مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی با اشاره به یکسان بودن ابعاد، عیار و وزن انواع طرح سکه بهار آزادی، بر ضرورت یکسان شدن قیمت آن در بازار تاکید کرد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بهزاد قیاسوند در خصوص تفاوت سکههای طلای موجود در بازار اظهار داشت: تفاوتی از لحاظ وزن، عیار و ابعاد در بین سکههای گرانبها در زمان قبل (سکههای موسوم به پهلوی) و بعد از انقلاب وجود ندارد و تمام سکههای گرانبها بر اساس استاندارد واحدی تولید میشوند.
وی همچنین با اشاره به تفاوت قیمت میان سکههای ضرب شده سال 1386 نسبت به سالها قبل از آن گفت: عیار همه سکههای گرانبهای طلا، 900 در هزار و وزن هرکدام به نسبت اندازه، ضریبی از سکه تمام بهار آزادی با 1359/8 گرم بوده و تنها تفاوت سکههای قبل و بعد انقلاب در طرح است؛ ولی متاسفانه سوء استفاده عدهای سودجو از ناآگاهی مردم از طریق دامن زدن به شایعاتی از قبیل تفاوت وزن و عیار سکههای ضرب قدیم و جدید موجب بروز چنین پدیدهای شده است.
قیاسوند در ادامه از برنامههای در دست اقدام بانک مرکزی در خصوص ایجاد تغییراتی در طرح و امنیت سکههای بهار آزادی خبر داد و افزود: از جمله این اقدامات میتوان استفاده از تصویر پرتره رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در تمامی قطعهای سکههای بهار آزادی از جمله نیم و ربع و بستهبندی امنیتی و هلوگرام مخصوص به منظور مقابله با ورود سکههای غیر بانکی را نام برد.
بر اساس این گزارش، طبق قانون پولی و بانکی مصوب سال 1351، ضرب سکه و انتشار اسکناس برعهده بانک مرکزی است. این قانون در خصوص سکههای طلا نخستین بار در سال 1337 به تصویب مجلس شورای ملی رسید و پس از انقلاب نیز الحاقیهای توسط مجلس شورای اسلامی به آن افزوده شد که از آن زمان تولید سکه با وزن و عیار قبلی و با طرح جدید در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت.
انتهای پیام/ آ
طرفداران مرسی امروز هم در حمایت از مشروعیت قانون و رئیسجمهور برکنار شده مصر به خیابانها میآیند.
در پی عملیات ارتش مصر برای پایان دادن به اعتراضات حامیان مرسی و کشته شدن صدها نفر از حامیان اخوان، گروههای حامی مرسی در روزهای گذشته در اعتراض به کشتار روز چهارشنبه به خیابانها آمدند.
مخاطبان محترم میتوانند اخبار لحظه به لحظه تحولات مصر را در این خبر که در حال بهروز شدن است، دنبال کنند.
11:39 نتانیاهو اعضای کابینه اسرائیل را از اظهارنظر درباره مصر منع کرد
11:24 کابینه امنیتی اسرائیل با موضوع تحولات مصر تشکیل جلسه داد
11:22 عمرو موسی: نقش البرادعی در جبهه نجات ملی به پایان رسید
11:20 حمدین صباحی: زمان برای اخوان المسلمین برای خروج از بحران به پایان نرسیده است
11:15 شیخ الازهر ضمن تأکید به نیروهای امنیتی برای توجه به تفاوت معترضان مسالمت آمیز و خرابکارها؛ از اخوان المسلمین خواست که به سوی فعالیتهای مسالمت آمیز روی بیاورند زیرا مشروعیت با خون باز نخواهد گشت
10:28 رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا خواستار ادامه کمک میلیاردی به مصر شد
09:38 کشته شدن 2 نظامی دیگر مصر در منطقه سینا
09:27 حمایت آلمان از راهکاری سیاسی برای حل بحران مصر
09:06 اشتباه راهبردی اخوانالمسلمین در همکاری با سعودیها/پایان ماه عسل ترکیه و عربستان
09:02 طرفداران مرسی امروز هم در حمایت از مشروعیت قانون و رئیسجمهور برکنار شده به خیابانها میآیند
08:19 کوبا خواستار حل بحران مصر بدون دخالت خارجی شد
08:18 انگلیس خواستار ایجاد زمینه گفتوگو در مصر شد
08:16 حمایت ریاض از سرکوبگری در مصر و ارسال 3 بیمارستان سیار به قاهره
08:10 «بانکیمون» استفاده بیش از حد از زور در مصر را محکوم کرد/ لزوم خویشتنداری همه طرفها
00:13 نیویورکتایمز: السیسی با اسرائیل در ارتباط تنگاتنگ است/تلآویو از پایان درگیریها جلوگیری میکند
انتهای پیام/ص
رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفت: زنان و دختران بیشترین شاکیان پرونده سایتهای همسریابی هستند.
ستار خسروی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات موضوع ارتباطات در جهان را با تکنولوژی پیشرفت تغییر داده و به آن سرعت بخشیده است، اظهار داشت: این ارتباط سبب شکلگیری ارتباطات فرامرزی و فراملی در جهان شده به طوری که بخش عمدهای از کاربران فضای سایبری از طریق اینترنت اقدام به ارتباط با افراد دیگر میکنند.
وی افزود: یکی از راههایی که در نگاه نخست به عنوان راه همسریابی و دوستیابی برای کاربران اینترنتی تلقی میشود استفاده از اینترنت است و این در حالی است که فضای سایبری نمیتواند فضای قابل اعتماد و مناسب برای پیدا کردن یک همسر مناسب و شریک دائمی باشد.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان تصریح کرد: ازدواج اینترنتی در کشور ما از سه تا چهار سال قبل با عنوان دوستیابی اینترنتی سر زبانها افتاد و جوانانی بودند که ساعتها و به طور متناوب روزها و ماهها برای همسر مناسبی پای اینترنت مینشستند، اما سایتهای همسریابی مدلهایی در کشور ما دارد که غیر قانونی فعالیت و عضویت دارند.
* فیس بوک دوستیابی و همسریابی را در جهان مدیریت میکند
این مسئول ادامه داد: سایتهای اجتماعی فیس بوک نیز این دوستیابی و همسریابی را در جهان مدیریت میکنند و این سایتها به مکانی برای اغفال، سوء استفاده و اذیت و آزار کسانی تبدیل میشود که به هر عنوان به فکر همسر مناسب در این فضا هستند.
خسروی گفت: پروندههای زیادی در پلیس فتا تحت همین نوع سوء استفادهها مطرح شده و این در حالی است که در سایت همسریابی مجرمان با نگاه متفاوت از کاربرانی که با نیت مناسب وارد این فضا میشوند وارد و با نگاه سرگرمی به مقوله ازدواج افراد را فریب میدهند.
وی عنوان کرد: اغلب با اطلاعاتی که از افراد مختلف جمعآوری میکنند به نوعی از آنها سوء استفاده و اخاذی میکنند.
* 80 درصد ازدواجهای اینترنتی منجر به طلاق میشود
رئیس پلیس فتا با تاکید به اینکه حتی ازدواجهای صورت گرفته از طریق اینترنت سبب جدایی میشود، گفت: 80 درصد این ازدواجها به طلاق میرسد، چرا که بر پایه دروغ و بدون تحقق و بر اساس احساسات بوده و آن فرد شریک مناسبی برای زندگی نبوده است.
این مسئول اضافه کرد: علل مختلفی همچون جمعیت شهری و فردگرایی جوانان در فضای سایبری، بالا رفتن سن ازدواج دختران و روی آوردن به سایتهای همسریابی سبب این قضیه میشود؛ اما توصیه میکنیم جوانان برای جوانان همسر یابی به این سایت ها مراجعه نکنند.
خسروی خاطرنشان کرد: ازدواج باید از روی عقل و منطق و ترجیحا سنتی باشد و جوانان نباید به افراد در این فضاها اعتماد کنند.
وی تاکید کرد: انتظار داریم، در صورتی که سایتهای همسریابی و سوء استفادههایی در این زمینه میشود مردم این شبکهها را به پلیس فتا گزارش دهند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان اذعان داشت: پروندههای بسیاری در پلیس وجود دارد که بیشتر شاکیان آن را زنان و دختران تشکیل میدهد.
این مسئول متذکر شد: از این افراد به بهانههای مختلف سوء استفاده و اخاذی شده است در حالی که برای هیچ سایت اینترنتی همسریابی در کشور هم مجوزی برای فعالیت در این خصوص صادر نشده است.
انتهای پیام/63012/ن40
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، از دستگیری وحید شرور و زورگیر محدوده تهرانپارس خبر داد و گفت: این شرور به اتهام ضرب و جرح و زورگیری از شهروندان در محلههای تهرانپارس بازداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس سرهنگ علیرضا محرابی، رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری یکی از زورگیران شرور در محدوده تهرانپارس خبر داد و گفت: متهم با شکایت شهروندان و در اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده شناسایی و بازداشت شد.
این مقام انتظامی گفت: با شکایت شهروندان تهرانی ساکن محلههای مختلف تهرانپارس به مأموران پایگاه چهارم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ مبنی بر فعالیت مجرمانه یک شرور زورگیر به نام «وحید» در این محلهها، اقدامات ماموران این یگان آغاز شد.
وی ادامه داد: با شناسایی محلهای جرم خیز و اماکنی که امکان حضور و تردد متهم در آن مناطق می رفت، روز گذشته مأموران پایگاه چهارم این یگان موفق به شناسایی وی شده و مشخص شد که این فرد به اتهام ایجاد اخلال در نظم عمومی و قدرت نمایی با سلاح سرد و زورگیری مدتی در زندان به سر برده اما اکنون پس از رهایی نیز اقدام به خلافکاری های خود می کند.
سرهنگ محرابی عنوان داشت: متهم مذکور پس از یک عملیات پاکسازی مناطق آلوده در محدوده تهرانپارس شناسایی و به اتهام حمل سلاح سرد و ایجاد ضرب و جرح و زورگیری از شهروندان بازداشت شد.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان افزود: متهم در پایگاه چهارم پلیس امنیت به جرایم خود اعتراف کرده و پس از هماهنگی با مقام قضایی برای رسیدگی بیشتر به جرایمش راهی دادسرای ناحیه چهار رسالت شد.
انتهای پیام/
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره) اولین روز کاری خود را آغاز کرد.
بنا بر این گزارش هاشمی سپس با استقبال جمعی از معاونان و مدیران وزارت بهداشت در دفتر کار خود واقع در ستاد وزارت بهداشت حضور یافت.
مراسم تودیع و معارفه وزرای قدیم و جدید بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فردا صبح در سالن بین المللی همایش های رازی با حضور جمعی از نمایندگان مجلس و مدیران دولت، معاونان، مدیران و کارکنان وزارت بهداشت، برگزار میشود.
انتهای پیام/
برای پیاده شدن در خاک وطن، لحظهشماری میکردیم. از اتوبوس پیاده شدیم، ولی همه مات و مبهوت ماندیم؛ خدایا! اینجا کجاست؟! چهقدر شبیه اردوگاه است. پس محل تبادل اسرا کجاست؟
شب آخر دلگیرترین شب اردوگاه بود. از وقتی که خبر آزادی را دادند، همه به تکاپو افتادند و برای خودشان پیشانیبند و سربند «یا زهرا(س)» و یا «سیدالشهدا(ع)» درست کردند. هرکس پشت لباس و روی سینهاش، شعاری نوشته بود. انگار که میخواستیم برویم عملیات. مثل شب عملیات بود. همه زیارت عاشورا خواندیم، ولی نه دیگر با آن ترس و مخفیانه. یک زیارت عاشورای خاص. صبح که شد، چند تا اتوبوس آمد و سوار اتوبوس شدیم.
خداحافظ اسارت؛ خداحافظ ای کنجهای خلوت مناجات؛ خداحافظ ای رنج و غربت. این همه سال، با در و دیوارهای اردوگاه و با رنج و مشقت اسارت، انس گرفته بودیم. انگار این رهایی برای ما سخت بود.
دلشوره و دلتنگی هوار شده بود توی دلها. هر کس در ذهنش دنیایی خاص را تصور میکرد. شکل کوچههای شهر و روستا، پیر شدن آدمها؛ آنهایی که معلوم نبود هنوز زنده باشند و... خدایا! بر سر خانواده ما چه گذشته؟ آیا پدر و مادر و خواهرانم زندهاند؟ اینها فکرهایی بود که در آخرین لحظات اسارت، ذهنمان را مشغول کرده بود. چهقدر سخت است آن لحظاتی که قرار است با پدر و مادرت روبهرو بشوی. چهقدر موهایشان سفید شده! وقتی میرفتی، برادرت ده سال داشت، اما امروز برای خودش مردی شده. شاید زن و فرزند هم داشته باشد و تو شدهای عمو. همه تغییر کردهاند. حتی شهر و روستا. فکرهای غریبی بود که همهمان را نگران میکرد.
پر شده بودیم از سرخوشی، از اینکه این سالهای سخت را تحمل کردیم، اما ذرّهای به دشمن باج ندادیم. با همه مشقتها و رنجهای اسارت تا مرز مرگ رفتیم، ولی تحت هیچ شرایطی تسلیم نشدیم و به آرمانها پشت نکردیم. در تمام سالهای اسارت، به هر شکلی که از دستشان برمیآمد، به ما ظلم کردند. ظلمی که هیچگاه از ذهن ما پاک نخواهد شد. ما که جزو مفقودین بودیم، هیچگاه امیدی به آزادی نداشتیم، اما سرنوشت جور دیگری رقم خورد.
شیشههای اتوبوس را پوشانده بودند. تا جایی را نبینیم؛ اما یکی، دو ساعتی که گذشت، سختگیری عراقیها هم از بین رفت و چند تا از بچهها هر طور بود، یک گوشه از چشمبند را کنار زده بودند. نزدیک مرز ایران که رسیدیم، یک بسیجی پرید جلوی اتوبوس و عکس صدام را از شیشه اتوبوس کند و پاره کرد و ریخت زیر پایش و لگد کرد. اتوبوس در دم ترمز را کشید. سربازهای عراقی اسلحه کشیدند و دست روی ماشه، آماده شلیک شدند؛ اما مگر جرأت داشتند شلیک کنند؟ راننده، یک نظامی عراقی بود که میگفت: حرکت نمیکند. یکی از بچهها با سرباز عراقی دست به یقه شد. دو اتوبوس اسیر، با دهها سرباز تفنگ بهدست، در خلوتترین نقطه خارج از شهر که نمیدانستیم کجاست.
همه را از اتوبوس پیاده کردند و چشمها را دوباره بستند. مدتی که گذشت، اتوبوس به راه افتاد. دقیقهها بهسختی سپری میشد و در شمارش معکوس، هر دقیقه، یک قرن بهنظر میرسید.
خدایا! پس این مرز خسروی کجاست؟ هرچه جلوتر میرفتیم، انگار ایران از ما دورتر میشد. ساعتها یکی پس از دیگری میگذشت، اما راه انگار تمامی نداشت. صبح زود سوار اتوبوس شده بودیم و حالا از ظهر هم گذشته؛ خدایا پس چرا نمیرسیم؟! کمکم، هوای خنک ریخت داخل اتوبوس. پس دیگر شب شده بود. نماز را در راه خواندیم؛ مثل اولین روز اسارت، بدون وضو، بدون آب و بدون مهر. عراقیها کلمهای با ما حرف نمیزدند. نمیدانم چهقدر از شب گذشته بود که اتوبوس نگه داشت. دلم پر شده بود از شوق. خدایا! تا دقایقی دیگر بر خاک پاک ایران بوسه خواهم زد. صدای تکبیر و صلوات در فضای اتوبوس طنینانداز شد. در دم نام و چهره همه شهدا از ذهنم گذشت.
برای پیاده شدن در خاک وطن، لحظهشماری میکردیم. از اتوبوس پیاده شدیم، ولی همه مات و مبهوت ماندیم؛ خدایا! اینجا کجاست؟! چهقدر شبیه اردوگاه است. پس محل تبادل اسرا کجاست؟ ما کجا هستیم؟!
اول فکر کردیم که شاید مسیر طولانی بوده و شب را در آنجا استراحت میکنیم و فردا بهسمت مرز خسروی راهی میشویم، اما روی ورودی اردوگاه نوشته بود، « الرمادیه، الرقم 9». پریشان و دلواپس شدیم که چرا اردوگاه رمادیه؟! اینجا که در عمق خاک عراق است. پس این همه وقت که اتوبوس حرکت میکرد، دور خودمان میچرخیدیم؟ بهیاد پاره شدن عکس صدام دیوانه افتادم. حتماً عکس صدام در واپسین لحظههای آزادی، ما را به اردوگاه الرمادی بازگرداند.
داخل محوطه، متوجه شدیم که فقط دو اتوبوس اسیر هستیم؛ کمتر از هفتادوپنج نفر. پس بقیه کجا هستند؟ یعنی با ما چه خواهند کرد؟ سرنوشت ما چه خواهد شد؟ سربازان عراقی کلمهای حرف نمیزدند. آنها نیز از این همه راه، خسته و کوفته و بیزار شده بودند. بیحوصلگی در چهرهشان موج میزد. وارد آسایشگاه که شدیم، جمع زیادی اسیر را دیدیم و ماتمان برد. زل زدیم به اسرای داخل آسایشگاه که همه نشسته بودند. این یعنی از قبل، اینجا حضور داشتند. در چهره آنها هیچ نشانی از شوق آزادی وجود نداشت. سلام کردیم و پراکنده شدیم. هر یک، کنجی کز کردیم.
پرسیدیم اینجا کجاست؟ شما اینجا چه میکنید؟ چرا هنوز ماندهاید؟ پس کی آزاد میشوید؟ پر از پرسش بودیم. گفتم: شما را بهخدا یک نفر نیست به ما بگوید اینجا چه خبر است؟ یکی که انگار ارشدشان بود، گفت: از هر اردوگاه صد نفر، کمتر یا بیشتر، میآورند اینجا؛ حالا قرعه بهنام شما افتاده است؛ مثل ما که از اردوگاه هفت پرت شدیم اینجا. ایستادم و گفتم: یعنی چه؟ ما را فردا از اینجا نمیبرند؟ ارشد آسایشگاه گفت: دلتان را خوش نکنید؛ مگر بیکارند که این همه راه بیاورند و صبح هم ببرند؟ نه، اصلا فکرش را هم نکنید. آوردنتان اینجا که نگهتان دارند. همه افسرده شدیم. سختترین لحظات اسارت بود. یعنی با ما چه خواهند کرد؟ سرنوشت ما چه خواهد شد؟ باید میپذیرفتیم که ماندگار شدهایم. بچههایی که در آنجا بودند، گفتند: شما دیگر مهمان ما هستید. بعضیشان از قدیمیترین اسیران جنگ بودند. کسانی که اولین روزهای جنگ، در کردستان اسیر شده بودند. سختترین شب اسارت بود. با خودمان فکر میکردیم اگر سرنوشت ما اینگونه است، هرچه خدا بخواهد، تسلیم اراده خداوند متعال هستیم.
نویسنده: غلامعلی نسائی
انتهای پیام/
هوای شهرهای مختلف استان خوزستان از روز گذشته خرماپزان شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، هوای نقاط مختلف این استان طی چند روز گذشته با رطوبت بالا و به اصطلاح شرجی همراه بوده است.
این پدیده امروز شدت بیشتری پیدا کرده و به گفته جنوبیها هوای منطقه را خرماپزان کرده است.
هر ساله معمولا از اوایل مرداد و شهریورماه رطوبت هوای استان اوج گرفته و در برخی روزها نفس را در سینه حبس میکند.
در شهرستانهای آبادان و خرمشهر نیز وضعیت به همین مراتب است و از شب گذشته شرجی، هن هن نفسهای شهروندان را بالا برده است.
*رطوبت فعلی 71 درصد
در خصوص وضعیت هوای منطقه، رئیس اداره هواشناسی آبادان در گفتوگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته بیشترین دمای هوای شهرستان 48 درجه و کمترین دما 29 درجه سانتیگراد بوده است.
سعید ابراهیمیان تصریح کرد: دمای کنونی هوا 29 درجه سانتیگراد است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت با افزایش دو درجهای همراه بوده است.
وی بیان کرد: همچنین بیشترین میزان رطوبت 73، کمترین میزان 10 و رطوبت فعلی 71 درصد گزارش شده است.
رئیس اداره هواشناسی آبادان با اشاره به پیش بینی هوا ادامه داد: هوا صاف همراه با پدیده شرجی و مه رقیق صبحگاهی گزارش میشود.
وی اضافه کرد: جهت باد جنوب شرقی و سرعت آن 15 تا 30 کیلومتر است.
ابراهیمیان خاطرنشان کرد: همچنین دید افقی شش تا سه کیلومتر و ارتفاع موج نیز 30 تا 90 سانتی متر گزارش شده است.
وی در پایان با اشاره به تداوم وضعیت شرجی عنوان کرد: پدیده شرجی تا اواسط هفته جاری در منطقه پابرجاست.
انتهای پیام/72001/صا30
تلویزیون مصر اعلام کرد که سربازان ارتش مصر سعی دارند به مسجد فتح (محل نگهداری اجساد قربانیان دیروز) در میدان رمسیس قاهره وارد شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در پی عملیات ارتش مصر برای پایان دادن به اعتراضات حامیان مرسی و کشته شدن صدها نفر از حامیان اخوان، گروههای حامی مرسی روز گذشته در اعتراض به کشتار روز چهارشنبه بعد از نماز جمعه به خیابانها آمدند.
مخاطبان محترم میتوانند اخبار لحظه به لحظه تحولات مصر را در این خبر که در حال بهروز شدن است، دنبال کنند.
10:17 مادورو: آمریکا و اسرائیل در پشت پرده حوادث مصر نقش دارند
10:15 روسیا الیوم: در درگیریهای جمعه خشم 100 نفر از اعضای اخوان کشته و 800 نفر دستگیر شدند
10:13 نیروهای ارتش مصر مسجد فتح را محاصره کرده و اعلام کردند که امنیت کسانی که از مسجد خارج شوند را تامین خواهد کرد
10:10 تلویزیون مصر اعلام کرد که سربازان ارتش مصر سعی دارند به مسجد فتح (محل نگهداری اجساد قربانیان دیروز) در میدان رمسیس قاهره وارد شوند
انتهای پیام/ص
مدیرکل دفتر زیستگاههای سازمان محیط زیست با اعلام اینکه مشکل تالاب هامون برون مرزی است، گفت: همچنان 6 تالاب کشور در لیست مونترو قرار دارد.
ناصر مقدسی در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: در طی دو سال گذشته سازمان محیط زیست در باب شناسایی تهدیدهای زیست محیطی فعالیت کرده است.
مدیرکل دفتر زیستگاههای سازمان محیط زیست، افزود: باید توجه داشت که تالاب فقط مجموعه زیستگاههای آبی نیست بلکه متأثر از حوزههای بالا دست است.
وی بیان داشت: تمامی ذینفعان و جامعه محلی به نوعی در مدیریت تالابها مؤثر هستند و این امر مستلزم مدیریت زیست بومی است که البته این امر در برخی از استانها پیادهسازی شده است.
مقدسی بیان داشت: نمونه بارز آن در دریاچه ارومیه پیاده شده است، به طوریکه از لحاظ ساختار سازی و مدیریت زیست بومی در این رابطه اقداماتی صورت گرفته است.
مدیرکل دفتر زیستگاههای سازمان محیط زیست ابراز داشت: باید در حوزههای بالادست دریاچه ارومیه سیستمهای آبیاری اصلاح شود همچنین حفر چاههای آبی کنترل شود.
وی اضافه کرد: حرکت در این مسیر کمی زمانبر بوده البته مستلزم پشتوانه قانونی نیز است.
مقدسی بیان داشت: در طی سالهای اخیر تالابهای کوچک از طریق اصلاح مهندسی تا حدودی نجات یافته و احیا شدهاند.
وی یادآور شد: در مورد برخی دیگر از تالابهای کشور مثل تالاب هامون با معضل برون مرزی روبرو هستیم و احیای این تالاب نیازمند همکاری با کشور افغانستان است.
مقدسی در ادامه درباره اینکه تاکنون چه تعداد تالاب در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده است، بیان داشت: تاکنون 24 تالاب در این کنوانسیون به ثبت رسیده است که حدود 6 تالاب کشور همچنان در لیست مونترو قرار دارد.
انتهای پیام/
صبح امروز حسن روحانی برای نخستین بار در کسوت ریاست جمهوری در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور یافت.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیسجمهور اسلامی ایران برای اولین بار در کسوت ریاست جمهوری در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیتالله هاشمی رفسنجانی حضور یافت.
پیش از این روحانی به عنوان عضو حقیقی در جلسات مجمع شرکت می کرد.
اولین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از ماه مبارک رمضان صبح امروز در ساختمان قدس این مجمع برگزار شد.
انتهای پیام/
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان