ولیالله نقیپورفر عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: در منطق اسلام جامعه سالم مساوی با خانواده سالم است.
وی افزود: انسان سالم محور توسعه پایدار است اما کلیت این موضوع از سوی اسلام مورد قبول نیست و انسان بدون خانواده بیهویت است و اسلام او را نمیپذیرد.
نقیپورفر تصریح کرد: بحث خانواده سه مسئله اساسی از جمله تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده را در بر میگیرد و خانواده یک شاخصی برای کنترل تدبیرها است.
عضو هیئت علمی دانشگاه قم تأکید کرد: خانواده در مرکز تدبیرها نقش سرنوشتسازی دارد.
وی در خصوص نقش مسائل فرهنگی و اقتصادی و تأثیر آن در بالا رفتن سن ازدواج جوانان گفت: حداقل 60 درصد مسائل فرهنگی و 40 درصد مسائل اقتصادی باعث بالا رفتن سن ازدواج جوانان شده است.
نقیپورفر در خصوص مباحث فرهنگی گفت: در بحث فرهنگی ابعاد آموزشی مشاوره گام به گام و همسریابی و در ابعاد اقتصادی، تأمین مسکن، حداقل درآمد ماهیانه و دسترسی به امکانات زندگی مورد توجه است.
این کارشناس علوم قرآنی در ادامه اظهار داشت: اگر از حیث منابع انسانی این موضوع را اسیبشناسی کنیم متوجه میشویم که جوانان چه دختر و چه پسر نقش اساسی را در تعیین سن ازدواج دارد اما در کل محور یک خانواده سالم را زنان تشکیل میدهند.
وی افزود: زنان پس از ازدواج در نقش همسری و مادری ظاهر میشوند و در واقع با ازدواج به دو شغل الهی میرسند.
نقیپورفر ادامه داد: اصلاح جامعه باید از خانوادهها شروع شود و تمام سازمانهای اجتماعی در خدمت خانوادهها قرار گیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه قم با اشاره به نقش مدیران اجرایی و فرهنگی گفت: مدیران ما در این زمینه نقش حیاتی دارند و در سرنوشت جامعه موثر هستند بنابر این اولین تحول و انقلاب فرهنگی باید در ذهنیت اتاقهای فکر ما صورت گیرد.
وی افزود: برای مثال یک نمونه روشن وجود دارد که ما پیشنهاد دادیم باید وزارت جوانان، زنان و خانواده داشته باشیم اما مسئولین بدون هیچ جوابی وزارت ورزش و جوانان را تاسیس کردهاند در صورتی که ورزش اولویت جوانان ما نبود.
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان