آیا این برهانی برای همه نخبگان نیست؟!
آقا جان اگر فریب خورده باشیم که اشکال ندارد !!خوب توبه می کنیم—
بسم الله الرحمن الرحیم
در بررسی اتفاقات سال 88 به نکاتی بر می خوریم مثلا اینکه تعدادی هستند که از شالوده جریان را برنامه ریزی کردند ، تعدادی هزینه کردند ، تعدادی نیز اجرا کردند و تعدادی هم نا خواسته فقط در دام این فتنه به بازی گرفته شدند.
محمدعلی ابطحی در اظهارات خود میگوید :
این نوبت انتخابات )خرداد 1388) معتقدم انتخابات خیلی متفاوتی بود، خیلی پرسابقه شد، یعنی انتخاباتی بود که شاید دو سه سال برایش داشت کار میشد و کمتر انتخاباتی این طوری بود که دو سه سال برایش کار شده باشد.
حالا سوالاتی که مطرح است اینکه چند گروه بالا به کدام راه ادامه دادند؟! کدام در مسیر گذشته قدم برداشتن ؟کدام از ابتدا در این مسیر به نفع دیگران گمراه شده بودند؟ کدام گروه از فرصت بدست آمده به نفع خرابکاریها و بی نظمیهای قابل اجرا در بستر جامعه سوءاستفاده کردند؟
اما با تمام این تفاسیر من به عنوان یک انسان اگر دچار اشتباهی شده باشم ، اگر اظهار کنم پشیمان شدم ، با اینکه شاید در آینده هم کسی من را به عنوان بی گناه نپذیرد ، یا حتی در اجتماعش خیلی هم قبول نکند و من هم این را ناظر باشم ، با اینکه دردناک است اما حداقل خودم و وجدان قلبیه خودم در آرامش قرار می گیرند.
این چیزیست که در اظهارات برخی سیاسیونی که در جریانات آن زمان مستقیما حضور داشتند جست و گریخته به چشم می خورد و یک نکته قابل تامل که موید همین ماجراست.مثل جمله ای که واضح می گوید" من هم عذرخواهی میکنم از این رفتن به یک تظاهرات غیرقانونی اما به این دلیل بود."(البته کلمه دلیلی که در این جمله گفته شده به خاطر فرمایشات دیگر ایشون (آقای ابطحی) می باشد که چون طولانی هست به آن نمی پردازیم) .حالا اینکه اتفاقی شبیه این (حتی کاملا ناخواسته)برای برخی سیاسیون بیفتد مسئله ای محتمل و در عین حال قابل توجه و تذکر برای همه آنان می باشد.
آیا این برهانی برای همه نخبگان نیست؟!
فریب استراتژیک (Strategic deception) یکی از پیچیدهترین ابعاد راهبردی عملیات روانی است که توسط دشمن و در سطح نخبگان و چهرههای مؤثر -از جمله سیاسیون و ...- طراحی و اجرا میگردد، در طی آن با ارایهی مستقیم و غیر مستقیم اطلاعات و تحلیل، به گونهای برای هدف تصمیمسازی میشود که از یک سو، او خود متوجه این عملیات فریب نگردد و از سوی دیگر، گریزی از افتادن در تله نداشته باشد. در طی این عملیات، گاه شخص هدف که از چهرههای مؤثر و مسؤولین کشور مقابل است تا آن حد پیش میرود که دانسته یا نادانسته علیه منافع ملی کشور خود اقدام میکند که این بخشی از پازلی است که توسط کشور مهاجم (فریب دهنده) پیاده و دنبال شده است.
چرا مردم چند ماه سکوت کردند؟
حقیر تصور می کنم مردم به مرور حس گناه کردند این حس گناه برای مردم مسلمان ایران از اینجا بود که به چشم خودشان از کسانی که انتظار نداشتند این رفتارها را دیدند ، لذا سکوت کردند ، سکوتی که کم کم همراه شد با یک بغض و 9 دی هنگام ترکیدن این بغض مردم بود .
روز 9 دی روزی است که به تعبیر مقام معظم رهبری دشمنان هم اعتراف کردند؛ "که در طول انقلاب هیچ حرکت مردمی به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است" ملت ایران بویژه جوانان ایرانی از زن و مرد و پیر و جوان حماسهای خلق کردند که انگشت حیرت به دهان جهانیان گذاشتند.
چرا مردم سکوت را شکستند؟!
شاید خلق و خوی مردم ایران اینگونه است. این رفتارها با مفاهیم دینی هم کاملا سازگار هست. یعنی خدا با نشان دادن راه روشن صراط المستقیم و با تعیین خط حرکت اجتماعی دیگر هیچ جای تردیدی در قلب مردمی که این راه را قبول دارن باقی نگذاشته است. در این صورت بدون نیاز به کوچکترین شکی جامعه و فرد مسیر حرکت خود را با چشمی روشن میبیند و با دلی آرام و امیدی استوار طی می کند. انشاالله
وَ اتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصیبَنَّ الَّذینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً [انفال/25]؛ بپرهیزید از فتنه ای که تنها دامن ستمکاران از شما را نمی گیرد.
علامه طباطبایی در ذیل این آیه می فرمایند: «فتنه عبارت است از این که بعضی از امت با بعضی دیگر اختلاف می کنند در امری که تمامی امّت، حقیقت امر را می فهمند که کدام است، ولیکن یک دسته از قبول آن سرپیچی نموده و آگاهانه به ظلم و منکر اقدام می کنند. آن دسته دیگر هم که حقیقت امر را قبول کرده اند، آنان را نهی از منکر نمی کنند و در نتیجه آثار سوءاش دامن گیر همه امت میشود... این که خداوند همه امت را از آن زنهار داده، معلوم می شود که منظور آن ظلمی است که اثر سوءاش عمومی باشد و چنین ظلمی ناچار باید از قبیل بر هم زدن حکومت حقّه اسلامی و زمام آن را به ناحق به دست گرفتن و یا پایمال کردن احکام قطعی از کتاب و سنت که راجع به حکومت حقّه است، باشد.
خداوند تبارک و تعالا در قالب دعایی قرآنی نیز چنین می فرمایند:
رَبَّنا لا تَجْعَلْنا فِتْنَةً لِلْقَوْمِ الظّالِمینَ [یونس / 85]؛ خداوندا! ما را دستخوش فتنه (و بلای) مردم ستمکار قرار مده ..
حبیب الله عسگر اولادی در این باب آگاهی مردم از این راه روشن اینطور می گوید:
مردم امید دارند فتنهانگیزان به اردوگاه انقلاب برگردند
مردم در همراهی با نظام و انقلاب و رهبری بعد از رخدادهای تلخ پس از انتخابات ریاست جمهوری بسیار هوشمندانه عمل کردند و اجازه ندادند شورش اشرافیت علیه جمهوریت پا بگیرد. مردم اجازه ندادند دسیسه و نیرنگ آمریکا، انگلیس مکار و رژیم صهیونیستی مبنی بر "دروغ و تقلب" جا بیفتد. مردم بصیرت مثالزدنی خود را در حمایت از رهبری مظلوم انقلاب به گونهای نشان دادند که جایی برای فریبکاران و اهل فتنه و فتنهانگیزی باقی نماند. مردم شمشیر عدالت را بالای سر فتنهانگیزان نگه داشتند اما فرود نیاوردند چون امید دارند آنها از سربازی حقارتآمیز برای دشمن دست بردارند و به اردوگاه انقلاب برگردند
به امید آن روز که روند عادی و آرام این کشتی انقلاب به دست منتظر موعود برسد انشاالله
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان