این هیأت که متشکل از 9 زن فارغ التحصیل قم است، از "واشنگتن" و "پنسیلوانیا" دیدن کردند.
آن ها گفتند که به نتیجه مذاکرات و آینده روابط ایران-امریکا خوشبین هستند و همچنین تحث تأثیر ارزش های خانواده و روش زندگی و مهمان نوازی مردم منطقه آمیش در "پنسیلوانیا" قرار گرفتند.
یکی از بانوان که "زهرا" نام دارد، می گوید: شما امریکایی ها زنان ایرانی را دستکم می گیرید. زنان در ایران تمام چیزهایی که یک زن عادی در جهان از آن برخوردار است را در اختیار دارند. زنان در ایران دارای، تحصیلات، شخصیت، آزادی و عشق هستند و زمانی که بحث از دانش و تقوا شود هیچ محدودیتی برای زنان در ایران وجود ندارد و حتی می توانند از مردان هم کامل تر باشند.»
با این حال ال-مانیتور در گزارش خود مدعی شد: «در حکومت مردسالار ایران که قدرت در دست روحانیت است، زنان جایگاه چندانی ندارند.»[!]
این پایگاه اینترنتی افزود: «بانوان طلبه در پاسخ به این سؤال که بزرگ ترین مشکل ایران چه چیزی است؟ گفتند تحریم هایی که به اقتصاد کشور لطمه زده و باعث شده است دارو و تجهیزات پزشکی به سختی وارد ایران شود.»
ال-مانیتور در ادامه از قول "محمد شمالی" (رئیس بخش فارغ التحصیلان جامعه الزهرا) نوشت: «باید مطالعاتی در ارتباط با نقاط مشترک اسلام و مسیحیت درباره اهمیت صلح صورت بگیرد. مسائل خیلی زیادی است که دو کشور امریکا و ایران می توانند از هم یاد بگیرند. مردم ایران مردمی منطقی هستند و زمانی که شما منطقی باشید، به مذاکره و مباحثه روی خواهند آورد. تبادل اساتید و پژوهشگران میان دو کشور در زمینه های علمی و دانش های مختلف، می تواند در رفع سوءتفاهم ها و تشویق به صلح مؤثر باشد.»
"باربارا اسلاوین" خبرنگار ال-مانیتور که گزارش فوق را تهیه کرده است، در پایان یادآور شد: «این بانوان طلبه ایرانی برای تکمیل تحصیلات خود به دانشگاهی در ایالت ویرجینیا آمده اند.»
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان