شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی گفت: براساس اطلاعاتی که منتشر شده است متهم شماره اول انفجارهای بوستون که در عملیات پلیس بنام متهم کلاه سیاه نامگذاری شده و نیمه شب گذشته کشته شد در اثر انفجار مواد منفجره همراهش کشته شده است. این متهم دانشجوی دانشکده بانکرهیل بوده است و می خواست مهندس شود. اما وی یک سال تحصیل در دانشگاه را متوقف کرد تا ورزش مشت زنی یا بوکس را فرابگیرد. وی در وبسایت خود نوشته است من هیچ دوست آمریکایی ندارم و آنها را درک نمی کنم. همچنین گفته شده است این متهم مشروبات الکلی نمی نوشید و دخانیات استعمال نمی کرد. این دو برادر بهمراه خانواده خود چندین سال قبل از چچن گریخته اند و به قزاقستان رفته اند. این متهمان و خانواده آنها قبل از آن که مجوز ورود به آمریکا را دریافت کنند مدتی در قزاقستان زندگی کرده اند. گفته شده است که برخی از مردم در مناطق بوستون این دو برادر و خانواده آنها را می شناسند.
خبرنگار سی ان ان گفت: اکنون برادر کوچک تر که در عملیات پلیس بنام متهم شماره دو یا متهم کلاه سفید شناخته می شود از نیمه شب گذشته تحت تعقیب است. تعداد بیشماری از نیروهای پلیس و نیروهای امنیتی برای بازداشت این متهم در بوستون و مناطق اطراف آن مستقر شده اند.
در عین حال مشاور کنگره آمریکا در امور تروریسم گفت: مسئولان امنیتی آمریکا معتقدند دو مظنون انفجارهای بوستون خارج از این کشور در زمینه بمب ها ، انفجارها و درگیری ها آموزش دیده اند.
ولید فارس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی درباره تعقیب افراد مظنون به دست داشتن در انفجارهای اخیر بوستون آمریکا، گفت براساس اطلاعات بدست آمده ، منطقه واترتاون در چند کیلومتری بوستون به عنوان منطقه نظامی ، بسته است و تعقیب مظنون دوم صورت می گیرد. دو مظنون انفجارهای بوستون چچنی هستند. مسئولان امنیتی معتقدند این دو نفر که برادر هستند ، خارج از آمریکا آموزش نظامی دیده اند و از یک سال پیش یا بیشتر در این کشور به سر می برند. این دو نفر در زمینه بمب ها ، انفجارها و درگیری ها آموزش دیده اند. یکی از برادران در درگیری های صبح امروز کشته شد.
وی درباره پیامدهای این حادثه، اظهار داشت سوالات زیادی درباره این حادثه وجود دارد که بعد از پایان عملیات امنیتی در کنگره و رسانه ها مطرح خواهد شد. سوال نخست و مهم این است که این افراد چگونه توانسته اند از تدابیر امنیتی آمریکا عبور کنند. سوال مهم دیگر این است که آیا این افراد وابسته به شبکه تروریستی هستند؟
ولید فارس درباره ارسال نامه های حاوی مواد سمی برای باراک اوباما رئیس جمهور و یک عضو کنگره آمریکا ، تصریح کرد در حقیقت بسیاری سعی دارند این حوادث را به یکدیگر ربط دهند. تاکنون مسئولان دولت آمریکا و کارشناسان کنگره معتقدند حادثه اصلی که تروریستی نامیده می شود در بوستون رخ داده است. البته به خاطر داریم که بعد از عملیات یازده سپتامبر ، گروهها و افرادی اقدامات امنیتی انجام دادند و تهدید کردند. ممکن است زمانی که عملیات انفجاری جدیدی رخ می دهد برخی گروهها که قصد دارند تهدید کنند ، اقداماتی مانند ارسال نامه برای رئیس جمهور یا یکی از اعضای مجلس سنا انجام دهند اما معتقد نیستیم که بین این حوادث ارتباط وجود دارد و همه این اقدامات در چارچوب ضربه زدن به امنیت آمریکا صورت می گیرد.