار در استان «ولگوگراد» روسیه تاکنون دستکم 15 کشته بر جای گذاشته است.
به نقل از شبکه راشاتودی، وقوع انفجار در یک ایستگاه قطار در استان «ولگوگراد» در مرکز روسیه دستکم 15 کشته بر جای گذاشته است.
کمیته ضدتروریسم روسیه اعلام کرده است که این انفجار احتمالا انتحاری بوده و عامل آن هم یک زن بوده است.
پلیس روسیه تعداد کشتههای این حادثه را بیش از 10 نفر اعلام کرده، اما دولت محلی میگوید 15 نفر کشته و 40 تن هم زخمی شدهاند. پیش از این آمار کشتهها 18 نفر اعلام شده بود.
خبرگزاری اینترفکس روسیه هم گزارش داده است که این انفجار در نزدیکی یک گیت امنیتی رخ داده است.
در حال حاضر خودروهای امدادی به سمت محل حادثه اعزام شده و آتشنشانی در تلاش برای مهار آتش ناشی از انفجار است.
در پی بروز این حادثه، در استان «ولگوگراد» روسیه 3 روز عزای عمومی اعلام شده است.
ررئیسجمهور با اشاره به فرارسیدن روز 9 دی و نامگذاری آن به عنوان روز بصیرت، گفت: مردم وقتی احساس کردند به ارزشهای دینی آنها توهین و بیگانگان خیال دخالت در حوزههای اعتقادی آنان را دارند با حضورشان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در جلسه عصر امروز (یکشنبه) هیات دولت با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و با بیان اینکه ملت ایران در ایام محرم و صفر، علاقه و ارادت قلبی خود را به بهترین شکل نسبت به پیامبر و خاندان پاک او ابراز میدارند، گفت: درس بزرگ ما از مکتب پیامبر رحمت(ص) این است که لازمه گسترش پیام حق، نرمش و مهربانی با مردم و لازمه پیشرفت حکومت، احترام به رای و نظر مردم و مشورت با آنها است.
رئیس جمهور با بیان اینکه امام حسن(ع)، با شجاعت و دوراندیشی تمام، با صلح خود که به راستی با شکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ بود، توانست آتش فتنه و اختلافات در میان امت اسلام را فرونشاند، افزود: حضرت امام حسن مجتبی(ع) که می دانست شهامت و شجاعت برای صلح، اگر بیش از جنگ و شهادت نباشد، کمتر از آن هم نیست، ملامت همه افراطیون را به جان خرید تا وحدت اهل قبله و اساس مکتب پیامبر(ص) را حراست نماید و با بیداری نسبت به خطر حمله دشمن خارجی، وحدت جامعه و اساس اسلام را حفاظت کند.
وی با اشاره به فرارسیدن روز 9 دی و نامگذاری آن به عنوان روز بصیرت، گفت: مردم زمانیکه احساس کردند به باورها و ارزشهای دینی و اعتقادی آنها توهین شده و بیگانگان خیال دخالت در حوزه های اخلاقی و اعتقادی آنان را دارند به حرکت در آمده، با حضور و اجتماعشان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حضور مردم در این روز، برای دفاع از اسلام و مقدسات و ادای احترام به اباعبداللهالحسین(ع) و حمایت از انقلاب و رهبری بود، گفت: مردم برای حمایت از جناحی خاص به میدان نیامدند، آنچه مردم را به حرکت در آورد دلدادگی مردم ایران به عاشورا و ارزشهای انسانی برآمده از آن بود، مردم با هدف دفاع از اسلام، اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی به حرکت در آمدند، چون احساس کرده بودند به فرهنگ عاشورا اهانت شده و بیگانگان زمینه را برای مداخله مناسب یافتهاند.
حجتالاسلام روحانی با تاکید بر اینکه بصیرت فقط برای یک روز خاص نیست بلکه همیشه باید برای ما روز بصیرت باشد، گفت: خوشبختانه با مدیریتی که رهبری انقلاب کردند، ملت ما بصیرت خود را با حضور حماسهساز در انتخابات 92 نشان دادند. وقتی رهبری با درایت بر جذب حداکثری تاکید کردند و حتی از کسانی که حکومت را هم قبول ندارند دعوت به شرکت در انتخابات کردند، مردم با بصیرت عمل کردند.
رییس جمهور با بیان اینکه بصیرت با توهین و افراطیگری سازگار نیست، لازمه بصیرت را تشخیص دقیق شرایط زمان و مصالح کشور دانست و افزود: امروز در شرایطی که ما در حال مذاکره جدی با قدرتهای جهانی هستیم مصلحت کشور اقتضا می کند بالاترین درجه وحدت و انسجام ملی را نشان دهیم.
وی در ادامه یادآورشد: دولت وظیفه خود می داند که مسئولیت قانونی خود در سیاست خارجی کشور را در راستای هدایتهای رهبری با هوشیاری و کارآمدی ایفا کند و اطمینان دارد که مردم با بصیرت، با حمایتهای همه جانبه خود، موفقیت کشور در این عرصه را هم تضمین خواهند کرد.
در ادامه جلسه امروز هیأت دولت، رییس دیوان محاسبات کشور پیشنهاداتی در خصوص تعامل هر چه بیشتر با دستگاههای اجرایی برای اقدامات پیشگیرانه و رعایت موازین قانونی در عملکرد دستگاههای دولتی به هیات وزیران ارائه کرد.
آیا این برهانی برای همه نخبگان نیست؟!
آقا جان اگر فریب خورده باشیم که اشکال ندارد !!خوب توبه می کنیم—
بسم الله الرحمن الرحیم
در بررسی اتفاقات سال 88 به نکاتی بر می خوریم مثلا اینکه تعدادی هستند که از شالوده جریان را برنامه ریزی کردند ، تعدادی هزینه کردند ، تعدادی نیز اجرا کردند و تعدادی هم نا خواسته فقط در دام این فتنه به بازی گرفته شدند.
محمدعلی ابطحی در اظهارات خود میگوید :
این نوبت انتخابات )خرداد 1388) معتقدم انتخابات خیلی متفاوتی بود، خیلی پرسابقه شد، یعنی انتخاباتی بود که شاید دو سه سال برایش داشت کار میشد و کمتر انتخاباتی این طوری بود که دو سه سال برایش کار شده باشد.
حالا سوالاتی که مطرح است اینکه چند گروه بالا به کدام راه ادامه دادند؟! کدام در مسیر گذشته قدم برداشتن ؟کدام از ابتدا در این مسیر به نفع دیگران گمراه شده بودند؟ کدام گروه از فرصت بدست آمده به نفع خرابکاریها و بی نظمیهای قابل اجرا در بستر جامعه سوءاستفاده کردند؟
اما با تمام این تفاسیر من به عنوان یک انسان اگر دچار اشتباهی شده باشم ، اگر اظهار کنم پشیمان شدم ، با اینکه شاید در آینده هم کسی من را به عنوان بی گناه نپذیرد ، یا حتی در اجتماعش خیلی هم قبول نکند و من هم این را ناظر باشم ، با اینکه دردناک است اما حداقل خودم و وجدان قلبیه خودم در آرامش قرار می گیرند.
این چیزیست که در اظهارات برخی سیاسیونی که در جریانات آن زمان مستقیما حضور داشتند جست و گریخته به چشم می خورد و یک نکته قابل تامل که موید همین ماجراست.مثل جمله ای که واضح می گوید" من هم عذرخواهی میکنم از این رفتن به یک تظاهرات غیرقانونی اما به این دلیل بود."(البته کلمه دلیلی که در این جمله گفته شده به خاطر فرمایشات دیگر ایشون (آقای ابطحی) می باشد که چون طولانی هست به آن نمی پردازیم) .حالا اینکه اتفاقی شبیه این (حتی کاملا ناخواسته)برای برخی سیاسیون بیفتد مسئله ای محتمل و در عین حال قابل توجه و تذکر برای همه آنان می باشد.
آیا این برهانی برای همه نخبگان نیست؟!
فریب استراتژیک (Strategic deception) یکی از پیچیدهترین ابعاد راهبردی عملیات روانی است که توسط دشمن و در سطح نخبگان و چهرههای مؤثر -از جمله سیاسیون و ...- طراحی و اجرا میگردد، در طی آن با ارایهی مستقیم و غیر مستقیم اطلاعات و تحلیل، به گونهای برای هدف تصمیمسازی میشود که از یک سو، او خود متوجه این عملیات فریب نگردد و از سوی دیگر، گریزی از افتادن در تله نداشته باشد. در طی این عملیات، گاه شخص هدف که از چهرههای مؤثر و مسؤولین کشور مقابل است تا آن حد پیش میرود که دانسته یا نادانسته علیه منافع ملی کشور خود اقدام میکند که این بخشی از پازلی است که توسط کشور مهاجم (فریب دهنده) پیاده و دنبال شده است.
چرا مردم چند ماه سکوت کردند؟
حقیر تصور می کنم مردم به مرور حس گناه کردند این حس گناه برای مردم مسلمان ایران از اینجا بود که به چشم خودشان از کسانی که انتظار نداشتند این رفتارها را دیدند ، لذا سکوت کردند ، سکوتی که کم کم همراه شد با یک بغض و 9 دی هنگام ترکیدن این بغض مردم بود .
روز 9 دی روزی است که به تعبیر مقام معظم رهبری دشمنان هم اعتراف کردند؛ "که در طول انقلاب هیچ حرکت مردمی به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است" ملت ایران بویژه جوانان ایرانی از زن و مرد و پیر و جوان حماسهای خلق کردند که انگشت حیرت به دهان جهانیان گذاشتند.
چرا مردم سکوت را شکستند؟!
شاید خلق و خوی مردم ایران اینگونه است. این رفتارها با مفاهیم دینی هم کاملا سازگار هست. یعنی خدا با نشان دادن راه روشن صراط المستقیم و با تعیین خط حرکت اجتماعی دیگر هیچ جای تردیدی در قلب مردمی که این راه را قبول دارن باقی نگذاشته است. در این صورت بدون نیاز به کوچکترین شکی جامعه و فرد مسیر حرکت خود را با چشمی روشن میبیند و با دلی آرام و امیدی استوار طی می کند. انشاالله
وَ اتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصیبَنَّ الَّذینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً [انفال/25]؛ بپرهیزید از فتنه ای که تنها دامن ستمکاران از شما را نمی گیرد.
علامه طباطبایی در ذیل این آیه می فرمایند: «فتنه عبارت است از این که بعضی از امت با بعضی دیگر اختلاف می کنند در امری که تمامی امّت، حقیقت امر را می فهمند که کدام است، ولیکن یک دسته از قبول آن سرپیچی نموده و آگاهانه به ظلم و منکر اقدام می کنند. آن دسته دیگر هم که حقیقت امر را قبول کرده اند، آنان را نهی از منکر نمی کنند و در نتیجه آثار سوءاش دامن گیر همه امت میشود... این که خداوند همه امت را از آن زنهار داده، معلوم می شود که منظور آن ظلمی است که اثر سوءاش عمومی باشد و چنین ظلمی ناچار باید از قبیل بر هم زدن حکومت حقّه اسلامی و زمام آن را به ناحق به دست گرفتن و یا پایمال کردن احکام قطعی از کتاب و سنت که راجع به حکومت حقّه است، باشد.
خداوند تبارک و تعالا در قالب دعایی قرآنی نیز چنین می فرمایند:
رَبَّنا لا تَجْعَلْنا فِتْنَةً لِلْقَوْمِ الظّالِمینَ [یونس / 85]؛ خداوندا! ما را دستخوش فتنه (و بلای) مردم ستمکار قرار مده ..
حبیب الله عسگر اولادی در این باب آگاهی مردم از این راه روشن اینطور می گوید:
مردم امید دارند فتنهانگیزان به اردوگاه انقلاب برگردند
مردم در همراهی با نظام و انقلاب و رهبری بعد از رخدادهای تلخ پس از انتخابات ریاست جمهوری بسیار هوشمندانه عمل کردند و اجازه ندادند شورش اشرافیت علیه جمهوریت پا بگیرد. مردم اجازه ندادند دسیسه و نیرنگ آمریکا، انگلیس مکار و رژیم صهیونیستی مبنی بر "دروغ و تقلب" جا بیفتد. مردم بصیرت مثالزدنی خود را در حمایت از رهبری مظلوم انقلاب به گونهای نشان دادند که جایی برای فریبکاران و اهل فتنه و فتنهانگیزی باقی نماند. مردم شمشیر عدالت را بالای سر فتنهانگیزان نگه داشتند اما فرود نیاوردند چون امید دارند آنها از سربازی حقارتآمیز برای دشمن دست بردارند و به اردوگاه انقلاب برگردند
به امید آن روز که روند عادی و آرام این کشتی انقلاب به دست منتظر موعود برسد انشاالله
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور با اشاره به این مطلب که محور شمشک به دیزین و خلخال به پونل تا اطلاع ثانوی مسدود است، گفت: این در حالی است که در سایر جادههای کشور ترافیک روان و آسمان صاف گزارش شده است.
سرهنگ محمدحسین حمیدی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهنمایی و رانندگی تشریح کرد:
وی گفت: محور شمشک به دیزین و پونل به خلخال به علت بارش برف سنگین و احتمال وقوع بهمن تا اطلاع ثانوی مسدود هستند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور همچنین ترافیک در سایر محورها را روان توصیف کرد.
وی یادآور شد: هم اکنون آسمان تمامی جاده ها صاف و بدون بارندگی گزارش شده است.
حدادعادل گفت: توصیه من به کسانی که امروز فرصتی برای مدیریت پیدا کردهاند این است که مراقب باشند اگر دوباره در مسیر فتنه قرار بگیرند این ملت 9 دیهای دیگری هم خواهد آفرید.
برنامه «دیروز، امروز، فردا» امشب با حضور غلامعلی حدادعادل مشاور عالی مقام معظم رهبری و حجتالاسلام محمدحسن رحیمیان از اعضای بیت امام (ره) با موضوع «حماسه نه دی و عبرتهای آن» از شبکه سوم سیما پخش شد.
حدادعادل در بخش ابتدایی برنامه گفت: شکی نیست که همه دلسوزان کشور و علاقمندان به انقلاب خواهان وحدت مردم هستند، کشور از صف آرایی عدهای در مقابل عدهای دیگر سودی نمیبرد، هر اقدامی در جهت رفع اختلاف و در مسیر وحدت اقدام پسندیدهای است اما وحدت بدون واکاوی حوادث گذشته، معلوم نیست موفق باشد و شاید به شکست بیانجامد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریحکرد: اگر حوادث سال 88 را تحلیل و ریشهیابی نکنیم و با عبارتهای احساسی و عاطفی داستان را تمام کنیم، معلوم نیست کار درستی کرده باشیم. آیا چیزی که در سال 88 اتفاق افتاد یک سوءتفاهم بوده که باید فراموش شود؟ بنده چنین اعتقادی ندارم. اگر موضع گیریها، بیانیهها، مصاحبه با بیگانگان، موضعگیری بیگانگان نسبت به اتفاقات کشور و... را بررسی کنیم میبینیم جفای بزرگی به کشور و انقلاب شده است.
وی ادامه داد: چه تضمینی هست که دوباره فردا این اتفاقات تکرار نشود؟ ما مایلیم این اتفاقات تکرار نشود و هر کاری که میشود باید در این مسیر انجام شود. یکی از راههای جلوگیری از تکرار این اتفاقات این است که مقصر مشخص شود.
حجتالاسلام رحیمیان هم در ابتدای برنامه گفت: منظور از وحدت چیست و با کیست؟ اگر مساله مردم است، مردم وحدت خود را در روز نه دی 88 به نمایش گذاشتند. جمعیتی که روز نه دی آمدند فقط منحصر به یک جناح خاص سیاسی نبود و همه مردم حضور داشتند. بسیاری از افراد را در متن راهپیمایی دیدم که به آن دو کاندیدا رای داده بودند. این وحدت همچنان برقرار است. جامعه ما در عرصههای مختلف وحدت خود را حول محور نظام، انقلاب و ولایت همواره نشان داده است. این وحدت الان هم وجود دارد و باید از آن صیانت کرد.
وی افزود: جریانی که در خدمت یا هماهنگ با دشمنان کینهتوز اسلام حرکتی را انجام دادند که در جهت براندازی نظام بود و منشاء آثار بسیار بدی برای اسلام و انقلاب بود. پاسخگوی خونهای ریخته شده کیست؟ پاسخگوی آبروی ریخته شده نظام کیست؟ سیدحسن نصرالله نقل میکرد که در ایام اوجگیری فتنه میلیونها نفر در جهان اسلام مضطرب و نگران بودند، اینها مردم را فریب دادند اما مردم بعد از چندی بیدار شدند و به صفوف فشرده دهها میلیونی نه دی پیوستند و آنچه باقی ماند ضد انقلابها، بهاییها، ساواکیها و ... و چند هزارنفری که با ساز رسانههای غربی و حمایت آقایان رقصیدند، آیا این افراد قابل بخشش هستند؟
وی ادامه داد: بخش بزرگی از افرادی که در آن ایام دستگیر شدند، به هیچ کس رای نداده بودند و برای هدف دیگری آمده بودند. آیا اینها قابل بخشش هستند؟ در حالی که همچنان پای مواضع خود ایستادهاند و با دشمنان کینهتوز اسلام حرف و عمل میکنند. من فکر نمیکنم بخش اعظمی از کسانی که به این آقایان رای دادند موافق چنین بخششی باشند.
حدادعادل در بخش دیگری از این برنامه تلویزیونی اظهارداشت: صدا و سیما برای بازخوانی و واکاوی پرونده فتنه باید یک سریال حداقل 26 قسمتی بسازد، از روز انتخابات که 22 خرداد 88 بود تا نه دی اتفاقات زیادی افتاد، مردمی که با حد نصاب بالا در انتخابات شرکت کرده بودند، از همان ظهر روز رای گیری نغمه تقلب در انتخابات را شنیدند. عصر روز جمعه و دو ساعت مانده به پایان رای گیری عده ای برای تظاهرات جلوی وزارت کشور جمع شده بودند. هنوز انتخابات تمام نشده بود که یکی از کاندیداها خبرنگاران خارجی را دعوت کرد و گفت من با رای بالا انتخاب شدهام.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: از صبح روز بعد هم فشار برای ابطال آراء بالا گرفت و مردم برای انجام راهپیمایی به خیابانها دعوت شدند. من فکر میکنم اگر حوادث 35 سال انقلاب تا امروز را مرور کنیم میبینیم هیچ جفایی بدتر از تهمت تقلب وجود نداشته است، نظامی که بر اساس دیانت و صداقت به وجود آمده و براساس دین استوار شده، دشمنان زیادی دارد، تمام حکومتهای فاسد اطراف ما که نوکران آمریکاییها هستند چقدر از این هدیهای که به آنها تقدیم شد خوشحال شدند.
وی در ادامه تصریحکرد: آدمهایی که با اصل نظام مخالف بودند و انتخابات را قبول نداشتند و رای هم نداده بودند شعار نوشتند که رای ما را پس دهید.
حدادعادل ادامه داد: اول صحبت از اختلاف نظر دو نفر بود که این طبیعی بود. بعضیها هم در مناظرهها حرفهای بدی زدند که پسندیده نبود اما بعد از انتخابات کمکم معلوم شد مساله این حرفها نیست؛ هرچه جلوتر آمدند شعارهای مخالف با اصل نظام بیشتر شد. در روز قدس یک عده آمدند و به بهانه انتخابات در میدان هفت تیر تهران یک بطری آب به دست گرفتند و شعار دادند نه غزه،نه لبنان جانم فدای ایران؛ کمی جلوتر و در 13 آبان بیانیهای صادر شد که در آن هیچ اشارهای به آمریکا و جنایتهایش نسبت به ملت ایران نشد و حتی از تسخیر لانه جاسوسی هم در این بیانیه اسمی برده نشد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری یادآور شد: در روز 16 آذر یک عده به عکس امام بی احترامی کردند. در عاشورای همان سال عدهای به خیابانها آمدند و شعارهای عجیب و غریب دادند و خیمههای عزاداری را آتش زدند و.... بعد هم یک کسی پیدا شد و گفت اینها مردم خداجو بودند، اگر این افراد برای عزاداری آمدند که کسی با آنها کاری نداشت، چی شد که مردم به خیابان آمدند؟ نه دی انفجار خشم مردم و ترکیدن بغض مردم بود.
وی ادامه داد: نه دی لبریز شدن کاسه صبر مردم بود. مردم از 22 خرداد تا 9 دی شاهد اتفاقات مختلف بودند و بالاخره چیزی که صبر مردم را تمام کرد این بود که مردم دیدند اینها به سراغ عاشورا و نهضت امام حسین (ع) رفتهاند و میخواهند عاشورا را به وسیلهای برای رسیدن به اهداف خود تبدیل کنند.
حجتالاسلام رحیمیان هم در ادامه برنامه گفت: 9 دی محصول یک فرآیند بود که در این فرآیند میزان بصیرت و آگاهی مردم به شدت افزایش پیدا کرد. در 9 دی بخش عمده افراد حاضر در صحنه نسل سوم و چهارم انقلاب بودند که زمان امام را هم درک نکرده بودند و به یکباره چشمشان باز شد. در درون فتنهها رویشها و ارتقای بصیرت مردم وجود دارد.
وی اظهار داشت: آقایان گفتند تقلب، اما تا آخر اینها مشت بسته خود را برای کوبیدن بر سر نظام نگه داشتند اما مردم خالی بودن مشت آنها را فهمیدند. آنها گفتند تقلب اما دیدند که این موضوع قابل اثبات نیست و گفتند تخلف، بخش اعظمی از کسانی که به این آقایان رای دادند روز 9 دی آمدند، امام فرمودند میزان حال فعلی افراد است و مردم این مطلب را به درستی دریافت کردند.
رحیمیان همچنین گفت: در روزها و هفتههای اول دوستان ما در جهان نگران شدند و دلشان لرزید چون حس کردند بزرگترین پشتوانه ملتهای مسلمان و آزاده در حال از دست رفتن است اما با 9 دی صد برابر نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران و قوام آن و همچنین نقش ولایت فقیه برای بقای نظام معتمدتر شدند. بنای نظام جذب حداکثری و دفع حداقلی است. اگر این فرایند در ماجرای سال 88 طی نشده بود و خطبهها و تلاشهای مختلف صورت نمیگرفت، امروز چنین دستاوردی وجود نداشت.
وی افزود: عملکرد زشت و منفی آن طرف و رفتار هوشمندانه و الهی این طرف زیر سایه مقام ولایت به این منجر شد که دنیا به قوام و منطقی بودن نظام پی برد و هم به پوچی جریان مخالف.
حدادعادل هم در بخش دیگری از «دیروز،امروز،فردا» گفت: فکر میکنم برنامهریزی وسیعی از مدتها قبل از انتخابات شده بود که در ایران اتفاقی نظیر انقلابهای مخملی بعضی کشورها مثل اوکراین به وجود بیاید، وقتی در اوکراین این انقلاب مخملی به وجود آمد برخی از روزنامههای اصلاح طلب از این بابت خیلی خوشحال بودند و با ساز آمریکاییها کوک میشدند و میرقصیدند، این ها برای انتخابات ایران برنامه ریزی کرده بودند و رنگ سبز را هم تجویز کرده بودند و با شعار تقلب خواهان ابطال انتخابات شدند و مردم را به خیابانها آوردند تا کودتای نرمی که در کشورهای دیگر به وقوع پیوست، در ایران هم اجرایی شود اما این اتفاق در ایران نیفتاد.
وی افزود: بلافاصله بعد از ناکامی در هدایت این فتنه، آنها به سراغ تشدید تحریمها رفتند. تشدید تحریمها از روزی شروع شد که آمریکاییها و صهیونیستها و غربیها متوجه شدند این فتنه و این طراحی عقیم مانده و کارآیی ندارد. الان هم میبینید که هیات پارلمانی به ایران میآید و دزدکی با اصلاحطلبان موثر در فتنه و مجرم و زندانی ملاقات میکنند و وقتی به کشور خود بازمیگردند میگویند بزرگترین دستاورد این سفر ملاقات با این دو نفر بوده است.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: همین الان هم برخی از اظهار نظرهای برخی سیاسیون که می گویند باید غنیمت بشماریم و... هم حکایت از این دارد که بعد از فتنه آنها برنامه دیگری را طراحی کردهاند. این یعنی خط دشمنی همیشه هست و باید هوشیار بود.
حجتالاسلام رحیمیان هم در ادامه این برنامه تلویزیونی گفت: چیزی که از امام(ره) دریافتیم این بود که نگاه امام به مسائل و امور از منظر قرآن بود، مادامی که بخواهیم روی پای خود بایسیتم و اسلام ناب و راه آن را ادامه دهیم، دشمن هرگز دست از کینه توزی با ما برنمی دارد. خواصی که اهل قرآن هستند این موضوع را به صورت عینی ثابت شده میدانند. قرآن میگوید سرسخت ترین دشمن مومنان از یهود هستند. دشمنی اینها از مناظر مختلف قابل مشاهده است و اظهارات مقامات رسمی آنها هم نشانگر این مساله است. آن ها به چیزی جز تسلیم محض شدن ما راضی نیستند.
وی ادامه داد: همه مواضع امام منطبق با قرآن بود. مساله روشن است. خواص ما اگر پیروی این امام هستند میدانند که چطور باید برخورد کنیم. خواص امروز نقش بسیار حساسی دارند ما در پیچ و لیلةالقدر تاریخ بشریت و اسلام قرار داریم. در یک جبهه دشمنان به چیزی کمتر از نابودی اسلام ناب قانع نیستند و از نگاه امام ما هم به چیزی کمتر از نابودی اسرائیل و اضمهلال آمریکا و غرب راضی نیستیم. من از کسانی که خود را جزو مدعیان انحصاری امام تعجب میکنم که در مقابل این مواضع صریح امام چه جوابی دارند.
حدادعادل هم در بخش دیگری از «دیروز، امروز،فردا» اظهارداشت: فکر میکنم مردم با حماسه 9 دی حکم خود را در مورد سران فتنه دادهاند و به سینه عاملان فتنه دست رد زدند، من فکر میکنم بهتر است به جای اینکه بنده نقش قاضی را ایفا کنم و حکم کنم یک مقدار برای کسانی که شاید هنوز هم در این خیالات هستند و از من و امثال من دلخوشی ندارند راحت صحبت کنیم و بگوییم بیایید و ببینید کدام یک از حرفهای ما غیر منطقی است؟ فتنه سال 88 برای همه یک امتحان همه جانبه و بزرگ بود، اول برای کسانی که در انتخابات دم از قانون گرایی می زدند و طرف مقابل را متهم به دروغ گویی می کردند، این افراد بعد از انتخابات قانون را زیر پاگذاشتند و تهمت تقلب هم بزرگترین دروغی بود که گفتند.
نماینده مردم تهران ادامه داد: این اتفاقات امتحان بزرگی هم برای کسانی بود که میگفتند ما یار غار امام(ره) بودیم که یا سکوت کردند و یا با فتنه همراهی کردند که امتحان خود را دادند و به عنوان خواص بیبصیرت مشهور شدند و همچنین برای خواصی که در ایام فتنه سکوت کردند و بعد از آن شروع به صحبت پراکنی کردند.
حدادعادل افزود: همچنین این فتنه برای رهبری هم یک امتحان بود که ایشان عطوفت خود را نشان داد و با نصیحت و خواهش کار را جلو برد اما در عین حال گفت قانون فصل الخطاب است، ایشان در مقابل تهمتهایی که در مورد دیکتاتوری میزدند گفتند دیکتاتوری با خروج از مسیر قانون به وجود میآید. رهبری در این امتحان صلابت خودشان و همچنین اعتقاد خود را برای حفظ انقلاب نشان دادند.
حدادعادل اظهار داشت: مردم در این امتحان نمره بیست گرفتند و گول تبلیغات خارجیها را نخوردند. مردم دیدند عدهای دم از امام می زنند اما در مقابل مشاهده کردند که خارجی ها همین عده را تایید می کنند. مردم این ها را فهمیدند و از آزمایش بصیرت سربلند بیرون آمدند. باید خدا را شکر کنیم که مردم مومن و با بصیرتی داریم که موفق شدند حماسه باشکوهی مثل 9 دی را بیافرینند. توصیه من به کسانی که امروز فرصتی برای مدیریت پیدا کردهاند و در دولت جدید به برکت شعار اعتدال سر کار آمدند این است که مراقب باشند دوباره به آن مسیر و آن حرفها کشیده نشوند و بدانند این ملت اگر مدتی ساکت بماند، دلیل بر فراموشی نیست، مردم ایران صبر میکنند اما فراموش نمیکنند؛ مواظب باشند اگر بخواهند دوباره در مسیر فتنه قرار بگیرند، این ملت 9 دیهای دیگری هم خواهد آفرید.
رحیمیان هم در پایان برنامه گفت: از صندوق وزارت کشور سازندگی اصلاحات درآمد، از صندوق اصلاحات هم دولت دهم، اینها نشانگر سلامت انتخابات است. همیشه ثابت شده رئیسجمهور در دور دوم هم رای میآورد.
وی همچنین گفت: امام(ره) با قاطعیتی که داشت و با موقعیتی که در آن زمان داشت با افراد متخلف با قاطعیت برخورد و آنها را حذف کرد.
جدلهای میان نمایندگان دموکرات و جمهوریخواهد باعث خواهد شد 1.3 میلیون بیکار آمریکایی، 3 روز بعد از کریسمس از دریافت مزایای بیکاری خود محروم بمانند.
به نقل از پایگاه خبری نشنال ژورنال، تنها سه روز بعد از کریسمس، 1.3 میلیون نفر از آمریکاییها بیمه اضطراری بیکاری خود را از دست خواهند داد. تمدید مزایا برای افرادی که برای مدت طولانی بیکار بودهاند نتوانست جایی در توافق بودجهای پیدا کند.
هری رید، رهبر حزب اکثریت مجلس سنا روز 6 ژانویه اعضای این مجلس را گردهم خواهد آورد تا تلاش کند با تصویب یک لایحه عطف به ما سبق تمدید این مزایا به عنوان هزینههای اضطراری را تضمین کند. تصویب چنین لایحهای میتواند میزان بدهی دولت آمریکا را بالا برده و نارضایتیها از جمهوریخواهان را افزایش دهد. مشخص نیست که آیا این لایحه تصویب خواهد شد یا خیر.
اقدام سناتور هری رید به منزله به مبارزه طلبیدن جمهوریخواهان در سال برگزاری انتخابات مجلس در آمریکا است.
کارشناسان آمریکایی میگویند از زمان وقوع بحران اقتصادی در آمریکا این اولین باری است که تمدید مزایای بیکاری با حمایت نمایندگان هر دو حزب به تصویب نرسیده است. به گفته این کارشناسان، جمهوریخواهان همواره از تمدید مزایای بیکاری شکایت داشتهاند اما در آخر کار از آن حمایت کردهاند. با این حال، به نظر میرسد این بار ماجرا کمی متفاوت است و شاید آنها چنین نکنند.
دموکراتها، آنطور که به نظر میرسد قصد دارند با این موضوع بازیهای سیاسی انجام دهند. آنها اجازه دادند موضوع کمک به بیکاران از توافق بودجهای که سران کمیته کنفرانس بودجهای آن را تدوین کرده بودند (سناتور پتی موری و سناتور پائول ریان جمهوریخواه) کنار گذاشته شد تا دموکراتها موضوع تمدید مزایای بیکاری را از موضوعی که باید تصویب شود، به کمپینی برای سرزنش جمهوریخواهان تبدیل کردهاند تا آنها را مقصر اصلی عدم تعلق مزایا به بیکاران جلوه دهند.
دموکراتها،؛ اساسا با تمدید این مزایا موافق بودند اما نمیخواستند این موضوع کل توافق بودجهای را تحتالشعاع قرار دهد.
در حالیکه صبح روز کریسمس در یک حادثه تیراندازی در یکی از مناطق «نیوجرسی» آمریکا، 3 مرد کشته و 3 نفر دیگر زخمی شدند، شب کریسمس نیز در یک حادثه مسلحانه دو نوجوان آمریکایی کشته شدند و حال نفر سوم وخیم است.
به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، در شب کریسمس، یک حمله مسلحانه در شمال شهر «نیوجرسی» به وقوع پیوست که متعاقب آن دو نوجوان آمریکایی مورد اصابت گلوله واقع شدند و جان خود را از دست دادند.
مسئولان پلیس منطقه «نووارک» گزارش کردند که علاوه بر یک دختر 13 ساله و یک پسر 14 ساله که جان خود را از دست دادند، یک نوجوان سوم نیز در حالت وخیم جسمانی قرار دارد.
قربانی سوم هماکنون در بیمارستان بستری است و وضعیت چندان مساعدی ندارد. روزنامه «استار لجر» گزارش کرد که این تیراندازیها حدود ساعت 22:00 به وقت محلی روز چهارشنبه در شهر نیوجرسی به وقوع پیوست.
بر اساس این گزارش، این تیراندازیها بعد از آن به وقوع پیوست که اوایل صبح کریسمس در یکی از باشگاههای «ایروینگتون» نیوجرسی در یک حمله مسلحانه سه مرد به بر اثر اصابت گلوله جان خود را از دست دادند و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.
آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا موجب شده است که روزانه تعداد زیادی در خشونتهای مرتبط با تیراندازی در سراسر آمریکا جان خود را از دست بدهند اما لابی سلاح در این کشور به اندازهای قوی است که کنگره حاضر نیست قوانینی را در جهت محدود شدن حمل سلاح تصویب کند.
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان