سید حسن نصرالله در ادامه تاکید کرد: موشکهایی که ما در جنگ 33 روزه پرتاب کردیم، تعداد اندکی از موشکهایی بود که در اختیار داشتیم، پرتاب موشکهای ما حساب شده بود، امکانات میدانی و انتشار عناصر مقاومت اجازه پرتاب موشکهای بیشتری را به ما میداد، اما ما محاسبه این را می کردیم که نبردی طولانی مدت را در پیش رو داریم و نمیخواهیم تا پیش از پایان جنگ موشکهای ما تمام شود.
وی با اشاره به اینکه «ما برای جنگی طولانی که کمتر از شش ماه به طول نکشد، آماده بودیم.» گفت: البته وقت برای طرف اسرائیلی تنگ بود و جنگ را به پایان رساند و ما نیز متناسب با افزایش موشکهای طرف مقابل عمل کردیم. نصرالله ارتباط مستمر در جنگ 33 روزه بین اتاق مرکزی عملیات و اتاقهای عملیات میدانی و مبارزان را از عناصر قدرت حزبالله لبنان در این جنگ دانست و تاکید کرد که دستگاه های پیشرفته ارتباطاتی در دو نوع با سیم و بی سیم از ابزارهای قدرت حزب الله بود که اسرائیل روی آن حساب باز نکره بود.
نصرالله همچنین روابط عاطفی و دوستانه میان عناصر مقاومت را از مهم ترین نقاط قوت حزبالله لبنان دانست.
وی پیامهای مقاومت در جنگ 33 روزه را برای برخی گروه های داخلی و همچنین خارج از کشور دانست.
نصرالله با تاکید بر اینکه در زمان موشکباران ناوچه ساعر در دریای مدیترانه، در ضاحیه حضور داشته است، ?ما وعده اجرای اقدامات غیرمنتظره و عملیات غیرمنتظره و پیروزی را داده بودیم که حمله به این ناوچه یکی از آنها بود و مبارزان برای حمله به این ناوچه آماده شده بودند.?
?وی افزود: عملیات هدف قرار دادن این ناوچه از ناحیه فنی و اجرایی بسیار پیچیده بود و آسان نبود اما مبارزان موفق به اجرای آن شدند، نصرالله افزود: من قبل از آغاز سخنرانی در آن روز منتظر بودم و در آن سخنرانی وعده عملیات غیرمنتظره دادم که در اواخر سخنرانی من بود که یکی از جوانان آمد و به من گفت که مبارزان این ناوچه را هدف قرار دادند و الان می سوزد که من آن را در این سخنرانی مستقیم اعلام کردم.?
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان