وی خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندیهایی که دشمن در منطقه داشت، نیاز داشتیم به گونهای نسبت به این توانمندی دشمن تجهیزات خود را ساماندهی کنیم.
امیر بیغم با بیان اینکه بحث زیردریاییها از 20 سال پیش در نیرو مطرح کشد، اظهار داشت: با گرفتن 3 فروند زیردریایی کلاس طارق (سنگین)، این تکنولوژی وارد کشور شد اما این مبنایی نبود که ما بخواهیم روی آن تاکید و یا تکیه کنیم چون شرایط منطقه ما با کشورهای دیگر کاملا متفاوت است.
جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این تکنولوژی در مدت زمان کوتاهی وارد صنایع کشور بخصوص بخش نظامی شد، افزود: با توجه به شناخت وضعیت، زیرسطحیهای مورد نیاز در تاکتیکهای مختلف دفاعی را طراحی کردیم که به زیردریایی تاکتیکی کلاس غدیر رسیدیم و ساخت آن در کشور آغاز شد که امروز به تعداد لازم و مورد نیاز در اختیار نیروی دریایی قرار دارد.
جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: البته در کنار آن، با تلاش شبانهروزی نیروهای متخصص و با استفاده از توانمندی داخل کشور و دستیابی به تکنولوژی روز و با توجه به تجهیزات رزمی دنیا توانستیم ادوات و تجهیزات رزمی خود را نیز بروز نگه داریم.
بیغم ادامه داد: امروز نداجا در شرایط بسیار بالایی از آمادگی رزمی و دفاعی قرار دارد و در امر خود کفایی به جایی رسیده که مراحل ساخت ناوشکن همراه با تجهیزات مورد نیازش را پشت سرگذاشته است.
وی با اشاره به در دست ساخت بودن ناوهای موشکانداز پیکان و جوشن و تعدادی دیگر، تصریح کرد: کار ساخت این شناورها در وزارت دفاع و کارخانجات نیروی دریایی ادامه داشته دارد که اسامی آنها را بزودی اعلام میکنیم.
جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش در خصوص استفاده از پهپادهای رزمی در نداجا گفت: رزم، یکی از مؤلفههای بسیار مهم در نیروهای مسلح است و ما همیشه به فکر آن هستیم و انواع پهپادها نیز در این خصوص در نداجا وجود دارد.
گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس- نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروزه با حضور مستمر در آبهای دوردست، دیگر به عنوان یک نیروی راهبردی شناخته میشود که مهمترین ماموریت آن، حفاظت از منافع و منابع جمهوری اسلامی ایران در آبهای بینالمللی است.
اعزام یگانهای شناوری به ماموریتهای طولانی مدت، اعزام زیرسطحیهای سنگین به دریای سرخ، طراحی و ساخت انواع یگانهای سطحی و زیرسطحی، تعمیر و نگهداری زیردریاییهای سنگین موجود در ارتش و البته احیا و گسترش فرهنگ استفاده از دریا به عنوان یکی از غنیترین منابع در حوزه های تجاری و نظامی، تنها بخشی از توانمندیهای متخصصان صنعت دفاعی و کارکنان خدوم نیروی دریایی ارتش است که هر کدام از این دستاوردها گامی بزرگ در حوزه خودکفایی، علی رغم تحریم های سنگین در این حوزه محسوب میشود.
در همین راستا، خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در گفتگو با امیر دریادار غلامرضا خادم بیغم جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به بررسی برخی دستاوردها، برنامه و سطح آمادگی این نیرو برای صیانت از منافع کشورمان در آبهای بین المللی پرداخته است این گفتگو، موضوعاتی نظیر ساخت تجهیزات و سامانههای جدید دریایی، نحوه مقابله با پروژه ایران هراسی در منطقه، آخرین وضعیت جدیدترین هواپیماهای گشت دریایی نداجا، استفاده از پهپادهای جدید و ... را مورد بحث و بررسی قرار داده است.
متن این گفتگو را در زیر میخوانید.
***
دریادار خادم بیغم در ابتدای این گفتگو با بیان اینکه نیروی دریایی در 3 دهه پس از انقلاب مهمترین گامها را در جهت خود کفایی نیروهای مسلح برداشته است، گفت: این نیرو همگام با سایر نیروهای دیگر با پشت سر گذاشتن تجربه 8 سال دفاع مقدس و بیش از 20 سال کار و تلاش در جهت خود کفایی و درک این که در زمان بحران هیچ کشوری به ما کمک نخواهد کرد، در همه ابعاد اقدامات بسیار خوبی انجام داد که در راس آن خودکفایی در نیروی انسانی در مرحله اول بود که حاصل آن، تربیت نیروهای انسانی الهی محور و دارای روحیه جهادی و شهادت طلبی است.
مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن از تصویب امکان اعطای سقف تسهیلات فروش اقساطی مسکن به واحدهای مسکونی حداکثر 20 سال ساخت به میزان 20 میلیون تومان خبر داد.
نادر قاسمی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت:بانک مسکن اعطای سقف تسهیلات فروش اقساطی مسکن را برای واحدهای مسکونی حداکثر 20 سال ساخت امکان پذیر کرد.
وی افزود: بانک مسکن اعطای سقف تسهیلات فروش اقساطی مسکن را از محل امتیاز صندوق پس انداز مسکن به میزان 20 میلیون تومان برای واحدهای مسکونی حداکثر 20 سال ساخت، امکان پذیر کرد.
وی ادامه داد:با این مصوبه اعطای سقف تسهیلات فروش اقساطی خرید مسکن به واحدهای نوساز و غیر دست اول از محل امتیاز حساب صندوق پس انداز مسکن واحدهای مسکونی حداکثر20 سال ساخت، امکان پذیر شد.
قاسمی اضافه کرد: سقف تسهیلات از محل صندوق پس انداز مسکن و همچنین اوراق گواهی حق تقدم را به صورت جداگانه یا توام در تمامی شهرها برای واحدهای تا 20 سال ساخت 20 میلیون تومان خواهد بود.
به گفته وی، پیش از این به واحدهای مسکونی 16 سال ساخت 19 میلیون تومان، 17 سال ساخت 18 میلیون تومان و نهایتا 20 سال ساخت 15میلیون تومان بود.
وی تاکید کرد:با این مصوبه از این پس بانک مسکن به واحدهای مسکونی که عمر ساخت آنها 20 سال ساخت هست نیز 20 میلیون تومان وام خرید پرداخت می کند.
انتهای پیام/ک
معاون سرمایههای اجتماعی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دولت دهم گفت: در پی لغو مصوبات سه ماه اخیر دولت دهم با دستور معاون اول رئیس جمهور اجرای مصوبه افزایش مرخصی زایمان مادران متوقف شد.
پروین هدایتی در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس گفت: به دنبال دستور معاون اول رئیس جمهور مبنی بر لغو مصوبات دولت دهم از اول خردادماه سال جاری، اجرای مصوبه افزایش مرخصی زایمان مادران از 6 ماه به 9 ماه و مرخصی تشویقی پدران لغو شد.
وی ادامه داد: به دنبال این دستور معاونت امور زنان نامهای را تنظیم کرده است تا این مصوبه را که با فراز و فرودهای بسیاری توانستیم آن را به مرحله اجرایی برسانیم از بقیه مصوبات مستثنی کند و ترتیبی اتخاذ کند تا روند اجرای آن تسریع شود.
افزایش مرخصی زایمان مادران پس از ماهها تلاش توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت دهم به مجلس داده شد و پس از تأمین منابع مالی مورد نیاز برای اجرایی شدن این مصوبه ابلاغ شد. که با دستور معاون اول رئیس جمهور مبنی بر لغو مصوبات دولت دهم از اول خردادماه سال جاری این مصوبه نیز که در 20 خردادماه در مجلس نهایی شده بود متوقف شد و امیدواریم دولت تدبیر و امید، تدبیری بیاندیشد تا مادران و پدرانی که از شنیدن این خبر خوشحال شده بودند خوشحالیشان ادامه پیدا کند.
انتهای پیام/
مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس، روی کار آمدن «حسن روحانی» در ایران را فرصتی برای سنجش میزان صداقت غرب دانست و گفت: غربیها باید از این فرصت استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، «علیاکبر ولایتی» در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس روی کار آمدن «حسن روحانی» در ایران را «آزمون صداقت برای کشورهای غربی» توصیف کرد و به آنها توصیه کرد از فرصت به وجود آمده، برای دستیابی به توافق هستهای با ایران استفاده کنند.
مشاور رهبر جمهوری اسلامی در امور بینالملل با بیان اینکه این غرب است که باید بتواند با ایران به توافق برسد، گفت ایران ه
م آماده است با «ادبیاتی متفاوت» به این تلاشها پاسخ دهد.
آنطور که آسوشیتدپرس گزارش داده، آقای ولایتی در این مصاحبه اعلام کرده است که رهبری ایران معتقد است که انجام مذاکرات چند و دوجانبه با کشورهای غربی میتواند به پیشرفتهایی منجر شود.
آسوشیتدپرس به نقل از ولایتی نوشته است: فکر نمی کنم تداوم ادبیاتی که تاکنون استفاده کردهایم، سودمند باشد. باید با ادبیاتی متفاوت مذاکره کنیم. اهداف همان است، اما با ادبیاتی متفاوت.
وی با بیان اینکه تیم مذاکرهکننده ایرانی باید «فعالانهتر» عمل کند، گفت این تیم نه فقط در چارچوب 1+5 بلکه باید «به صورت مستقیم و غیرمستقیم با همه این 6 کشور مذاکره کند». وی افزود «حل چنین مسئله پیچیدهای، به تعقل بیشتری نیازمند است».
مشاور رهبری در این مصاحبه با تاکید بر اصول ایران در مذاکرات، گفت دولت جدید هم همان اصولی را دنبال میکند که دولت قبلی در مذاکرات پیگیری میکرد. به گفته وی «مسئولیت سیاست خارجی از جمله موضوع هستهای بر عهده رهبری است».
وی تاکید کرد که ایران باید «چه از لحاظ تاکتیکی و چه از لحاظ تکنیکی» تغییراتی را ایجاد کند.
ولایتی در مورد احتمال مذاکره مستقیم با آمریکا هم گفت: تا زمانی که رفتار آنها همانی باشد که تا الان بوده، فکر نمیکنم چنین چیزی رخ دهد. آنها باید از موضع خود پایین بیایند. آنها هنوز هم فکر میکنند که یک ابرقدرت هستند.
ولایتی احتمال تعلیق مجدد غنیسازی در ایران را هم رد کرد و گفت: ایران تجربه خوبی از انجام این کار به عنوان یک اقدام اعتمادساز، ندارد.
وی افزود: ما دو سال هرگونه فعالیت غنیسازی را متوقف کردیم. نتیجه چه بود؟ هیچی. هر روز ادعایی به ادعاهای روز قبلشان اضافه کردند. چرا باید چنین تجربهای را تکرار کنیم؟
آسوشیتدپرس با این ادعا که احتمالا «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه جدید ایران شخصا مذاکرات هستهای را بر عهده میگیرد، به نقل از آقای ولایتی مینویسد: ظریف یک دیپلمات حرفهای و مذاکرهکنندهای ممتاز است. او تجربه خوب و کافیای در زمینه دیپلماسی دارد. با حضور ظریف در رأس وزارت خارجه، امیدواریم که بتوانیم نه فقط در موضوع هستهای بلکه در مورد مسائل دیگر منطقه، به راهحل نهایی دست یابیم.
ولایتی با تاکید بر اینکه تحریمها نمیتوانند ایران را وادار به عقبنشینی کنند، گفت: ایران چند دهه است که با تحریمهای غرب روبروست.
وی افزود: اگر شما با کشوری مثل ایران طرف باشید که 15 همسایه دارد، نمیتوانید تحریمها را به صورتی موثر اعمال کنید. ما بالاخره راهی برای بیاثر کردن آنها پیدا میکنیم.
ولایتی در پایان ضمن تصریح بر حمایت ایران از دولت و مردم سوریه، گفت: شدیدا معتقدیم دولت سوریه در قدرت باقی میماند. دولت جمهوری اسلامی در کمک به مردم و دولت سوریه جهت دفاع از حقوق، سرزمین و تمامیت ارضیشان تردید نخواهد کرد.
انتهای پیام/ر
کد مطلب: 16541 5 مرداد 1392 ساعت 19:34
تلنا: یک اندیشکده آمریکایی با تاکید بر اینکه آژانس امنیت ملی آمریکا تنها نهادی نیست که در حال جاسوسی از شهروندان این کشور است، نوشت: سازمانهای تجاری همچون گوگل و فیسبوک نیز از طریق جاسوسی از کاربرانشان، پول درمیآورند.
به گزارش تلنا به نقل از فارس، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی به قلم «دیوید گارتنستین» به مخالفت قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا با طرح ارائه شده از سوی «جاستین آماش» جهت اعمال محدودیت در اختیارات آژانس امنیت ملی این کشور برای جاسوسی از شهروندان آمریکایی پرداخت و نوشت: مادامی که عملا هیچ محدودیتی در قابلیت نهادهای تجاری ما جهت ردگیری و نگهداری حجم گسترده ای از اطلاعات فوق خصوصی وجود ندارد، ما هیچ گاه نمی توانیم نگرانی هایی که در پی (افشای) این جاسوسی (آژانس امنیت ملی آمریکا) درباره (حفظ) حریم خصوصی ایجاد شده است را اصلاح کنیم.
بر اساس این گزارش، بخش عمده نگرانی های دوره معاصر پیرامون جاسوسی های الکترونیکی به توسعه سریع فناوری مربوط می شود؛ این توسعه در عوض تغییرات گسترده ای در راه های ارتباطی به وجود آورده است؛ بیست سال قبل، حجم اطلاعاتی که از طریق کنترل داده های تلفن شخصی افراد و فعالیت های اینترنتی آنها به دست می آمد، در مقایسه با امروز نسبتا ناچیز بود و دلیل آن این است که همزمان با توسعه فناوری، افراد بیشتری به فعالیت های آنلاین اینترنتی روی می آورند.
امروزه درصد بیشتری از ارتباطات، الکترونیکی و اینترنت به منبع مورد نظر کاربران برای کسب اطلاعات در زمینه های مختلف تبدیل شده و علاوه بر این، انفجاری در استفاده از رسانه های اجتماعی رخ داده و تمام این عوامل، منجر شده است که پی بردن به زندگی شخصی افراد برای دولت آمریکا و یا گوگل آسان تر شود و بر خلاف بیست سال گذشته، در جاسوسی هایی که امروزه صورت می گیرد، تقریبا تمامی تماس های شخصی، ایمیلی و حتی خریدهای اینترنتی افراد که صورت گرفته و یا قرار است صورت بگیرد، برملا می شود.
در ادامه این گزارش آمده است: چنین تحولاتی در قابلیت های فناوری و چگونگی استفاده ما از این تکنولوژی از تمام چارچوب های قانونی برای حفاظت از حریم خصوصی افراد، پیشی گرفته و مفهوم حریم خصوصی که ما در سال 1995 و یا 2000 داشتیم، در طول زمان منسوخ شده است.
گارتنستین نوشت: نگرانی های پیرامون حریم خصوصی که ما در حال حاضر در پی نظارت دولت بر خودمان داریم، در مورد نهادهای تجاری نیز مطرح است و عملا، محدودیتی در قابلیت سازمان های تجاری برای ردگیری و ذخیره سازی اطلاعات کاربران تلفن های همراه و اینترنت وجود ندارد.
در اروپا نگرانی های زیادی درباره ردگیری مردم توسط سازمان های تجاری وجود دارد و این نگرانی در آمریکا نیز مطرح است.
بر اساس این گزارش، زمانی که تصویب طرح ارائه شده از سوی آماش برای اعمال محدودیت در قابلیت های آژانس امنیت ملی آمریکا در جاسوسی از شهروندان این کشور ناکام ماند، قانونگذاران مخالف این طرح مدعی ملاحظات امنیت ملی برای رد این طرح شدند.
بر این اساس، «مایک راجرز» در مخالفت با این طرح اعلام کرده است که: در واقع، مشخص کردن یک حد مطلوب و دقیق برای تعیین میزان جمع آوری اطلاعات، حفظ و تحلیل داده ها و سایر اطلاعات شخصی که دولت آمریکا مجوز آن را داشته باشد، دشوار است اما با این همه، ما خواستار حریم خصوصی خود هستیم و در عین حال از دولت می خواهیم تا بتواند توطئه های تروریستی را مختل کند.
* سازمان های تجاری با ردگیری فعالیت های اینترنتی کاربران، پول در می آورند
در ادامه گزارش شورای آتلانتیک آمده است که: دلیل صدور مجوز برای نهادهای تجاری جهت ردگیری فعالیت های آنلاین ما و ذخیره سازی اطلاعات ما این است که آنها (سازمان های تجاری) از این راه پول در می آورند؛ درحالیکه ممکن است این موضوع یک نگرانی ساده و ناچیز به نظر برسد، اما نباید از آن غفلت کرد؛ اگر گوگل و فیس بوک در شناخت کاربران خود ماهر نباشند و از این شناخت برای کسب درآمد استفاده نکنند، ما قادر نخواهیم بود تا از خدمات دهی قابل توجه و رایگان آنها (گوگل و فیس بوک) استفاده کنیم.
شورای آتلانتیک در ادامه با طرح این موضوع که سازمان های تجاری حقیقتا نیازی به آگاهی از وب سایت هایی که مردم مشاهده می کنند و یا پیام هایی که می فرستند، ندارند، نوشت که دولت آمریکا برای بازیابی اطلاعات مربوط به حریم خصوصی الکترونیک مردم، نگهداری اطلاعات را توسط این سازمان ها مقرر کرده است و بر اساس این قانون، نهادهای تجاری آمریکا می توانند تمام اطلاعات دیجیتالی کاربر اینترنت از جمله پیام ها، وب سایت ها، سوابق تماس های تلفنی و .. را بررسی کنند.
این گزارش در شرایطی منتشر می شود که اخیرا فردی به نام «ادوارد اسنودن» مامور سابق سیا و پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، از برنامه های فوق محرمانه این آژانس امنیتی از مکالمات تلفنی و ارتباطات اینترنتی شهروندان آمریکایی و خارجی پرده برداشته و توسط دولت واشنگتن به جاسوسی متهم شده و تحت پیگرد قرار دارد.
کد مطلب: 16666 28 مرداد 1392 ساعت 15:05
تلنا: روز جمعه اتفاق عجیب اما فاجعه باری برای غول جستجوی دنیا افتاد. تنها در نتیجهی 5 دقیقه قطعی سرویسهای گوگل، 545 هزار دلار از درآمد شرکت از دست رفت و ترافیک کلی وب جهانی نیز تا میزان قابل توجهی کاهش یافت.
تلنا: به گزارش VentureBeat، از ساعت 3 تا 3:05 بعد از ظهر به وقت محلی، صدها هزار توییت اعتراض یا تعجب آمیز ارسال شده که تنها یک دلیل داشت: قطعی سرورهای بزرگترین موتور جستجوی دنیا، یوتیوب، گوگل درایو و جیمیل.
دنی سولیوان، یکی از متخصصان در حوزهی موتورهای جستجو میگوید:
این اتفاق بسیار نادری بود و سالها است که سرورهای جستجو و صفحهی اصلی گوگل حتی برای یک ثانیه هم از کار نیافتادهاند. چند ماه پیش بود که برای چند ساعتی جیمیل و درایو از کار افتادند، اما صفحهی اصلی خیر.
اگر به درآمد گوگل در سه ماهه دوم سال 2013 نگاهی بیاندازیم، با عدد 14.1 میلیارد دلار رو به رو میشویم. یعنی به عبارتی 108 هزار دلار در هر دقیقه. با حسابی سرانگشتی میشود گفت که خسارت وارد آمده به درآمد گوگل در این 5 دقیقه، چیزی بالغ بر 545 هزار دلار بوده است. این مبلغ 5 برابر قیمت خودروی تسلای الکتریکی لری پیج بوده و با آن میتوان 363 عینک گوگل خریداری کرد.
کد مطلب: 16667 28 مرداد 1392 ساعت 15:26
تلنا: مراسم تودیع محمدحسن نامی - وزیر پیشین ارتباطات - و معارفه محمود واعظی- وزیر جدید این حوزه امروز برگزار شد.
به گزارش تلنا به نقل از ایسنا، در این مراسم که در سالن اجتماعات شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد از تمام وزیران قبلی ارتباطات برای حضور دعوت به عمل آمده بود.
محمود واعظی صبح امروز در جریان مراسم معارفه خود به صحبتی کوتاه پرداخت و عنوان کرد: فکر میکنم تمام صحبتهای من در قالب فیلمی که پیش از این پخش شد، مطرح شده باشد؛ البته قرار بود برای کوتاه شدن برنامه امروز صحبتهای بنده در این فیلم حذف شود و تنها صحبتهای آقای روحانی بماند اما به هر حال مسوولان پخش فیلم این طور تصمیم گرفتند که این صحبتها باشد و در نتیجه این امر تصمیم گرفته شد که دیگر وارد بحثهای محتوایی نشده و تنها به ذکر تشکر و چند نکته کلی اکتفاء کنم.
وزیر جدید ارتباطات در ادامه صحبتهای خود به دورانی که 26 سال پیش در شرکت مخابرات ایران فعالیت داشته اشاره کرد و گفت: طی این سالها همواره با همکاران خود ارتباط بسیار خوبی داشتیم و در این میان کسانی که از آنها یاد میشود، کارمندان پست هستند که افراد زحمتکش و صادقی هستند که از نظر بنده افراد صادق و زحمتکش از بزرگترین سرمایههای نظام به شمار میروند.
وی در ادامه با بیان این که به پشتوانه همین افراد به تغییرات امید بسته است، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای موجود اهداف مورد نظر را تحقق بخشیم.
او همچنین به حضور خانواده دکتر قندی در این مراسم اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که دعای خیر شهید قندی حامی او و همکارانش باشد.
وزیر ارتباطات با صحبتهای خود از رییس جمهوری که به او اعتماد کرده، معاون اول او که در مراسم معارفهاش حضور یافته و نمایندگان مجلس تشکر کرد و در ادامه اظهار کرد: رویکرد من در این وزارتخانه بیشتر به چهار بخش مربوط میشود که اولین آنها تبعیت از رهبری و اهداف ایشان است. چرا که همواره طی 10 سال گذشته ایشان به بحث ICT عنایت ویژهای داشتهاند و تشکیل شورای عالی فضای مجازی نیز به دلیل همین توجه صورت گرفته و نشانه عزم و عنایتی است که ایشان به این حوزه داشتهاند. به همین دلیل فکر میکنم این موضوع بزرگترین پشتوانه ما در این حوزه به شمار میرود.
وی رویکرد دوم خود را تعامل موثر با مجلس دانست و با تاکید بر این که داشتن تعامل مثبت با مجلس برای او از اهمیت ویژه برخوردار است از بهارستان نشینان درخواست کرد که حتما برروی کارهای وزارت ارتباطات نظارت داشته باشند.
واعظی در ادامه صحبتهای خود مردم را نقطه اتکای دولت تدبیر و امید دانست و گفت: ارائه خدمت درست به مردم اقدامی است که ما باید حتما آن را انجام دهیم.
وزیر ارتباطات در ادامه یادآور شد: ما در این وزارتخانه به دنبال تصدیگری و بزرگ کردن خود نیستیم و به دنبال آن هستیم که با اتکاء به بخش خصوصی و نیروی انسانی تحصیل کردهای که در این حوزه وجود دارد در زمینه صادرات نیز فعالیت کنیم و از این پس تا این اندازه واردات کالای الکترونیکی نداشته باشیم.
واعظی در پایان صحبتهای خود اظهار کرد: به تعامل با رسانهها نیز اعتقاد دارم و بخش دوم صحبتهای من که در ارتباط با برنامههایم بود را در این جلسه دنبال نخواهم کرد.
وی در پایان از افرادی که به دلیل کمبود جا مجبور شدند در این مراسم به صورت ایستاده حضور داشته باشند عذرخواهی کرد.
اما از حاشیههای مراسم تودیع و معارفه امروز که با حضور برخی وزراء قبلی وزارت ارتباطات از جمله احمد معتمدی، رضا تقیپور، محمدحسن نامی و فرزند دکتر قندی، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاون اول رییس جمهوری و همچنین معاونان وزیر ارتباطات در دولت دهم و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران برگزار شده بود، میتوان به این نکته اشاره کرد که دعوت از نمایندگان متعدد مجلس برای صحبت و همچنین پخش فیلمی با مدت طولانی درباره صحبتهای وزیر جدید ارتباطات و همچنین مراسم بررسی صلاحیت او در مجلس باعث طولانی شدن این مراسم شد و در نهایت این موضوع نارضایتی برخی از حضار را به دنبال داشت و حتی آماده کردن این فیلم طولانی از سوی روابط عمومی وزارتخانه، وقت صحبت کردن را از خود وزیر گرفت.
همچنین از دیگر حاشیههای مراسم امروز عدم حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی بود و این در حالی بود که در این مراسم نمایندگان مجلس، وزیر سابق ارتباطات و حتی معاون اول رییس جمهوری بر لزوم ایجاد تغییر در نحوه مدیریت این شورا تاکید داشتند.
به عنوان یکی دیگر از حاشیههای مراسم امروز شاید بتوان به صحبتهای محمدحسن نامی - وزیر سابق ارتباطات - اشاره کرد که در قالب صحبتهای خود چند بار از محدودیتهایی که در زمان فعالیت با آنها مواجه بوده یاد کرد.
همچنین بسته شدن آنتن موبایلها در سالن برگزاری مراسم و حضور محمد رویانیان از دیگر حاشیههای مراسم امروز به شمار میرفت.
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان