دریافت کد پیج رنک گوگل

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  • + *شورای امنیت پیش نویس قطعنامه جمع بندی مذاکرات هسته ای ایران و5+1 را تصویب کرد*
  • + *عید مبارک*
  • + *در این دنیای دشمنی و قدرت طلبی خنده و اخم هم جای خود و زمان خود را دارد مثل لبخندهای معروف آقای ظریف...تقدیر و تشکر هم ادابی دارد مثل رفتاری که ایشان کردند...اگر اتحاد که رمز پیروزی هر امتی هست با هر حرکت بی منطق و محاسبه نشده ای خدشه دار شود تمام اجرهای چیده شده به زمین خواهد ریخت...*
  • + *نکته :با اینکه امریکاچند ساعت قبل یه بمب اتم جدید ازمایش کردچرا بعضی ها اسراربه شلوغ کاری و جشن دارن؟به عقیده بنده ما باید ضمن قدردانی از سربازان سنگرهای دیپلوماسی حواسمون به گستاخ شدن دشمن باشه نتیجه این همه تلاش یکی دو ماه دیگه به ثمر میشینه که ممکنه با تندروی و شتابزدگی تمام اجرهای چیده شده به زمین بریزن الان فقط یه بیانیه صادر میشه(گرچه مهم هست) ولی هنوز هیچ لزوم اجرایی نه برای ماداره نه غرب*
  • + *سلام سحربخیر عبادتاتون قبول باشه*
  • + حضرت رسول ص اموال خود را با زکات محفوظ نگاه دارید و بیمارانتان را با صدقه دادن درمان کنید و به هنگام سختی و گرفتاری به دعا روی آورید..عیدتون مبارک
  • + *سال جدید مبارک @};-اگر خدا بخاد همه اوقاتتون با روحیات خوب و حس شیرین یه زندگی ``گلبرگی`` تا آخر سال و همیشه عمرر همراه باشه@};- ...*
  • + *با سلام ... سید صادق طباطبایی از ذخایر انقلاب و از یادگاران بزرگانی چون امام موسی صدر ?شهید چمران و همواره در کنار نهضت و انقلاب بود در گذشت ایشان را به همراهان و دوستداران و خانواده ایشان تسلیت عرض کرده و شادی روح ایشان را از خداوند متعال خواستارم...*
  • + *سلام دوستان ...‌‍ یه کمک لطفا ...با تلفن همراه چطور میشه مطلب کپی پیست کرد که خطا نده؟*
  • + **با سلام‍ در نظر دارم بعد از مدتی که نبودم از امروز فقط مطالب مربوط به جشنواره فیلم عمار رو بذارم ...لذا اسم وبلاگ هم با نظر دوستای عزیزم عوض میشه. ...با تشکر از توجه تون...(پیامنمای جامع سابق)*

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

92/07/17 - 00:24
شماره: 13920717000005
هدف‌مان صعود از گروهمان در جام جهانی است

سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: فوتبال ورزش مردم است و به همین خاطر می‌گویند سازمان ملل فوتبال.

خبرگزاری فارس: کی‌روش: فوتبال ورزش مردم است/ نمی‌دانیم اگر داوران نبودند چه کسی را مقصر بدانیم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال در حاشیه مراسم تقدیر از قانون‌مداران فوتبال ایران گفت:‌ از تمام بازیکنانی که در طول تاریخ فوتبال، این رشته را زنده نگه داشته‌اند، تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: از مربیان هم که باعث شدند فوتبال توسعه پیدا کند تشکر می‌کنم و از داوران عزیز هم تشکر می‌کنم چون بعد از بازی ما مربیان نمی‌دانیم چه کسی را مقصر بدانیم (با خنده). ‌از تمام مسئولان و دست‌اندرکاران که این بازی جذاب را حفظ کردند، تشکر می‌کنم. از برپایی این جشن هم تشکر می‌کنم.

کی‌روش در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر اینکه هدف ما در جام جهانی چیست، گفت: هدف‌مان صعود از گروه‌مان در جام جهانی است.

وی در پاسخ به این سؤال که شما بیشتر به حرف فدراسیون گوش می‌دهید یا فدراسیون به حرف شما، گفت:‌ همانطور که کفاشیان گفت صحبت‌هایی بین ما انجام می‌شود. بعد از صعود به جام جهانی سعی کردیم اتحاد خودمان را حفظ کنیم و همدل باشیم. از کفاشیان هم تشکر می‌کنم که هدفش همین است.

وی درباره اخلاق در فوتبال گفت: به نظر شخص من فوتبال ورزش مردم است. در طول 100 سال گذشته مسئولان فوتبال، بازیکنان و مربیان و تمام عوامل بدون توجه به نژاد، کشور و رنگ پوست موفق شده‌اند این ورزش را حفظ کنند؛ به همین خاطر می‌گویند سازمان ملل فوتبال.

به گزارش فارس، کارلوس کی‌روش در چند روز اخیر و بعد از بازگشت از مرخصی به ایران تا به حال صحبتی انجام نداده بود و این نخستین سخنانش بعد از بازگشت بود. در پایان صحبت‌های کی‌روش کاریکاتور سرمربی تیم ملی فوتبال به او اهدا شد که به شوخی به مترجمش گفت:‌ این کاریکاتور بیشتر شبیه تو است تا من.

انتهای پیام/ن


نظر() کی‌روش: فوتبال ورزش مردم است/ نمی‌دانیم اگر داوران نبودند چه کسی ،

  

92/07/16 - 23:00
شماره: 13920716001628

هیچ منبع اطلاعاتی، نظامی بودن برنامه هسته‌ای ایران را تأیید نمی‌کند

وزیر امور خارجه روسیه اظهار کرده 6 تا 9 ماه زمان، برای حل مناقشات مربوط به موضوع هسته‌ای ایران و کاهش تحریم‌ها کافی است.

خبرگزاری فارس: لاوروف: 6 تا 9 ماه برای حل موضوع هسته‌ای ایران و کاهش تحریم‌ها کافی‌ است

به گزارش خبرگزاری فارس، وزیر امور خارجه روسیه تصریح کرد 6 تا 9 ماه همکاری بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای حل و فصل موضوع هسته‌ای ایران و کاهش تحریم‌ها کافی است.

آقای لاوروف در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی، درباره اوضاع سوریه و برگزاری کنفرانس ژنو 2 گفت که تاریخ‌های احتمالی برگزاری این کنفرانس را دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرده است.

به گفته لاوروف، آقای بان‌کی‌مون، با روسیه، آمریکا و سایر نمایندگان 5 کشور عضو دائمی سازمان ملل صحبت و اواسط نوامبر را برای برگزاری این کنفرانس پیشنهاد داده است.

وزیر خارجه روسیه افزود حسب اطلاع او، دولت سوریه قصد دارد هیئتی را به این کنفرانس می‌فرستد.

لاوروف گفت: «موضوع اصلی در حال حاضر این است که مطمئن شویم که گروه‌های مخالف در ایبن کنفرانس شرکت می‌کنند و همچنین اینکه گروه‌های مخالف، نماینده مخالفان باشند، نه اینکه تنها یک گروه باشند که در خارج از سوریه زندگی می‌کنند.»

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد اوضاع در سوریه رو به وخامت می‌رود، زیرا گروه‌های مخالفان مسلح روز به روز بیشتر انشعاب پیدا می‌کنند و اخیراً 13 فرمانده میدانی گفته‌اند که آنها از ارتش آزاد سوریه و ائتلاف مخالفان سوریه دستور نمی‌گیرند.

مجری راشاتودی در ادامه برنامه از آقای لاوروف درباره ایران، برنامه هسته‌ای این کشور، حضور رئیس جمهور و وزیر خارجه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل و مسائل دیگر پرسید.

لاوروف درباره رویکرد ایران در نشست مجمع عمومی گفت: «ما مطمئناً از فضایی که در خلال بحث‌های مجمع عمومی درباره ایران وجود داشت استقبال کردیم: بیانیه آقای روحانی و دیدار با ظریف، وزیر خارجه ایران که در نشست گروه 1+5 درباره برنامه هسته‌ای ایران شرکت کرد.»

وی افزود: «هم آقای روحانی و هم آقای ظریف گفتند که دوست دارند این موضوع را حل کنند و این کار را در اسرع وقت انجام دهند. آنها می‌گفتند اگر همه همکاری کنند، 6 تا 9 ماه کافی است. من با این موافقم.»

لاوروف ادامه داد: «موضوع اصلی این است که ایران همکاری کند، چون ایران از پرسش‌هایی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح کرده و شورای امنیت از آن حمایت می‌کند اطلاع دارد. این پرسش‌ها باید کاملاً پاسخ داده شوند و ما خرسندیم که ایران دقیقاً درباره همین موضوع دیداری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی معین کرد.»

لاوروف تصریح کرد: «آنها باید، فکر کنم، به ده سوال یا بیشتر که سالهای سال ما داشته‌ایم، پاسخ بدهند.»

وزیر امور خارجه روسیه همچنین به دور بعدی مذاکرات ایران با گروه 1+5 در اواخر ماه جاری اشاره کرد و افزود: «ایرانی‌ها، همانطور که خودشان گفته‌اند از این حق قانونی برای اینکه بدانند پایان بازی چیست، برخوردارند؛ و پایان این بازی، تا آنجا که ما می‌دانیم و پوتین هم چندین بار آن را گفته به رسمیت شناختن حق ایران برای بهره‌مندی از مصارف صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای و از جمله حق غنی‌سازی اورانیوم برای مصارف سوخت است، البته مشروط بر اینکه ایران تمامی مسائل خود با آژانس را حل کند و تمامی برنامه هسته‌ای خود را تحت کنترل این نهاد درآورد.»

لاوروف ضمن اشاره به مسیری گام به گام که به گفته وی در ازای توافق ایران با کشورهای جامعه بین‌الملل بخشی از تحریم‌ها را رفع می‌کند گفت که باید به نقطه‌ای رسید که همه متقاعد شوند برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح‌آمیز است.

لاوروف در ادامه گفت: «و هر گونه تحریم علیه ایران، یعنی هم تهدیدهای شورای امنیت و هم تحریم‌های یکجانبه باید لغو شوند.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «درباره اظهاراتی که می‌گویند ایرانی‌ها نقشه دیگری در سر دارند و تلاش می‌کنند مردم را فریب دهند، من هیچ تأییدی از جانب هیچ منبع اطلاعاتی ـ خواه روسی باشد، خواه اروپایی، خواه آمریکا و خواه موساد ـ ندیده‌ام که کاملاً بگوید مقامات ایرانی تصمیم گرفته‌اند برنامه هسته‌ای نظامی ایران داشته باشند. هیچ سازمان اطلاعاتی، تا کنون قادر نبوده این را بگوید.»

لاوروف به گفت‌وگو با مقامات آمریکایی درباره برنامه هسته‌ای ایران هم اشاره کرد: «ما اخیراً با همکاران آمریکاییمان صحبت کردیم. آنها هم قبول دارند که ایران قصد نظامی کردن برنامه هسته‌ایش را ندارد و ما باید از اظهاراتی که تنها گروه‌ها را نسبت به این مذاکرات خشمگین می‌کند دوری کنیم و تنها روی فرصتی که الان در اختیارمان قرار گرفته تمرکز کنیم.»

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به سوالی از مجری برنامه که پرسیده بود آیا مواضع اسرائیل ممکن است بر واشنگتن تأثیر بگذارد و از سرگیری مذاکرات را به خطر بیندازد، گفت: «نه، فکر نمی کنم اینطور باشد.»

وی افزود: «فکر می‌کنم مواضع اسرائیل ریشه در این اتهام دارند که اسرائیل بمب هسته‌ای ایران را برای موجودیتش غیر قابل قبول می‌داند و البته این برای همه غیر قابل قبول است. ما هم کاملاً با هر سلاح اتمی جدید روی این کره زمین مخالفیم، خواه آن سلاح برای ایران باشد، خواه برای کره شمالی یا هر کس دیگر.»

 لاوروف ادامه داد: «اما ما برای اینکه مطمئن شویم چنین اتفاقی نمی‌افتد مجبوریم این موضوعات را از طریق مذاکره حل کنیم، نه با حمله نظامی.»

 

انتهای پیام/ص

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید لاوروف: 6 تا 9 ماه برای حل موضوع هسته‌ای ایران و کاهش تحریم‌ها ک ،

  

سه شنبه ، 16 مهر 1392 ، 16:48

تیم‌های پرسپولیس و ذوب‌آهن اصفهان فردا در دیداری دوستانه به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

به گزارش شفقنا ورزشی به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنا بر اعلام مسئولان تیم فوتبال پرسپولیس این دیدار دوستانه فردا چهارشنبه از ساعت 16 در محل مجموعه ورزشی درفشی‌فر برگزار خواهد شد.

پرسپولیس در حالی در این بازی حضور پیدا می‌کند که علاوه بر غیبت 9 بازیکن ملی‌پوش،چند بازیکن مصدوم دارد. فرشاد قاسمی و عباس‌زاده نفراتی هستند که منتظر تعیین وضعیت خود توسط کادرپزشکی هستند.

انتهای پیام


نظر() پرسپولیس-ذوب‌آهن ساعت16فردادر درفشی‌فر ،

  

92/07/16 - 14:42
شماره: 13920716000947

از سال 91 تعرفه هر پالس تلفن ثابت در استان‌های هم‌کد شده با نرخ 57.81 و در استان‌های هم‌کد نشده با نرخ 51.03 محاسبه شده. از 15 مرداد 92 هر پالس تلفن‌ثابت در استان‌های هم‌کد شده و نشده به 58.71 افزایش یافته است.

خبرگزاری فارس: اعلام تعرفه‌های جدید تلفن ثابت+جدول

مطابق رسم همیشه قبوض تلفن ثابت 15 هر ماه فرد محاسبه می‌شود.

قبوض 15 مهر 92 دچار تغییراتی شده است. از ابتدای سال 91 با مصوبه شورای رقابت شرکت مخابرات، تعرفه هر پالس را از 44.7 ریال به 51.03 ریال افزایش داد.

رئیس شورای رقابت می‌گوید: تلفن ثابت جز خدمات انحصاری است و از این رو این شورا باید تعرفه تلفن ثابت مخابرات را تعیین کند.

به این ترتیب بیش از یک سال است که تعرفه هر پالس تلفن ثابت در استان‌های هم‌کد شده با نرخ 57.81 و در استان‌های هم‌کد نشده با نرخ 51.03 محاسبه می‌شود.

اکنون و در صورت‌حساب 15/5/92 تا 15/7/92 تلفن ثابت، تعرفه تغییر کرده؛ زیرا برای سال 92 نیز شرکت مخابرات ایران با کسب اجازه از شورای رقابت تعرفه پالس را به 58.71 افزایش داده است. مخابرات طبق مجوز شورای رقابت می‌توانست تعرفه 51.03 تا 61.8 ریال را تعیین کند که تعرفه 58.71 ریال را اعمال کرده است.

بنابراین با تغییر تعرفه پالس که مبنای محاسبه تعرفه‌های مخابراتی است، تعرفه‌ها در بخش‌های مختلف مرتبط با تلفن‌ثابت افزایش یافته است.

تعرفه‌های جدید در جدول ذیل آمده است. اعداد این جدول عینا از سایت رسمی شرکت مخابرات ایران استخراج شده است:

 

نوع تماس هزینه (ریال)
ثابت به ثابت شهری 71 /58
ثابت به ثابت بین شهری (از زون 1 تا زون 4) از 44 /71 تا 88 /41
مکالمه ثابت به همراه اول شهری 67
مکالمه ثابت به همراه اول بین شهری 4 /39
مکالمه ثابت به ایرانسل 750
تلفن ثابت به رایتل 625

انتهای پیام/آ

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید جدول ، اعلام تعرفه‌های جدید تلفن ثابت ،

  

92/07/16 - 12:47
شماره: 13920716000715
سرهنگ بازنشسته نیروی دریایی آمریکا:
بارها تلاش کردیم برای مبارزه با تحریم‌ها به ایران بیاییم/ از عملکرد دولت آمریکا واقعا شرمنده‌ام

سرهنگ بازنشسته نیروی دریایی آمریکا گفت: من و برخی اعضای گروه «سربازان بازنشسته طرفدار صلح» بارها سعی کرده‌ایم در قالب هیئتی برای انعکاس تصویری واقعی به ایران بیاییم ولی جوابی از ایران دریافت نکرده‌ایم.

خبرگزاری فارس: بارها تلاش کردیم برای مبارزه با تحریم‌ها به ایران بیاییم/ از عملکرد دولت آمریکا واقعا شرمنده‌ام

سایت ندای انقلاب نوشت: «لیا بولگر» از فرماندهان نیروی دریایی آمریکا، پس از بیست سال شرکت در جنگ‌های مختلف، در سال 2000 با درجه سرهنگی بازنشسته شد و درحال حاضر رئیس گروه «سربازان بازنشسته طرفدار صلح» و از جدی‌ترین مخالفان جنگ آمریکا علیه ایران است.

خبرنگار ما در گفت و گو با خانم بلگر در خصوص سالگرد حمله نظامی آمریکا به افغانستان مصاحبه ای را انجام داده  که به شرح زیر است:

 

* خانم «بولگر»، هدف آمریکا از حمله به افغانستان چه بود؟ آیا دولت آمریکا پس از 12 سال به اهداف خود از حمله به افغانستان دست پیدا کرده است؟

متأسفانه حمله به افغانستان از همان ابتدا اشتباه بود. مردم آمریکا از حوادث 11 سپتامبر و حمله به برج‌های دو قلو آن چنان شوکه و ناراحت شده بودند که فکر می‌کردند باید واکنشی نشان دهند و به کسی حمله کنند. از آن جایی که به مردم آمریکا گفته می‌شد که اسامه بن لادن در پس این حمله بوده و کار کار طالبان بوده است، پس باید بن لادن را پیدا می‌کردیم و او را تنبیه می‌کردیم. همچنین به ما می‌گفتند تروریست‌هایی که در این حمله دست داشتند، در افغانستان آموزش دیده‌اند. بنابراین کشور ما به طور دسته‌جمعی تصمیم گرفت تا با حمله به افغانستان همه مردم این کشور را تنبیه کند. این کار از همان آغاز هم اشتباه بود. هیچ‌کس حق ندارد به خاطر اعمال اشتباه چند نفر، به همه مردم یک کشور حمله نظامی کند. بسیاری از مردم افغانستان حتی پس از گذشت چندین سال، هنوز هم نمی‌دانند چرا آمریکا به کشورشان حمله کرده است. من گزارش‌هایی را خوانده‌ام که در آن‌ها نوشته است حدود 75 درصد از جمعیت افغانستان در مناطق روستایی زندگی می‌کنند و حتی امکانات ارتباطی زیادی هم ندارند و از اخبار جهان اطلاعی ندارند و نمی‌دانند چرا بمب بر سرشان فرود می‌آید، سربازهای آمریکایی به زور وارد خانه‌هایشان می‌شوند، اعضای خانواده‌شان را دستگیر می‌کنند و به زندان می‌اندازند. دولت آمریکا شکنجه را توجه می‌کند، بازداشت بدون مدت در گوانتانامو را توجیه می‌کند، و همه این کارها را به اسم دفاع از آمریکا انجام می‌دهد. جنگ افغانستان از همان ابتدا محکوم به شکست بود؛ این جنگ موجب کشته شدن صدها هزار نفر شد. و صرفاً یکی از مثال‌هایی است که نشان می‌دهند سیاست خارجی آمریکا کاملاً اشتباه است و راه‌حل همه مشکلات را حمله نظامی می‌داند.

 

* پس دلیل اصلی جنگ علیه افغانستان چه بود؟ بهانه دولت آمریکا اسامه بن لادن بود که هنوز هم مشخص نیست آیا واقعاً کشته شده است یا خیر. اما دلیل اصلی حمله به این کشور چه بود؟

بسیاری می‌گویند دلیل اصلی نفت و گاز طبیعی بود؛ اما به نظر من دلیل اصلی قدرت ژئوپولیتیک بوده است. این‌که آمریکا می‌خواهد در منطقه حضور داشته باشد. دولت آمریکا به دنبال بهانه‌ای است تا ماشین جنگش همیشه در حرکت باشد؛ زیرا بزرگ‌ترین محصول و منبع درآمد آمریکا سلاح‌های جنگی این کشور هستند. دولت این کشور بزرگ‌ترین صادرکننده اسلحه در جهان است. هزینه‌های نظامی آمریکا از مجموع هزینه‌های نظامی همه کشورهای دیگر جهان بیش‌تر است. نیمی از مالیات مردم آمریکا خرج هزینه‌های نظامی می‌شود. اما به دلیل سود زیاد این تجارت و به علت این‌که کاپیتالیسم است که سیاست خارجی ما را تدوین می‌کند، جنگ‌افروزی‌های دولت آمریکا نیز همچنان ادامه دارد. علی‌رغم این‌که واشینگتن می‌داند جنگ‌های افغانستان و عراق و حملات پهبادی به پاکستان و یمن هیچ سودی ندارند، بلکه با کشتن افراد بی‌گناه به تعداد دشمنان آمریکا می‌افزایند؛ اما همچنان به استفاده غیر مجاز از این سلاح‌ها ادامه می‌دهد و قوانین بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد و هیچ اهمیتی هم نمی‌دهد، چون بالأخره درآمد را باید کسب کرد! این واقعیت بسیار اسف‌انگیز است؛ اما واقعیت همین است.

 

* با این تفاسیر باید گفت آمریکا در افغانستان به اهدافش رسیده است؛ زیرا هر چه که خواستند در افغانستان اسلحه فروخته است.

بله. مسلماً پول‌های زیادی در این جنگ جابه‌جا شد. نه تنها هزینه‌های زیادی برای جنگ افغانستان صرف شد، بلکه میلیاردها دلار نیز به دولت کرزی داده شد. تنها چند سال پس از حمله به افغانستان نیز دولت آمریکا این بار به عراق حمله کرد. با تمرکزی که روی عراق کردیم، دیگر افغانستان به فراموشی سپرده شد. حالا هم که آب‌های عراق از آسیاب افتاده، اوباما بار دیگر به سراغ افغانستان آمده است. قرار است این جنگ در سال 2014 به پایان برسد؛ اما من به عنوان یک آمریکایی به شما می‌گویم آن‌چه واقعاً شرم‌آور است این است که درون آمریکا حتی یک کلمه هم درباره افغانستان حرفی زده نمی‌شود؛ من یادم نمی‌آید آخرین باری که درباره وضعیت افغانستان خبری درون آمریکا پخش شد چه زمانی بود. بنابراین هر روز مردم کشته می‌شوند، سربازان آمریکایی هم کشته می‌شوند؛ اما آن‌چه بیش‌تر سزاوار سرزنش است این‌که واشینگتن هنوز هم به اشغال‌گری، کشتار و تخریب در افغانستان ادامه می‌دهد و مردم آمریکا هیچ اطلاعی از این ماجرا ندارند؛ هیچ چیزی درباره آن به مردم آمریکا گفته نمی‌شود و هیچ گزارشی هم پیرامون آن پخش نمی‌شود. و به نظر من شرم‌آورترین بخش فرهنگ آمریکا این است که مردم این کشور از آن‌چه به نام آن‌ها انجام می‌شود کوچک‌ترین اطلاعی ندارند و رسانه‌های داخلی و سازمانی آمریکایی همگی با دولت همدست هستند. رسانه‌هایی که تحت مالکیت دولت نیستند؛ اما صاحبان آن‌ها چند سازمان معدود اما بزرگی هستند که در جرایم دولت و تبلیغ برای جنگ شریکند. بسیاری از کمپانی‌هایی که صاحب رسانه هستند، صاحب و معامله‌گر اسلحه هم هستند؛ کمپانی «جی‌ای» بهترین نمونه این کمپانی‌ها است. این زنجیره‌ای است که هر عضوش عضو دیگر را تغذیه می‌کند. آن‌چه به مردم آمریکا گفته می‌شود این است که باید نگران باشند، و همه این کارها به خاطر حفظ امنیت مردم این کشور است؛ چرا که می‌بینید پس از حمله به افغانستان دیگر حمله تروریستی در خاک آمریکا انجام نشده است. بنابراین باید باز هم هزینه‌های بیش‌تری را خرج سلاح و ارتش کنیم تا امنیت مردم را فراهم کنند. در حالی که احتمال آن‌که مردم آمریکا از کمبود خدمات بهداشتی، بی‌کاری و یا از دست دادن خانه‌هایشان آسیب ببینند بسیار بیش‌تر از خطر حمله تروریستی به آن‌ها است. شیوه تفکر آمریکایی‌ها کاملاً بی‌معنا است.

ندای انقلاب: مسلماً همه ابعاد این جنگ‌ها به سود دولت آمریکا نیست؛ مردم جهان اکنون این دولت را به ارتش آن و اشغال کشورهای دیگر می‌شناسند. به علاوه، واشینگتن هزینه‌های زیادی در این جنگ‌ها انجام می‌دهد و مردم آمریکا هم از دولت خود ناراضی هستند و علیه آن تظاهرات می‌کنند. پس اگر دولت آمریکا از این جنگ‌ها سود نمی‌برد، این جنگ‌ها به سود چه کسانی هستند؟

سود این جنگ‌ها برای دولت این‌گونه است که آن دسته از نمایندگانی که به هیچ چیز جز حفظ کرسی‌هایشان در کنگره فکر نمی‌کنند، هم خودشان و هم کمپین‌های سیاسی‌شان به پول تاجران اسلحه‌ای نیاز دارند که به آن‌ها مبالغ هنگفتی را می‌دهند تا برایشان لابی‌گری کنند. این یکی دیگر از مشکلات نظام سیاسی آمریکا است؛ که پول بر همه چیز مسلط است. بنابراین برای رسیدن به کرسی کنگره باید ثروت بسیار زیادی جمع‌آوری کنید. بنابراین قانون‌گذارها، سناتورها و نماینده‌ها به پولی نیاز دارند که تاجران اسلحه به آن‌ها می‌دهند و اگر این افراد از تاجران اسلحه حمایت نکنند این ثروت خود را از دست می‌دهند. مسئله دیگر این‌که سیستم‌های دفاعی در یک جا تولید نمی‌شوند؛ به این ترتیب اعضای کنگره شاید حتی با همدستی تاجران اسلحه، به عنوان مثال برای یک هواپیما، موتور آن را در یک ایالت تولید می‌کنند، سیستم‌های الکترونیکی آن را در یک ایالت دیگر و سیستم سوخت‌رسانی آن را نیز در ایالتی دیگر، تا به این ترتیب همه اعضای کنگره منفعت خود را در رأی دادن به یک سیستم نظامی ببینند، زیرا هیچ‌کدام از آن‌ها نمی‌خواهند مشاغلی را از دست بدهند که به تولید یک قطعه خاص در ایالتشان وابسته‌اند. به همین دلیل است که تولید هیچ‌کدام از سیستم‌های نظامی آمریکا را نمی‌توان به سادگی متوقف کرد. من اخیراً مقاله بلندی درباره اف-34 نوشتم که مراحل تولید و نگهداری آن حدود 1.5 تریلیارد دلار هزینه در بر دارد. با این حال، علی‌رغم آن‌که این برنامه از زمان‌بندی تعریف شده خود بسیار عقب‌تر است و قابل اجرا نیست؛ اما کنگره هنوز هم برای آن بودجه تصویب می‌کند؛ زیرا بخش‌های مختلف این جنگنده در ایالت‌ نماینده‌های مختلف ساخته می‌شوند و آن‌ها از از بین رفتن شغل‌های مرتبط با این جنگنده هراس دارند.

 

* علی‌رغم آن‌که بسیاری معتقد بودند حمله اوباما با سوریه قطعی است؛ اما این اتفاق نیفتاد. به نظر شما چرا دولت آمریکا به سوریه حمله نکرد و نقش مردم در این‌باره چه بود؟

به نظر من مردم آمریکا نقش بسیار بزرگی در این‌باره ایفا کردند. اوباما در این‌باره عجله کرد و صحبت‌های حساب‌نشده‌ای کرد؛ زیرا تصور می‌کرد هر کاری بخواهد می‌تواند انجام دهد. اما صدای مردم آمریکا این بار شنیده شد و به نظر من مردم بودند که از آغاز یک جنگ دیگر جلوگیری کردند. اما همچنین معتقدم که برخی افراد در کنگره حضور دارند که اگر رئیس‌جمهور از حزب جمهوری‌خواه بود و همین پیشنهاد را می‌داد، مطمئناً به سود آن رأی می‌دادند. اما بسیاری از اعضای کنگره به هر طرحی که اوباما پیشنهاد کند رأی منفی می‌دهند تا راه او را سد کنند؛ و در این مورد نتیجه این مخالفت‌ها به سود مردم خوب بود و من هم خوشحالم که با طرح اوباما مخالفت کردند. اما به نظر من این اقدام کنگره تا حد زیادی سیاسی‌بازی بود. با وجود این که مردم هم اعتراض کرده بودند که اوباما دارد از حوزه اختیارات اجرایی خود خارج می‌شود و همین‌گونه هم بود. در قانون اساسی آمریکا به وضوح آمده که تنها کنگره است که می‌تواند علیه کشوری جنگ اعلام کند. زمانی که بوش بدون اجازه کنگره وارد جنگ شد، هیچ‌کدام از نماینده‌های جمهوری‌خواه اعتراضی نکردند، بلکه گفتند وی رئیس‌جمهور است و ما هم باید از رئیس‌جمهور حمایت کنیم. اوباما هم به دنبال محاکمه بوش به خاطر جرائم جنگیش نرفت؛ زیرا خود او هم‌اکنون دارد همان جرائم را تکرار می‌کند؛ وی حتی خواستار محاکمه بوش به دلیل شکنجه‌های انجام شده در دولتش و یا حمله غیر مجاز به کشورهایی هم نشد که آمریکا با آن‌ها دشمن نبود و علیه آن‌ها جنگ اعلام نکرده بود. همه به این خاطر که اوباما هم دارد همان کارها را تکرار می‌کند، فقط شدیدتر و بیش‌تر. حمله‌های پهبادی در دولت اوباما بیش از شش برابر بیش‌تر از دوره بوش بوده است؛ و این حمله‌ها علیه کشورهایی انجام می‌شود که واشینگتن علیه آن‌ها اعلام جنگ نکرده است. بنابراین مشکل مردم آمریکا این است که دولتی بی‌قید دارند، و کنگره‌ای که مسئولیت‌های خود را رها کرده است. پرونده سوریه تا حدی نیز سیاسی بود؛ روسیه خوشبختانه راه فراری را جلوی پای اوباما گذاشت تا او هم خیلی آبروی خود را از دست ندهد؛ زیرا وی گفته بود به سوریه حمله می‌کنیم؛ اما این کار انجام نشد و ممکن بود اوباما ضعیف جلوه داده شود. اما پوتین فرصتی را به اوباما داد و خوشبختانه او هم از این فرصت استفاده کرد. اما من به هیچ وجه فکر نمی‌کنم که پرونده سوریه بسته شده است. احتمال آن‌که دوباره بر طبل جنگ با سوریه کوبیده شود همچنان وجود دارد. و حتی درباره حمله به ایران هم صحبت‌هایی در آمریکا شنیده می‌شود. برخی رهبران کنگره، «لینتی گرام» در مجلس سنا و «ترنت فرانک» در مجلس نمایندگان قطعنامه‌ای را پیشنهاد داده‌اند که محتوای آن اخذ اجازه برای حمله به ایران است. پیشاپیش و صرفاً به این علت که هر گاه رئیس‌جمهور دلش خواست، بتواند این کار را انجام دهد. چرا باید به دنبال اجازه برای حمله به ایران باشیم؟ به ویژه الآن که آقای روحانی آماده مذاکره است، به نیویورک آمده و آن هم صحبت‌های مصالحه‌آمیز و دیپلماتیک را مطرح کرده است. چرا باید این فرصت را از دست بدهیم؟ باید او را به گفتگوی صلح‌آمیز دعوت کنیم؛ باید از لغو تحریم‌هایی صحبت کنیم که مردم ایران را آزار می‌دهند و تنبیه دسته‌جمعی هستند که مغایر با قوانین بین‌المللی است. دولت ایران هیچ قانون بین‌المللی را زیر پا نگذاشته است. با این حال افرادی در کنگره حضور دارند که می‌گویند برویم و ایران را بمباران کنیم. و من نمی‌دانم با افرادی که تا این حد به دنبال جنگ‌افروزی هستند چه برخوردی باید کرد.

 

* به نظر شما مردم آمریکا نقش بسیار مهمی در لغو حمله آمریکا به سوریه ایفا کردند. بنابراین درباره تحریم‌ها علیه ایران هم باید همین مردم را مقصر بدانیم؛ زیرا برای لغو تحریم‌ها هیچ تلاشی نمی‌کنند.

افراد بسیاری هستند که تمام تلاش خود را در جهت برقراری صلح و دیپلماسی و لغو تحریم‌ها انجام می‌دهند؛ اما باید بگویم اکثر مردم آمریکا هیچ اطلاعی ندارند که چه جنایاتی دارد به نام آن‌ها انجام می‌شود. نمی‌دانند در ایران چه اتفاقی دارد می‌افتد، نمی‌دانند تحریم‌ها چه وضعیتی را برای مردم پیش آورده است. دولت آمریکا مسئول کشته شدن 500 هزار کودک عراقی در اثر تحریم‌ها است. در حالی که سفیر آمریکا در عراق اعلام کرده که این تحریم‌ها مثمر ثمر واقع شده‌اند. وقتی مقاماتی با است طرز تفکر دارید، چگونه می‌توانید مردمی را متقاعد کنید که اصلاً نمی‌دانند در ایران چه اتفاقی دارد می‌افتد؟ مدتی پیش خود من و برخی از اعضای گروه «سربازان بازنشسته طرفدار صلح» تلاش کردیم تا گروهی را تشکیل دهیم و به ایران بفرستیم تا با مردم دیدار کنند و تأثیرات تحریم‌ها را در ایران ارزیابی کنند. آن زمان آقای احمدی‌نژاد هنوز رئیس‌جمهور ایران بود. اما چون به زمان انتخابات نزدیک شده بودیم، تصمیم گرفتیم تا بعد از انتخاب صبر کنیم. ما هنوز هم مایل به برگزاری این برنامه هستیم؛ اما هنوز دعوتی جدی از طرف دولت جدید ایران دریافت نکرده‌ایم. امیدوارم این اتفاق بیفتد تا مردم ایران بدانند درون آمریکا هم افرادی هستند که وضعیت مردم ایران برایشان بسیار مهم است و می‌کوشند تا از جنگی دیگر علیه مردمی جلوگیری کنند که نه جنگ‌طلب هستند و نه علیه آمریکا کاری انجام داده‌اند، بلکه فقط دارند زندگی عادی خود را می‌کنند. من از آن‌چه دولت آمریکا به نام مردم و با مالیات مردم انجام می‌دهد واقعاً شرمنده هستم.


اولین دیدگاه را شما بگذارید سرهنگ بازنشست آمریکا :بارها تلاش کردیم برای مبارزه با تحریم‌ها ب ،

  

92/07/16 - 17:04
شماره: 13920716001325

منابع خبری از سقوط یک فروند هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی در عسقلان خبر دادند.

خبرگزاری فارس: سقوط هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی در عسقلان

شبکه المیادین گزارش داد که یک فروند هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز دریای عسقلان سقوط کرد.

هنوز جزئیات سقوط این هواپیما منتشر نشده است.

انتهای پیام/ص


اولین دیدگاه را شما بگذارید سقوط هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی در عسقلان ،

  

92/07/16 - 13:24
شماره: 13920716000842

تعطیلی دولت فدرال آمریکا وارد دومین هفته خود شد، آن هم در شرایطی که هنوز این معضل حل نشده، بحران تعیین سقف بدهی نیز در راه است.

خبرگزاری فارس: گره کور تعطیلی دولت آمریکا بعد از یک هفته‌ هم باز نشد

به گزارش خبرگزاری فارس، «لج‌ولجبازی» سیاستمداران آمریکایی، این کشور را در آستانه ورشکستی قرار داده است. سه‌شنبه گذشته بود که دولت آمریکا رسما تعطیل و خدمات‌دهی بخش بزرگی از نهادهای دولتی متوقف شد. این اتفاق پس از آن رخ داد که مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا نتوانستند تا پایان سال مالی این کشور که اول اکتبر است، در مورد بودجه به توافق برسند.

مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا باید هر سال بودجه‌ای 12 ماهه برای دولت فدرال تصویب کنند. در سال‌های اخیر کنگره (متشکل از مجلس نمایندگان و سنا) در تصویب این بودجه سالانه با مشکل مواجه بوده و به همین دلیل به تصویب بودجه‌های موقت چند ماهه متوسل شده است. آخرین مورد از این بودجه‌های موقت روز 28 مارس به تصویب رسید و روز 30 سپتامبر دوره آن به پایان رسید.

در حالت تئوری، کنگره می‌توانست پیش از مهلت انقضای این بودجه، بودجه اضطراری دیگری تصویب کند تا دولت از تعطیلی نجات یابد. اما مشکل اینجاست که مجلس نمایندگان با اکثریت جمهوری‌خواه و مجلس سنا با اکثریت دموکرات در مورد نحوه تصویب این بودجه با هم اختلاف دارند. مجلس نمایندگان دو روز قبل لایحه بودجه‌ای را به تصویب رساند که طرح خدمات درمانی باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور را یک سال به تعویق انداخته و دریافت مالیات بر تجهیزات پزشکی را از سر می‌گرفت.

مجلس سنا با این لایحه بودجه مخالفت کرد. با وجود آنکه رأی‌گیری در مورد این بودجه چند بار انجام شد، اما باز هم توافقی حاصل نشد و در نتیجه دولت آمریکا در وضعیت تعطیل قرار گرفت.

البته تعطیلی دولت فدرال فعلا به معنی تعطیلی همه خدمات دولتی نیست، اما بسیاری از آژانس‌های فدرال از آژانس‌های حفاظت محیط زیست گرفته تا صدها پارک ملی آمریکا از امروز درهای خود را بسته و کارکنانشان را به مرخصی اجباری فرستاده‌اند.

اما بخش‌های مهم و اصلی دولت از جمله نهادهای مربوط به امنیت ملی، سلامت عمومی و یا برنامه‌هایی که به صورت قوانین دائم درآمده‌اند، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. آژانس‌های مراقبت پرواز، بخش‌های اورژانس مراکز درمانی، گشت مرزی، زندان‌های فدرال، مراکز اعمال قانون، امداد اضطراری، شبکه بانکی و شبکه توزیع برق از جمله مراکز مهمی هستند که در وضعیت تعطیلی نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

البته اینکه این دو نتوانستند به توافق برسند بیش از آنکه بر سر اختلاف‌نظرشان درباره خود بودجه باشد، بیشتر به خاطر اختلاف بر سر طرح بیمه اوباما بود. در واقع، جمهوریخواهان برای تصویب بودجه سال مالی جدید به گروکشی افتاده‌اند و تصویب آن را به لغو یا اصلاح طرح خدمات درمانی اوباما گره زده‌اند؛ طرحی که دولت نیز قصد کوتاه آمدن از آن را ندارد.

اما معضل تعطیلی دولت آمریکا هنوز حل نشده، بحران دیگری در راه است؛ بحران سقف بدهی‌ها. کنگره پیش از این مخالفت شدید خود را با افزایش سقف بدهی‌های 16700 میلیارد دلاری اعلام کرده است. کنگره باید برای جلوگیری از ورشکستگی دولت آمریکا به علت سقف بدهی ها تا 17 اکتبر اقدام لازم را اتخاذ کند.

اما جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان حل این مشکل جدید را نیز مشروط کرده است. او در این باره گفته، کنگره تنها به شرطی حاضر است تا سقف بدهی‌های دولت را افزایش دهد که دولت نیز در مقابل میزان هزینه‌های بودجه را کاهش دهد. وی افزود: اوباما و دموکرات‌ها باید اجرای قانون بهداشت و سلامت را به تاخیر بیندازند تا کنگره نیز با افزایش سقف بدهی‌ها موافقت کند.

البته دولت آمریکا در سال 2011 میلادی نیز با این بحران (بحران بدهی) روبرو بود که در آن سال در ساعات پایانی مهلت مقرر، نمایندگان کنگره با افزایش سقف بدهی‌های دولت موافقت کرده و بدین ترتیب کاخ سفید را از یک بحران واقعی نجات دادند. اما اکنون وضعیت متفاوت است، زیرا بحران بدهی‌های این بار در حالی اوباما را در تنگنا قرار داده که به توافق نرسیدن جمهوریخواهان و دموکرات‌ها در مورد بودجه، سبب تعطیلی دولت فدرال شده است.

اما نکته جالب توجه اینجاست، در حالی که به خاطر تعطیلی دولت فدرال، 800 هزار نفر از کارکنان دولت بیکار شده‌اند، جمهوریخواهان و دموکرات‌ها با یکدیگر مسابقه گذاشته‌اند تا از این تعطیلی برای انتخابات 2014 به نفع خود بهره‌برداری کنند.

در حالیکه یکسال به روز انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا زمان باقی مانده است و تنها چند روز از تعطیلی دولت فدرال می‌گذرد، مناظره‌هایی در تبلیغات تلویزیونی و رادیویی در مناطق کلیدی کنگره‌ای در حال انجام است.

جمهوری‌خواهان بر توجه جامعه بر قانون خدمات درمانی باراک اوباما متمرکز شده‌اند زیرا اکثر مردم آمریکا بیش از آنکه این طرح را دوست داشته باشند، از آن متنفرند. جمهوری‌خواهان در تلاش هستند تا این قانون را لغو کنند یا اجرای آن را به تعویق بیاندازند و دموکرات‌ها را متهم کرده‌اند که با امتناع از ورود به مذاکره درباره طرح خدمات درمانی اوباما، به تعطیلی دولت منتهی شده‌اند.

دموکرات‌ها نیز بیکار ننشسته‌اند و به رأی‌دهندگان آمریکایی می‌گویند که جمهوری‌خواهان تحت فریب افراط‌گرایان و حزب تی پارتی قرار گرفته‌اند و از طریق تلاش برای حذف تقاضاهای بی‌سابقه قبل از بازگشایی دولت، اقتصاد را در معرض خطر قرار داده‌اند.

دموکرات‌ها تأکید دارند که اگر جان بینر، رئیس‌ اکثریت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا نتواند این گروه را تحت کنترل درآورد، نباید به جمهوری‌خواهان اجازه داده شود که مجلس نمایندگان را اداره کنند.

برخی از جمهوری‌خواهان بر این باورند که با ادامه پیدا کردن تعطیلی دولت فدرال، مردم آمریکا از اوباما به دلیل امتناع از مذاکره درباره طرح خدمات درمانی‌اش روی برمی‌گردانند.

با اینحال دموکرات‌ها نیز بر این باورند که این تعطیلی دولت فدرال همچون دو تعطیلی پیشین دولت فدرال در دهه 1990 به نفع آنها خواهد شد و مردم آمریکا جمهوری‌خواهان را مقصر خواهند شناخت و امیدوارند که این تعطیلی بتواند جایگاه آنها را در بین مردم این کشور تقویت کند و در نهایت در انتخابات میان دوره‌ای 2014، کنترل مجلس نمایندگان آمریکا که هم‌اکنون در اختیار جمهوری‌خواهان است را به دست گیرند.

انتهای پیام/ص


اولین دیدگاه را شما بگذارید گره کور تعطیلی دولت آمریکا بعد از یک هفته‌ هم باز نشد ،

  

92/07/16 - 13:24
شماره: 13920716000842

تعطیلی دولت فدرال آمریکا وارد دومین هفته خود شد، آن هم در شرایطی که هنوز این معضل حل نشده، بحران تعیین سقف بدهی نیز در راه است.

خبرگزاری فارس: گره کور تعطیلی دولت آمریکا بعد از یک هفته‌ هم باز نشد

به گزارش خبرگزاری فارس، «لج‌ولجبازی» سیاستمداران آمریکایی، این کشور را در آستانه ورشکستی قرار داده است. سه‌شنبه گذشته بود که دولت آمریکا رسما تعطیل و خدمات‌دهی بخش بزرگی از نهادهای دولتی متوقف شد. این اتفاق پس از آن رخ داد که مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا نتوانستند تا پایان سال مالی این کشور که اول اکتبر است، در مورد بودجه به توافق برسند.

مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا باید هر سال بودجه‌ای 12 ماهه برای دولت فدرال تصویب کنند. در سال‌های اخیر کنگره (متشکل از مجلس نمایندگان و سنا) در تصویب این بودجه سالانه با مشکل مواجه بوده و به همین دلیل به تصویب بودجه‌های موقت چند ماهه متوسل شده است. آخرین مورد از این بودجه‌های موقت روز 28 مارس به تصویب رسید و روز 30 سپتامبر دوره آن به پایان رسید.

در حالت تئوری، کنگره می‌توانست پیش از مهلت انقضای این بودجه، بودجه اضطراری دیگری تصویب کند تا دولت از تعطیلی نجات یابد. اما مشکل اینجاست که مجلس نمایندگان با اکثریت جمهوری‌خواه و مجلس سنا با اکثریت دموکرات در مورد نحوه تصویب این بودجه با هم اختلاف دارند. مجلس نمایندگان دو روز قبل لایحه بودجه‌ای را به تصویب رساند که طرح خدمات درمانی باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور را یک سال به تعویق انداخته و دریافت مالیات بر تجهیزات پزشکی را از سر می‌گرفت.

مجلس سنا با این لایحه بودجه مخالفت کرد. با وجود آنکه رأی‌گیری در مورد این بودجه چند بار انجام شد، اما باز هم توافقی حاصل نشد و در نتیجه دولت آمریکا در وضعیت تعطیل قرار گرفت.

البته تعطیلی دولت فدرال فعلا به معنی تعطیلی همه خدمات دولتی نیست، اما بسیاری از آژانس‌های فدرال از آژانس‌های حفاظت محیط زیست گرفته تا صدها پارک ملی آمریکا از امروز درهای خود را بسته و کارکنانشان را به مرخصی اجباری فرستاده‌اند.

اما بخش‌های مهم و اصلی دولت از جمله نهادهای مربوط به امنیت ملی، سلامت عمومی و یا برنامه‌هایی که به صورت قوانین دائم درآمده‌اند، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. آژانس‌های مراقبت پرواز، بخش‌های اورژانس مراکز درمانی، گشت مرزی، زندان‌های فدرال، مراکز اعمال قانون، امداد اضطراری، شبکه بانکی و شبکه توزیع برق از جمله مراکز مهمی هستند که در وضعیت تعطیلی نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

البته اینکه این دو نتوانستند به توافق برسند بیش از آنکه بر سر اختلاف‌نظرشان درباره خود بودجه باشد، بیشتر به خاطر اختلاف بر سر طرح بیمه اوباما بود. در واقع، جمهوریخواهان برای تصویب بودجه سال مالی جدید به گروکشی افتاده‌اند و تصویب آن را به لغو یا اصلاح طرح خدمات درمانی اوباما گره زده‌اند؛ طرحی که دولت نیز قصد کوتاه آمدن از آن را ندارد.

اما معضل تعطیلی دولت آمریکا هنوز حل نشده، بحران دیگری در راه است؛ بحران سقف بدهی‌ها. کنگره پیش از این مخالفت شدید خود را با افزایش سقف بدهی‌های 16700 میلیارد دلاری اعلام کرده است. کنگره باید برای جلوگیری از ورشکستگی دولت آمریکا به علت سقف بدهی ها تا 17 اکتبر اقدام لازم را اتخاذ کند.

اما جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان حل این مشکل جدید را نیز مشروط کرده است. او در این باره گفته، کنگره تنها به شرطی حاضر است تا سقف بدهی‌های دولت را افزایش دهد که دولت نیز در مقابل میزان هزینه‌های بودجه را کاهش دهد. وی افزود: اوباما و دموکرات‌ها باید اجرای قانون بهداشت و سلامت را به تاخیر بیندازند تا کنگره نیز با افزایش سقف بدهی‌ها موافقت کند.

البته دولت آمریکا در سال 2011 میلادی نیز با این بحران (بحران بدهی) روبرو بود که در آن سال در ساعات پایانی مهلت مقرر، نمایندگان کنگره با افزایش سقف بدهی‌های دولت موافقت کرده و بدین ترتیب کاخ سفید را از یک بحران واقعی نجات دادند. اما اکنون وضعیت متفاوت است، زیرا بحران بدهی‌های این بار در حالی اوباما را در تنگنا قرار داده که به توافق نرسیدن جمهوریخواهان و دموکرات‌ها در مورد بودجه، سبب تعطیلی دولت فدرال شده است.

اما نکته جالب توجه اینجاست، در حالی که به خاطر تعطیلی دولت فدرال، 800 هزار نفر از کارکنان دولت بیکار شده‌اند، جمهوریخواهان و دموکرات‌ها با یکدیگر مسابقه گذاشته‌اند تا از این تعطیلی برای انتخابات 2014 به نفع خود بهره‌برداری کنند.

در حالیکه یکسال به روز انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا زمان باقی مانده است و تنها چند روز از تعطیلی دولت فدرال می‌گذرد، مناظره‌هایی در تبلیغات تلویزیونی و رادیویی در مناطق کلیدی کنگره‌ای در حال انجام است.

جمهوری‌خواهان بر توجه جامعه بر قانون خدمات درمانی باراک اوباما متمرکز شده‌اند زیرا اکثر مردم آمریکا بیش از آنکه این طرح را دوست داشته باشند، از آن متنفرند. جمهوری‌خواهان در تلاش هستند تا این قانون را لغو کنند یا اجرای آن را به تعویق بیاندازند و دموکرات‌ها را متهم کرده‌اند که با امتناع از ورود به مذاکره درباره طرح خدمات درمانی اوباما، به تعطیلی دولت منتهی شده‌اند.

دموکرات‌ها نیز بیکار ننشسته‌اند و به رأی‌دهندگان آمریکایی می‌گویند که جمهوری‌خواهان تحت فریب افراط‌گرایان و حزب تی پارتی قرار گرفته‌اند و از طریق تلاش برای حذف تقاضاهای بی‌سابقه قبل از بازگشایی دولت، اقتصاد را در معرض خطر قرار داده‌اند.

دموکرات‌ها تأکید دارند که اگر جان بینر، رئیس‌ اکثریت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا نتواند این گروه را تحت کنترل درآورد، نباید به جمهوری‌خواهان اجازه داده شود که مجلس نمایندگان را اداره کنند.

برخی از جمهوری‌خواهان بر این باورند که با ادامه پیدا کردن تعطیلی دولت فدرال، مردم آمریکا از اوباما به دلیل امتناع از مذاکره درباره طرح خدمات درمانی‌اش روی برمی‌گردانند.

با اینحال دموکرات‌ها نیز بر این باورند که این تعطیلی دولت فدرال همچون دو تعطیلی پیشین دولت فدرال در دهه 1990 به نفع آنها خواهد شد و مردم آمریکا جمهوری‌خواهان را مقصر خواهند شناخت و امیدوارند که این تعطیلی بتواند جایگاه آنها را در بین مردم این کشور تقویت کند و در نهایت در انتخابات میان دوره‌ای 2014، کنترل مجلس نمایندگان آمریکا که هم‌اکنون در اختیار جمهوری‌خواهان است را به دست گیرند.

انتهای پیام/ص


اولین دیدگاه را شما بگذارید گره کور تعطیلی دولت آمریکا بعد از یک هفته‌ هم باز نشد ،

  

92/07/15 - 12:36
شماره: 13920715000737

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر هشدار داد

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: شرایط به گونه‌ای پیش می‌رود که در آینده هروئین در کشور چین تولید شود، همان طور که لابراتوارهای تبدیل تریاک به هروئین در مرزهای مشترک ایران با ترکیه و عراق ایجاد شده‌اند.

خبرگزاری فارس: هروئین چینی هم در راه است

  به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛‌ طه طاهری در دیدار با معاون دائم دبیرکل کمیسیون ملی مبارزه با مواد مخدر چین، با اشاره به مجاورت دو کشور ایران و چین در کنار بزرگترین منبع تولید مواد مخدر جهان یعنی افغانستان گفت: ایران و چین طی سالیان گذشته، رنج بسیاری را در خصوص تجارت غیرقانونی مواد مخدر و تهدیدات ناشی از آن متحمل شده‌اند.

وی افزود: دو کشور برای کاهش آسیب و خسارت‌های وارد شده، باید همان طور که در سایر زمینه‌ها فعالیت‌های مشترک دارند در امر مبارزه با مواد مخدر نیز به راهکار مناسبی رسیده و آن را در قالب یادداشت تفاهم ‌همکاری، اجرایی کنند و به نتیجه مطلوبی برسند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: نگاهی به 10 سال گذشته نشان می‌دهد که وضعیت تغییر الگوی مصرف از مواد مخدر سنتی به محرک‌ها در هر 2 کشور شتاب بیشتری پیدا کرده و این در حالی است که تلاش‌های فراوانی از سوی دو کشور برای کم کردن حجم این تهدید چه در بخش تعداد معتادان و چه در بخش تجارت غیرقانونی، تزانزیت و شبکه‌های قاچاق انجام شده است.

طاهری با اظهار نگرانی از وضعیت مواد مخدر صنعتی روانگردان در هر دو کشور گفت: شرایط به گونه‌ای می‌رود که در آینده، هروئین در داخل کشور چین تولید شود، همان طور که طبق گزارشهای موجود، لابراتوارهای تبدیل تریاک به هروئین در مرزهای مشترک ایران با ترکیه و عراق ایجاد شده‌اند.

وی در ادامه به مسئله مواد پیش‌ساز تولید هروئین اشاره کرد و افزود: افغانستان صنایع و کارخانجات بزرگ و مدرنی ندارد چه برسد به کارخانجات تولید مواد پیش‌ساز که با این وجود، یک جریان انحرافی در حال شکل‌گیری است؛ چرا که طبق گزارشها به دست آمده طی یک سال گذشته، محموله‌هایی حاوی مواد پیش‌سازی که به افغانستان وارد شده‌اند که همگی تولید چین بوده‌اند.

وی ادامه داد: برای گسترش همکاری‌های دو جانبه باید یادداشت تفاهم همکاری در خصوص تبادل اطلاعات در بخش‌های مبارزه با قاچاق مواد مخدر در افغانستان و کاهش آسیب همچون درمان معتادان، روش‌ها و پروتکل‌های درمانی و چگونگی رفتار با جمعیت سالم جامعه، انجام کار مشترک عملیاتی و اطلاعاتی به‌منظور کنترل دلیوری (ردیابی شبکه‌های قاچاق با هدف شناسایی آنها) توسعه همکاری مشترک در صحنه بین‌المللی و همکاری اطلاعاتی و عملیاتی بر روی قاچاقچیان ایرانی در چین تهیه و به امضاء  طرفین برسد.

وی ادامه داد: دو کشور چین و ایران در دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) و هیئت بین‌المللی کنترل موادمخدر سازمان ملل (‏INCB‏)‏ مواضع مشترکی دارند که باید در برخی موضع‌گیری‌های سازمان‌ ملل و دفاتر آن، کنار یکدیگر قرار بگیرند.

طاهری تصریح کرد: به طور مثال دو کشور نباید اجازه دهند که مصرف مواد مخدر و کشت آن قانونی شود، همچنین بعضی اروپایی‌ها به دنبال آن هستند که مواد مخدر به ابزار سیاسی تبدیل شود و سران بزرگ مواد مخدر مجازات نشوند، در این امر ما نباید اجازه دهیم که مجازات بازدارنده سران مواد مخدر به ابزار ضد حقوق بشری تبدیل شود.

وی بر برقراری رابطه ایران و چین در مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد و گفت: اگر مسئولان مربوطه ایران و چین در بحث مواد مخدر ارتباط مستقیم و بدون واسطه برقرار کنند، همه مسائل مشترک دو کشور در این حوزه حل و فصل خواهد شد، همان طور که ایران با انجام تبادل اطلاعات با 3 کشور مالزی، تایلند و اندونزی توانست تقریباً ترانزیت مواد مخدر صنعتی را از طریق پروازها به صفر برساند.

وی در ادامه با تأکید بر ارتباط مستقیم مسئولان مبارزه با مواد مخدر دو کشور در حوزه عملیاتی بیان داشت: اگر لازم باشد افسران ویژه مواد مخدر ایران و چین در دو کشور مستقر خواهند شد تا به صورت روزانه با یکدیگر و همچنین مسئولان نظامی و قضایی در ارتباط باشند، ایران نیز به زودی هیئتی متشکل از پلیس، قوه قضاییه و کارشناسان تبادل اطلاعات به چین می‌فرستد تا در حوزه عملیاتی همکاری خود را آغاز کند.

طاهری افزود: ایران آماده هر گونه همکاری متقابل در مبارزه با مواد مخدر با کشور چین است و امیدواریم ظرف یک ماه آینده یادداشت تفاهم همکاری در بحث مبارزه با مواد مخدر به امضاء طرفین برسد.

انتهای پیام/


نظر() هروئین چینی هم در راه است ،

  

شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی، پس از عمری خدمت به مردم و کسب مراحل عالی کمال، سرانجام در هفدهم شعبان سال 1361 ق. جهان فانی را وداع گفت و به دیار باقی شتافت.

جمعیت زیادی از مردم ایران در شهرهای مختلف و شهر مقدس مشهد، در مرگ او به سوگ نشستند.

وی دو ماه قبل از رحلتش، اطرافیان و فرزندش را از روز مرگش آگاه کرد و حتی یک بار قبل از تاریخ فوت، روح بلندش از بدن خارج شد؛ اما با توسل به امام علی بن موسی الرضا ـ علیه‌السلام ـ، برای انجام برخی وصایا، دوباره حیات ظاهر یافت.

پیکر مطهرش در صحن عتیق، کنار ایوان عباسی در حرم مطهر حضرت امام رضا علیه‌السلام به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/


اولین دیدگاه را شما بگذارید وفات شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی ،

  

مشخصات مدیر وبلاگ

غلامرضا مقدس [2386]

من آن مرغم که افکندم به دام صد بلا خود را به یک پرواز بی هنگام کردم مبتلا خود را
ویرایش

دسته بندی موضوعی

عکس ، تصاویر ، غلامرضامقدس ، دانلود ، رئیس جمهور 14 آذر... ، فیلم ، اخبار ، آمریکا ، مجلس ، غلامرضا مقدس ، آخرین ، ایران ، روحانی ، نتانیاهو: اسرائیل... ، جدول ، عکس ، پرسپولیس ، به ، ایران • ال جی •... ، تصویر ، آیت الله هاشمی... ، ایرانسل ، طرح ویژه حزب‌الله... ، مصر ، جدیدترین ، جلسه رأی اعتماد ، رای اعتماد ، درگیری در غزه یا... ، شارژ ، همراه اول ، هیئت رئیسه ، وزارتخانه ، وزرا ، وزرای پیشنهادی ، مفتی اهل تسنن... ، وهابیت ، مجلس ایران ، عربستان ، اوباما ، بازیکن ، انگلیس ، Israel ، علی دایی ، مقدس ، روسیه ، دایی ، در ، دلار ، پوشش زنده ، تهران ، یکی از علمای اهل... ، مقام معظم رهبری ، میزان زکات فطره از... ، ویدئو ، رمضان ، زلزله ، سوریه ، مرسی ، شارز ، کامبوزیا ، عکس) ، فروشگاه زنجیره ای... ، فیلم و عکس ، قدرت قرضاوی محمد... ، سند ، صوت ، 09:08 قطار مذاکرات... ، 5 در ژنو ، ادوارد اسنودن ، اسنودن ، پایان کار تیم ملی... ، پیامنما ، تحلیف ، تبیین هفت شاخص مهم... ، پولی ، پوتین ، پیام نمای جامع ، پیامنمای جامع ، تربت ، تربت کربلا ، تلنا ، توافق ، اولیه ،... ، جهان ، پرتاب پهپاد اسکن... ، پروژه قو ، پروه الماس قو ، برنامه نود ، بورس بورس... ، باید مراقب بود به... ، استقلال ، افتتاح تونل اباصالح... ، افطار ، الاغهای انتحاری... ، امیر نصیرزاده ، امام موسی صدر ، انصراف لنکرانی به... ، افشاگر ، افشاگری رویانیان... ، آغاز رایزنی ظریف و... ، In spite of low... ، انقلاب ، اتحاد ملی و اجتماعی ، احسان علیخانی ، ارتش ، اردوغان ، از ، اسامی ، آقای افشاگر به... ، آیا امام زمان(عج)... ، احمدی نژاد ، 5 احتمالا هفته... ، *مراسم ویژه 8 شوال... ، 90 ، 14:46 دور اول... ، Haifa ، Tel Aviv ، WashingtonPost ، آخرین اخبار ، آزادی ، آشنایی با شیوه... ، * پرچم حزب الله و... ، * راهپیمایان تهرانی... ، * قطعنامه راهپیمایی... ، * حمایت دانشجویان... ، *حضور مردم در کنار... ، ... ، جنگنده ، عراق ، شرع ، شورایاری‌ها در مجلس... ، فرانسه ، فردوسی‌پور ، عسگراولادی ، ایران؛ یکصدا فریاد... ، فوتبال ، فتح‌المبین ، فوری ، گره کور تعطیلی دولت... ، ماه ، محرم ، مبارک ، گزارش روحانی از سفر... ، مرسی مصر ، مراسم تحلیف ، مهدی هاشمی آزاد شد ، محمود واعظی... ، گزارش تصویری ، محمد مرسی ، مذاکرات ، مروری بر سیر 34... ، سینما هالیوود ، سینماهالیوود ، سفارت ، سنگین ، سهام ، سی و ششمین بهار... ، سبا خویی ، سازمان ملل ، سقوط هواپیما ، رویانیان ، رویترز ، زمین خواری و ساخت و... ، جذاب ، رییس مرکز اسلامی... ، ز چشمه حرم حضرت... ، سازمان امنیت ملی... ، رزمایش ، تبریک ، جزئیات ، جلسه رأی اعتماد... ، خلعتبری ، حرکتی پسندیده از... ، در تمرین استقلال؛... ، واکنش سخنگوی وزارت... ، وجود تشکل‌های... ، وحدت رویه‌ی فقهی ، وحدت رویه‌ی فقهی... ، نداجا ، نتانیاهو ، هشدار وزیر کشور... ، همه تیم های راه... ، همزمان با تخریب و... ، هواپیمای سبک در... ، میراث فرهنگی ,درخت... ، مرحوم ، مشکل نقدینگی... ، نامه ، نرم افزار ، نصرالله:اگر یک... ، نیروی دریایی ، هالیوود ، وضعیت ، کارمند ، کاهش قیمت خودرو در... ، کاهش قیمت طلا و ارز... ، کاهش همزمان قیمت... ، کاهش‌ قیمت جهانی... ، کپی برداری بانک... ، کتابخانه.دانشگاه... ، کتایون ریاحی ، کربلای 1 ، کربلای 10 ، کرسی بین المللی... ، کره جنوبی به یک... ، کروش به بازیکنان... ، کری، ظریف و اشتون... ، کسانی که دم از... ، کسب اطلاعات با ارزش... ، کشته ‌شدن دو سرکرده... ، کشته ، تیراندازی ،... ، کشته شدن ، کشته شدن 258 هزار... ، کشته شدن یکی از... ، کشف 15 هزااار... ، کشف پرنده‌ی کمیاب... ، کشف حجاب دختر... ، کشف خودروی بمب... ، کشف رباط جدید در... ، کشف یک حیوان عجیب... ، کشف یک گوشت‌خوار... ، کشف کره‌ای در فضا... ، کعبه آب... ، کفاره ، کفاشیان: هیچ تضمینی... ، کلاس: امام شناسی،... ، کلمات... ، کلمات کلیدی ایران... ، کلمات... ، کلمات کلیدی جانباز... ، کلمات کلیدی دانلود... ، کلمات... ، کلمات کلیدی ضریح... ، کلمات کلیدی یک... ، کلیپ 'تازه اول عشق... ، کلیپ صوتی/ خاطره... ، کلید ، پاپ ، مسیحی... ، کلید واژه ها:... ، کلیدواژه ها ، کلیدواژه ها تغذیه... ، کلیدواژه ها:... ، کلیدواژه ها: جام... ، کلیدی که دکتر... ، کمبود هورمون رشد،... ، کمیته انظباطی ، کمیته بانکداری سنای... ، کمیسیون ، انتخابات... ، کمک ، کمکی که نتانیاهو به... ، کنایه‌های «صرفا جهت... ، کندی روند ساخت مسکن... ، کنفرانس خبری ، کنگره ، کنکور ، کواکبیان: حاضرم با... ، کواکبیان: حرکت دولت... ، کوتا‌ه‌ترین مرد... ، کوچکترین کشور جهان... ، کودتا علیه «نوری... ، کودتای ، کودتای مصر ، کوفی عنان: ثبات... ، کی‌روش: فوتبال ورزش... ، کیهان ، آیت الله... ، کارمند جوان ، مرگ... ، کارمندانی که پایه... ، کاریکاتور ، کاریکاتور/ رکوردزنی... ، کاسیاس: حتما با... ، کاشت تلسکوپ... ، کاظم ساریخانی... ، کامران نجف زاده در... ، کامرون ، کامل ترین دایره... ، کانال انتخاباتی ، کاندید شورای محله... ، کاندیداها شب... ، کاندیدای اصلاح... ، کاهش 4 دلاری قیمت... ، کاهش دید و تداوم... ، کاهش عجیب شهریه های... ، وضعیت رویت هلال... ، وضعیت... ، وعده نایف به 14... ، وعده‌ها به حزب الله... ، وفات شیخ حسنعلی... ، وقتی آمریکای‌ها از... ، وقتی الاغ عطاران... ، وقتی روزنامه گاردین... ، وقتی علی دایی... ، وقتی نماد حسن... ، ولادیمیر پوتین ، ولادیمیر پوتین به... ، ولایتی ادعای... ، ولایتی: برای بگم... ، ولایتی: رهبر انقلاب... ، ونزوئلا 3 دیپلمات... ، ونزوئلا پهپادهای... ، یکی از علمای... ، کابوس فراموش نشدنی... ، کابینه ،
ویرایش

لوگوی دوستان













































































































































































































































































































ویرایش

دوستان

پیامنما پیامنما طوبای محبت راه کمال هیئت قاصدک ولایت عاشقانه ها ریشــــ وِز وِزیـــ مناجات با عشق پـنـجـره عشق ♥Deltangi سرچشمه ادب و عرفان : وب ویژه تفسیر ادبی عرفانی قرآن مجید سرچشمه عدالت و فضیـلت ؛ امام مهــدی علیه السلام بسوی ظهور ایران اسلامی .: شهر عشق :. تَرَنّم عفاف گروه اینترنتی جرقه ایرانی عصر پادشاهان دختر بهار سرچشمـه فصـاحت و بلاغت دلنوشته های یه عاشق! **یه دنیا دلم گرفته* سیب سرخ ..::غریبه::.. Manna hamidsportcars بزرگترین سایت خنده بازار کلبهء ابابیل ghamzade اخراجی های عشق یاور 313 آموزش تست زدن کنکور باران چه زیباست با او بودن وبلاگ هواداران محسن یگانه دلـتنگـ هشـیگـــــــــی دخترتاریخ xXx عکسدونی xXx معجزه جاوید مـ ـحـ ـبـ ـو بــــ مـ نـــــ ... Ahorayearyaii غدیریه ►▌ ....عسا قلم....▌ ◄ کلبه درویشی رویای شبانه هنوز انتخاب نکردم نقشه راه عرشیان *دنـیــــای مـــــــن :) * یادداشتهای من تنظ نویسم یه کم فکر کنیم...! وبسایت علمی سرگرمی مذهبی قهقه دانلود هر چی بخوایی... YAS الهگان شهدا شرمنده ایم مجله تفریحی سرگرمی فیسبوکی ها wanted مهندسی متالورژِی ساغر شکسته دانشجوی پارسی ندای حق حرف های نگفته دلهای شکسته بارانی از غم behtarinamkhoda فانوس ###@وطنم جزین@### بروبچ زابل بی هم نفس welcome to my profile عکسهای سریال افسانه دونگ یی یار کارگر خاطرات یک مرد مجرد معرکه همون قلقلک عشق یعنی ... چیزهای جالب فقط خدا ► o▌ استان قدس ▌ o ◄ نوری چایی_بیجار کهکشان هرکس منتظر است... تو هم یکبار بنویس تا ببینی نوشتن چه لذتی دارد... ღღتبسمـــــیـ بهـ ناچارღღ واصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل زندگی زیباست اما... your memoirs مسعود رضانژاد فهادانـ یا د د اشت ها ی شخصی خو د م . دوستانه هر کی خونده خندیده!!! عشق و زندگی (یا فاطمه الزهـــــــرا (س داروخانه دکتر سلیمی ساحلی دیگر نوشته های سوده تولید ورمی کمپوست//شرکت نوآوران جوان آوان پارس دزفول love at the first sight اینجا همه چی در همه دل شکسته عشق اول11 پایگاه اطلاع رسانی آزمون دکترای مدیریت صدای عشق درباره ی رپ و دوست شدن با شما باهم باشیم هیئت عزاداری آسمانیان فاطمه زهرا My Camera رهبر بختیاری تا شقایق هست زندگی اجبار است . معیار عشق امامزاده میر عبداله بزناباد CHARMING OF ME به سوی افق باشگاه پرواز نرگس 1 پرورشی مطالب جالب وعلمی بروز جوانان بیجار تنهایی .... دلم گرفته کـــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــک کشکول خونه دل بـــــــــاغ آرزوهــــــــــا = Garden of Dreams سایت روستای چشام یاس... زندگی در باغ عشق آپدیت یوزر پسورد نود32 تــــــــــــالـــــــشـــــــــــــان تعمیر و نگهداری هواپیما&اطلاعت عمومی S&N 0511 روستای مز از یک انسان زنگ تفریح خوش مرام جوان ایرانی محمدمبین احسانی نیا رویابین سلامت ما جـــــام غـــــزل سکوت پرسروصدا پا توی کفش شهدا شفق.. کلبه ی عشق ❤خاکســـــــتر عشـــق❤ موزیک انلاین ریاضیات بندر میوزیک گل باغ آشنایی دیوانه حسین ودلباخته حسین خیابون موسیقی ܓღ فـــرقــ بــیــنـــ عـشــقــ و دوسـت داشــتــنــ (بنفشه ی صحرا) -««««((عشق الحسین)))»»»»- آسمان آبی آنتی شیطان بادصبا کشکول آبی به رنگ آسمان داستانک شورای دانش آموزی شهرستان خورشیدها sms های جدید نغمه ی عاشقی جالب انگیزناک وبلاگ انتظار عشق و تنهایی Mohammad M.T شاسوسا برات محمد هدایتی هیئت حضرت زهرا(س)شرفویه خدا،عشق،خنده کاروجدان عرفان وادب یکی هست تو قلبم.... فقط خدا وبلاگی برای تمام دوستان مطلع مهرورزی ومحبت باور من......!!! میخانه عشق دختر و پسرای ایرونی دقایق ایرانیان باش باش باش گرگ و میش ܓܨ☆ سکــــــوت بــــاران ☆ ܓܨ پایگاه امام جعفر صادق شهیدیه کانون مسجد فاطمیه شهید یه عاشق آسمونی کشاورزی نوین شهدا شیروخورشید پهلوی زخم خورده چی کار؟ جک EshGh rOyaIi mAn alone I love you قلب من صدای خاطره ها دل نوشته های من گنجینه آسمانى EshGhrOyaIimAn هدهد رود تنها نیست بی نشانه تک صلیب عشق بدو بیا !!!! ME&YOU بلوچستان سر فراز باشی میهن من علمدار بصیر بدون عنوان تنهـــــایــــے بانک خنده برنامه نوسی نمی دونم بخدا موندم ستاره خاموش صدای مردم نی ریز مقاله های تربیتی شَبـَــــــــــــــکَة المِشـــــــــــــکاة الإسلامیــــــــــة عمارمیاندواب باکری میاندوآب عاشقانه ها حامیان دکتر محمد باقر قالیباف سه ثانیه سکوت پوست مو زیبایی zibaroo زیبارویان پارسی چیزهای جالب upturn یعنی تغییر مطلوب آوار غم ها عکسهای من har an che az del barayad حدیث بلاگ عشق بی هدف... ! دیوانگی - عشق واقعی... ! دریافتنی دل نوشته های مائده برترین لحظه ها نگار پرسپولیس $$$$sara$$$$ بهترین ها در انتظار آفتاب بچه های مدرسه امام رضا(ع) عـــــــــــاشــــــــقانــــــــــــه هــا مشق عشق ناز منتظر نباش تا پرنده ای بیاید و پروازت دهد در پرنده شدن خویش بکوش دنیای عکس و اطلاعات گفتگو با خدا خبر های ورزشی قدیسان مرگ لیلای بی مجنون خاطره ها قـرن بیست ویکمی ها سکوتی پرازصدا به رنگ ابی تنهایی......!!!!!! مهاجر بهاره تنها جوجو نم نم باران متن ترانه ماندگارترین آهنگ های ایرانی من و اریکان ترک دانلود قتلیش کسب درآمد آسان از اینترنت آخرین اخبار شرکت های مربوط به موبایل دلنوشته ها علم نانو در زندگی خط خطی های یک دخترروانی... صداقت شهید آوینی خـطـ خـــــــــطـی صــــــــــــــــــــــــدا ی منــــــــــــــــــــــ رهایم کن....بگذار آزاد باشم *آوای سارا2* زخمهایت را پنهان کن... اینجا مردم زیادی با نمک شده اند!! جیغ بنفش در ساعت 25 دل نوشته یــــــــــــــــاســــــــــــــــــــمـــــــنــــ سپیده خانم دانلد اهنگ های جدید ____نازیانه_____ روی بال فرشته ها ashegh mahemalakut دوعاشق دلدارا بهورز روستا داریوش آریا فــــــــــــــــــــ ر یـــــــــــ ا د عاطفانه ..::.. رنــــگــیـــن کــــــمــــان ..::.. BABAK 1992 شقایقهای کالپوش هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر شادی ، تفریح ، پیامک *...بانو...* بــــــــــــــهــــــــــــار *دخترانه هایم* دل شکسته عشق کور آموزش گیتار ، خوانندگی ، سلف‍ژ ، آکورد ،تبلچر ، نت ، آرپژ ،جدید
ویرایش

طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ


Top Blog
مسابقه وبلاگ برتر ماه

php] [/php]