حسین رفیعی بازیگر و مجری سینما و تلویزیون یکی از ساکنان منطقه 4 تهران است و مشکلات موجود در این محل و شهر را مختص به ایران نمی داند و یاری مردم را هم امر موثری در پیشرفت شهرو محلات می داند.
این بازیگر تلویزیون به خبرنگار ستاد خبری چهارمین دوره انتخابات شورایاری ها می گوید: در خصوص مشکلات شهری باید به این موضوع اشاره کنیم که این دست مسایل برای تهران نیست بلکه در تمام دنیا وجود دارد اما بزرگترین اختلافی که در تسریع حل این مشکل در دنیا وجود دارد ان است که در تمام کشورهای مردم به این باور رسیده اند که حل مشکلات شهری فقط مختص شهرداری ها و شورایاری ها نیست و خود مردم هم به عنوان بازوی کمکی در این امر یاری رسان نهادهای مزبور هستند، اما در ایران مردم فقط انتظار حل مشکلات را از این نهادها دارند و هیچ گونه مراعاتی هم در نگه داری و مراقبت از تلاشهای صورت گرفته در حل مسایل ندارند.
رفیعی افزود: متاسفانه خود ما فرهنگ شهر نشینی را تغیر داده ایم و هنوز به این باور نرسیده ایم که پرداخت هزینه ها برای پسماند و یا زیبا سازی شهر برای خودمان است ویک وظیفه محسوب می شود تا شهری سالمتر و پاکتر داشته باشیم. باید اقرار کرد که از 100 درصد مشکلات 80 درصد را مردم باید مرتفع و فقط 20 درصد را از شهرداریها با بودجه هایی که در اختیار دارند انتظار داشته باشیم.
این بازیگر تلویزیون در پاسخ به این پرسش که وجود شورایاریها را تا میزان کاربردی میداند تصریح کرد: در خصوص شورایاری ها اطلاعات کم و بیشی دارم اما هیچ وقت به دلیل مشغله فراوان نتوانستم تا در این جلسات شرکت کنم. اما بدم نمی آید که در عضو این شورایاریها باشم. اما موضوع اصلی ان است که یک فرد مانند من با این مشغله کاری در روز تا چه میزان میتوانند برای این کار و رفع ورجوع کردن مشکلات مردم وقت بگذارند؟
وی با بیان مطلب فوق ادامه داد: در حال حاضر دوستان و افراد بسیار خوبی در شورایاری ها و شورای شهر تهران حضور دارند که چهره های بسیار شاخته شده ای هستند اما باید دید این افراد به دلیل شغل اصلی خود و دغدغه های دیگر چه مدت زمانی را برای انجام امور محوله در این مقام دارا هستند. به نظر بنده بهتر است برای عضو گرفتن در این شورا یاری ها یا شورای شهر تهران یک فراخوانی داده شود و از افرادی که واقعا در این بین دارای فکر و تحصیلات عالیه در رشته های مرتبط با این کار هستند دعوت به همکاری شود. همه می دانیم که در این شهر جوان خوش فکر تحصیل کرده و هنرمند ر رشته های شهرسازی ، عمران و... داریم که توانایی کمک به شهر را دارند و خیلی بهتر است که از این افراد در این جایگاهها استفاده شود.
البته تمام این موارد مشروط به آن است که واقعا کسانی که در این پست و مقام ها قرار میگیرد دارای آزادی عمل باشند که در خور شان جایگاه محوله باشد چون در غیر این صورت تمام هزینه هایی که در این راه صرف می شود بی ثمر بوده و نتیجه بخش نخواهد بود.
به عنون حرف اخر بهتر است افرادی که خواهان ورود به این جایگاهها هستند ابتدا اهداف و برنامه های خود را به صورت مدون و کار ساز مشخص کنند و بهتراست کارشناس و صاحب سبک باشند و کارها و پست ها فقط تزیینی نباشد.