وزیر دفاع پیشین آمریکا گفت: آمریکا هیچ گزینهای جز نشستن بر سر میز مذاکره با ایران ندارد و اگر تحریم جدید علیه ایران اعمال شود، یک «اشتباه وحشتناک» و «خطای استراتژیک» خواهد بود.
رابرت گیتز وزیر دفاع پیشین آمریکا در مصاحبه با پیبیاس گفت: از زمان توافق برای مذاکره در مورد برنامه هستهای ایران، آمریکا هیچ گزینهای به جز نشستن بر سر میز مذاکره با ایران ندارد.
وی اعمال تحریمهای جدید علیه ایران را یک «اشتباه وحشتناک» و «خطای استراتژیک» نامید.
گیتز تصریح کرد: سوال بزرگ این است که در توافق نهایی چه اتفاقی برای توسعه برنامه هستهای ایران رخ خواهد داد.
این مقام پیشین آمریکا اضافه کرد: 6 ماه یک مهلت قطعی برای توافق هستهای است.
وزیر دفاع پیشین آمریکا گفت: ایرانیها در معطل کردن حریفان و دشمنان خود بهترین هستند و این خطر برای مذاکرات وجود دارد که به بیش از 6 ماه کشیده شود.
وی تاکید کرد: اعمال تحریمهای جدید در حال حاضر یک اشتباه وحشتناک است و یک خطای استراتژیک خواهد بود.
این مقام پیشین آمریکایی ادامه داد: هر تحریم جدید باید به دنبال شکست در مذاکرات اتفاق بیفتد و دست رئیسجمهور را بر سر میز مذاکره باز بگذارد.
وزارت بهداشت مصر اعلام کرد که در درگیریهای اولین روز همه پرسی قانون اساسی دستکم 11 نفر کشته و 28 تن دیگر زخمی شدند.
به نقل از پایگاه خبری «روسیا الیوم»، وزارت بهداشت مصر اعلام کرد که در اولین روز از همه پرسی قانون اساسی در این کشور و در درگیریهای روز گذشته نیروهای امنیتی با معترضان دستکم 11 نفر کشته شده و 28 نفر زخمی شدهاند.
بر اساس این گزارش اغلب زخمیها دچار حالتهای خفگی و بیهوشی شدهاند و تعدادی از آنها نیز در حالت کما قرار دارند.
روز گذشته اولین روز از همه پرسی قانون اساسی مصر با بسته شدن درهای حوزههای اخذ رأی در ساعت 9 به وقت محلی به پایان رسید.
امروز نیز روز دوم از همه پرسی بر قانون اساسی مصر از ساعت 9 صبح به وقت محلی آغاز خواهد شد.
اولین روز از همه پرسی قانون اساسی در مصر در سایه تدابیر شدید امنیتی و حضور بی سابقه نیروهای ارتش و نیروهای ویژه ضد شورش برگزار شده بود و بالگردهای وزارت کشور مصر در آسمان قاهره گشت زنی میکردند.
دبیرکل سازمان ملل در دیدار معاون وزیر خارجه کشورمان با تأکید بر حل سیاسی بحران سوریه، از حضور ایران در نشست ژنو 2 حمایت کرد.
حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان که برای شرکت در کنفرانس بررسی اوضاع انسانی مردم سوریه به کویت سفر کرده، عصر دیروز (سهشنبه) با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار کرد.
در این دیدار بان کی مون با تبریک توافق ایران و 1+5، حمایت خود و سازمان ملل متحد را از این توافق اعلام و تاکید کرد: همه طرفها باید به وظایف خود در این زمینه متعهد باقی بمانند.
بان کی مون با تشکر از کمکهای انسان دوستانه کشورمان به مردم سوریه طی سه سال گذشته، بر نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور تاثیرگذار و کلیدی در تحولات منطقهای تاکید کرد و افزود: در مذاکره با همه طرفهای منطقهای و بینالمللی که در بحران سوریه دخیل هستند، بر ضرورت حضور ایران تاکید کردهام زیرا به نظرم ایران بازیگر کلیدی است و سازمان ملل متحد از حضور ایران در نشست ژنو 2 حمایت میکند.
وى تصرىح کرد: سازمان ملل متحد از طرفهای موثر و سازنده در حل سیاسی بحران سوریه از جمله ایران میخواهد از نفوذ خویش برای ایجاد آتش بس و کمک رسانی به مردم سوریه استفاده کنند و ما اینجا هستیم تا زمینه کمک به میلیونها آواره سوری را که در آستانه یک فاجعه انسانی قرار دارند فراهم کنیم و به نقش سازنده ایران امیدوارىم.
امیرعبدالهیان نیز با اشاره به نقش سازنده کشورمان در ساماندهی و کمک به حل بحرانهای عراق و افغانستان بر آمادگی کشورمان برای مساعدت و همیاری به مردم سوریه و کاهش آلام و خشونتها در این کشور تاکید کرده و گفت: ایران با ابتکار خود تاکنون سه کنفرانس بینالمللی برای حل بحران سوریه برگزار کرده و طی دو سال گذشته ارسال کمکهای انسان دوستانه دارو و مواد غذایی برای مردم سوریه را در اولویت کاری خود قرار داده است.
وى افزود: ما در عین حمایت و احترام به ابتکار جنابعالی و آقای اخضر ابراهیمی معتقدیم بحران سوریه راه حل نظامی ندارد و دخالت نیروهای خارجی در منطقه کمکی به کاهش بحران نکرده و بر پیچیدگی مسئله افزوده است.
امیرعبداللهیان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بدون هرگونه پیش شرطی برای حضور در کنفرانس بینالمللی ژنو 2 آمادگی دارد و ما معتقدیم بحران سوریه صرفا راهحل سیاسی دارد و شرط موفقیت هرگونه راهکار سیاسی مهار پدیده تروریسم و افراط گرایی در سوریه و پایبندی همه طرفها به راهکار سیاسی گفتوگوهای سوری - سوری است.
وی با مردود دانستن هرگونه مداخله خارجی افزود: مردم سوریه تصمیم گیرندگان اساسی در تعیین سرنوشت سیاسی خویش هستند.
برگزیدگان چهارمین جشنواره فیلم عمار در بخش های بین الملل، داستانی، روحانیت و بیداری اسلامی، روایت شهادت، اقتصاد مقاومتی، تاریخ معاصر، نقد درون گفتمانی، جنگ نرم، فتنه 88 و انیمیشن معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، همزمان با برگزاری اختتامیه چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار اسامی برگزیدگان در 10 بخش اعلام شد. بر اساس این گزارش برگزیدگان در بخش های بین الملل، داستانی، روحانیت و بیداری اسلامی، روایت شهادت، اقتصاد مقاومتی، تاریخ معاصر، نقد درون گفتمانی، جنگ نرم، فتنه 88 و انیمیشن معرفی شدند.
• بخش اقتصاد مقاومتی:
هیأت داوران بخش اقتصاد مقاومتی جشنواره مردی فیلم عمار، از بین مجموع آثار راه یافته به بخش مسابقه با در نظر گرفتن ویژگیهای فنّی، هنری و محتوایی نتایج داوری را به شرح زیر اعلام کرد:
آقای «یزدان کیانی» به علت «پیوند دفاع مقدس و اقتصاد مقاومتی» در مستند «آوای دستان» شایسته تقدیر شناخته شد. همچنین آقای «تقی قاسم پور» به علت «دستاورد فنّی و هنری در تصویر برداری» مستند «کایر»، آقای «علی خسروی» به علت « آسیب شناسی اقتصاد ایران» در مستند «نفت سیاه»، آقای «روح الله رحیمی» به علت «توجه به اقتصاد دانش بنیان» در مستند «تابش» و آقای «مهدی رسول پور» به علت «توجه به اقتصاد مردمی» در مستند «کایر» به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند. جایزه ویژه هیأت داوران نیز به آقای «مصطفی رضوانی» به علت «خلاقیت در کارگردانی و مضمون مناسب» در مستند «نبرد خاموش» داده شد.
• بخش انیمیشن:
در بخش انیمیشن نیز هیات داوران برگزیدگان را به ترتیب زیر اعلام کردند:
برگزیده ها:آقایان «امیر محمد زاده و سلمان خورشیدی» برای انیمیشن «سکو»/آقای «بهروز خندان دل» برای انیمیشن «سلام بر روح الله»/ آقای «بهروز سلطانی فر» برای انیمیشن «مروارید سرخ»
لوح افتخار: آقای «محمدامین همدانی» برای انیمیشن «9:20 در بوشهر »/آقای «محمد افشار نژاد» برای انیمیشن «نامه ای برای آفتاب» /آقای «هادی محمدیان» برای انیمیشن «بینا و دینا»
بخش نگاه ویژه و دستاورد فنی: آقای «فرهاد عظیما» برای انیمیشن پیام راشل کوری2/آقای « عباس عسگری» برای مجموعه سربازان بین الملل/آقای «مجید آسودگان» برای مجموعه ثریا
• بخش نقد درون گفتمانی، فتنه 88 و جنگ نرم:
در بخش نقد درون گفتمانی، فتنه 88 و جنگ نرم برگزیدگان به ترتیب زیر معرفی شدند. در این بخش هیچ کدام از آثار شایسته دریافت جایزه ویژه هیات داوران نشد.
فانوس بلورین: میراث آلبرتا، این جا چراغی روشن است، فرصتی برای دیدن، او با ما، جای خالی، دکتر سلام.
لوح افتخار: موسیقی ما، این کشت تلخ است، داوطلبین عزیز، یک عاشقانه آرام، چند شاخه گل مریم، ژست.
تقدیر: نیمه دوم، صد مرتبه از روی خدا بنویس.
• بخش داستانی:
در بخش داستانی نیز هیات داوران برگزیدگان را به ترتیب زیر معرفی نمودند:
در بخش فیلم کوتاه ضمن تقدیر از اثر «تکلیف» ( رضا شرفی)، فانوس بلورین به «شربت سینه» (موسی خوانزاده پور) تعلق گرفت. و لوح افتخار این بخش به «درختان حماسی»(مرتضیعلی عباس میرزایی) و «کرایه ها آماده» (حسین دارابی) تقدیم شد.
در بخش فیلم داستانی نیمه بلند نیز تندیس بهترین فیلم به فیلم داستانی «لکه» ساخته محمدباقر مفیدی کیا تعلق گرفت.
در بخش فیلم نامه نیز تندیس بهترین فیلم نامه به فیلم «رو به قبله» ساخته امیر مهدی پوروزیری داده شد.
در بخش بهترین دستاورد فنی و هنری نیز تندیس بهترین طراحی صحنه به فیلم «یک روز دیرتر» ساخته مرتضی پور حیدری تعلق گرفت.
از میان نامزدهای بخش فیلم داستانی بلند نیز جوایز به ترتیب زیر تعلق گرفت:
تندیس بهترین فیلم نامه به« فرشتگان قصاب» ساخته سهیل سلیمی و لوح افتخار نیز به «بزرگمرد کوچک» ساخته صادق صادق دقیقی، و «خاک و مرجان» ساخته مسعود اطیابی تقدیم شد.
• بخش روایت شهادت:
در بخش روایت شهادت آثار زیر به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند: شیرآباد ساخته محمد حجت احمدی زر، تولدت مبارک ساخته مهدی زمانپور کیاسری، مردی با آرزوهای دوربرد ساخته علیرضا بوالی و صبحانه با طعم مرگ ساخته محمد علی شعبانی.
همچنین از آثار فرزند کبیرکوه ساخته محمدرضا فریادی، میراث مجید ساخته مصطفی آتشمرد، پاکدشت ساخته علی ملاقلی پور تقدیر به عمل آمد.
• بخش تاریخ معاصر:
در بخش تاریخ معاصر برگزیده ها به صورت زیر معرفی شدند: انتهای خیابان فلسطین جنوبی ساخته هادی حاجت مند، سرزمین افتخار ساخته محسن قیصری، شور وسرور ساخته عباس صالح مدرسه ای و جانشین ساخته کاوه مظاهری
همچنین آثار قربانگاه زائران ساخته مقداد رحیمی حاجی آبادی، بهشت ماندنی است ساخته احمد ابراهیمی و مهرداد طاهری، کاروان ساخته حسین فروتن و سازمانی برای جدایی ساخته ایمان گودرزی شایسته تقدیر شناخته شدند.
• بخش روحانیت و بیداری اسلامی:
در بخش روحانیت و بیداری اسلامی نیز مهدی نقویان کارگردان «گاو خشمگین» برنده جایزه ویژه هیات داوران و جایزه مرگ بر آمریکا شد.
برگزیده های این بخش نیز به ترتیب زیر معرفی شدند: میلاد مهدوی کارگردان «به رنگ زندگی»/ سید مهدی موسوی کارگردان «شیخ علی»/ سعید ابوطالب کارگردان «دوازده تموز»
بنابر این گزارش همچنین کارگردان های زیر در بخش روحانیت و بیداری اسلامی شایسته تقدیر شناخته شدند: محسن اسلام زاده کارگردان «سفر به دیار پشتون ها»/ محمدحجت احمدی زر کارگردان « شاگرد امام» /سعید صادقی کارگردان« روزگار نو» /رضا برجی و محمود جوانبخت کارگردان «در امتداد غدیر»
مدیر بخش خاورمیانه سازمان ناظر حقوق بشر و معاون وی با انتشار پیامهایی جداگانه از عدم محاکمه «آریل شارون» پیش از مرگش ابراز تاسف کردهاند.
به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان ناظر حقوق بشر در واکنش به خبر مرگ «آریل شارون»، از مصونیت چندین ساله وی از محاکمه انتقاد کرده و گفته حتی این مصونیت هم نتوانست به روند مذاکرات سازش کمکی کند.
«لیا ویتسون» در این مورد گفته است: «درگذشت او (شارون) یادآور این است که سالها مصونیت از پاسخگویی در برابر موارد نقض حقوق بشر هم نتوانسته به نزدیک شدن اسرائیلیها و فلسطینیها به صلح کمکی کند.»
نخستوزیر اسبق رژیمصهیونیستی عصر امروز بعد از اغمایی 8 ساله در سن 85 سالگی جان داد. شارون به دلیل جنایاتی که از جمله در اردوگاه «صبرا و شتیلا» لبنان انجام داد، به «قصاب» معروف شده بود. مرگ او با موجی از شادی در میان فلسطینیها و ساکنان جنوب لبنان همراه شده است.
«ندیم حوری» معاون ویتسون هم در توئیتر خود به مرگ شارون واکنش نشان داده و عدم محاکمه وی را مایه شرمساری دانسته است. وی در این مورد نوشته است: «مایه شرم است که شارون بدون آنکه به دلیل نقشش در جنایات و تجاوزات وحشتناک از روزهایی که در واحد 101 بود تا «صبرا و شتیلا»، در محضر قانون حاضر شود، مُرد.»
انتهای پیام/ص
نشست سه جانبه عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای ایران، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و معاون وزیر خارجه آمریکا در ژنو برگزار شد و عراقچی همچنین دیدارهای دوجانبهای با اشمید و شرمن داشت.
سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان امروز (پنجشنبه) در رأس هیئتی و به منظور دیدار و گفتوگو با هلگا اشمید معاون کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور گفتوگو درباره چند نکته باقیمانده از مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 وارد ژنو شد.
معاون وزیر خارجه کشورمان دیروز از برگزاری احتمالی نشست سه جانبهای با حضور وی، اشمید و وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا و رئیس هیئت آمریکایی در مذاکرات ایران و 1+5 خبر داد و گفت: مطلع شدیم که خانم شرمن در مسیر سفر به مسکو توقفی نیز در ژنو خواهد داشت که احتمال دارد نشست سه جانبهای با حضور خانم شرمن، خانم اشمید و اینجانب برگزار شود.
خبرنگار فارس اطلاع یافت که نشست سه جانبه با حضور عراقچی، اشمید و شرمن در محل هتل اینترکنتیننتال شهر ژنو برگزار شد.
علاوه بر این نشست دوجانبهای نیز با حضور عراقچی و شرمن برگزار شد.
نشست دوجانبه عراقچی و اشمید نیز ساعت 18:30 به وقت ژنو (21 به وقت تهران) در این محل برگزار شد.
آخرین اخبار از وضعیت دو مصدوم حادثه دیروز «معراجیها» حکایت از بهبود وضعیت «حمید شهیری» و انتقال او به بخش عمومی دارد اما «مرتضی مولایی» در بخش مراقبتهای ویژه است و نیاز به دعای خیر مردم دارد.
به نقل از خبرنگار سینمایی فارس، پس از گذشت یک روز از حادثه انفجار در پشت صحنه سریال «معراجیها که منجر به عروج علیاکبر رنجبر مدیرعامل شهرک سینمایی دفاع مقدس و 4 تن ازعوامل «معراجیها» محمد جواد شریفی راد مدیر جلوههای ویژه میدانی،رضا فرجی جانشین تولید،مهدی مرادی دستیار جلوههای ویژه و جمشید احسانیفر گروه تدارکات و مصدومیت دو تن دیگر از عوامل این پروژه شد آخرین اخبار حکایت از بهبود وضعیت جسمانی «حمید شهیری» طراح صحنه و لباس این کار دارد.
براساس این گزارش، حمید شهیری که روز گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفته بود صبح امروز و با بهبودی نسبی به بخش عموی بیمارستان ابن سینا تهران منتقل شده است و به احتمال فراوان تا چند روز آینده به جمع خانواده خود باز خواهد گشت.
اما «مرتضی مولایی» یکی از دیگر از عوامل این پروژه که در اثر موج انفجار، ترکش حاصل از آن و سوختگی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان پیامبران بستری است و نیاز به دعای خیر مردم دارد کنند.
براساس این گزارش، همچنین پیکر علی اکبر رنجبر مدیرعامل شهرک سینمایی دفاع مقدس و 4 تن از عوامل سریال «معراجیها» جمعه 20 دی ساعت 9 صبح از مقابل بنیاد روایت فتح تشییع خواهد شد.
عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان بامداد امروز (پنجشنبه) در رأس هیأتی به منظور دیدار و گفتوگو با معاون کاترین اشتون درباره چند نکته باقیمانده از نشست کارشناسی ایران و 1+5 راهی ژنو شد.
سید عباس عراقچی بامداد امروز (پنجشنبه) در رأس هیأتی به منظور رایزنی و گفتوگو با هلگا اشمید معاون کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص چند نکته باقیمانده از مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 تهران را به مقصد ژنو محل برگزاری این نشست ترک کرد.
حمید بعیدینژاد مدیرکل سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه و رئیس هیأت کارشناسی ایران در این مذاکرات نیز عراقچی را در این سفر همراهی میکند.
دیدار عراقچی و اشمید قرار است ساعت 18 به وقت ژنو (20:30 به وقت تهران) در شهر ژنو برگزار و دو روز نیز به طول خواهد انجامید.
روز گذشته اخباری مبنی بر حضور وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا و رئیس هیئت آمریکایی در مذاکرات ایران و 1+5 در مذاکرات امروز در ژنو مطرح شد که عراقچی در این باره به خبرنگار فارس گفت:مطلع شدیم که خانم وندی شرمن در مسیر سفر به مسکو توقفی در ژنو خواهد داشت و احتمال دارد ملاقات سه جانبهای بین اینجانب، وندی شرمن و هلگا اشمید در ژنو برگزار شود.
سومین دور مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 اخیرا در شهر ژنو برگزار شد. عراقچی پس از پایان این مذاکرات در گفتوگو با فارس عنوان کرد که پیشرفت خوبی حاصل شده ولی چند نکته باقی مانده که در نشست با اشمید در خصوص آن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیروز (چهارشنبه) در صفحه فیس بوکش نوشت: مذاکرات هسته ای نیز با جدیت و اراده سیاسی قوی جریان دارد و هیات های کارشناسی ایران و 1+5 ده ها ساعت مذاکره فشرده داشته و به نتایج مثبتی رسیده اند. آخرین دور مذاکرات کارشناسی از ساعت 8 صبح دوشنبه قبل شروع شد و یک سره تا ساعت 7 صبح سهشنبه (یعنی حدود 23 ساعت) ادامه داشت و بعد به دلیل شروع تعطیلات سال نو میلادی متوقف شد. این نشانه جدیت طرفین برای رسیدن به تفاهم و شروع روند اجراست. سفر همکار خوبم دکتر عراقچی برای مذاکره با مقامات اتحادیه اروپا در روزهای پایانی هفته جاری در ادامه این تلاشهاست. ما برای ادامه مسیر بر اساس برنامه اقدامی که در ژنو مورد توافق وزرا قرار گرفت بسیار جدی هستیم و معتقدیم با تعهد متقابل به توافق ژنو، پیشرفت و ورود به مرحله دشوار بعدی یعنی مذاکره و دستیابی به راه حل جامع کاملا امکان پذیر است.
275319
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که میزان فقر در دولت اوباما رکورد 50 ساله زد بطوری که به مدت سه سال است که میزان فقر در سه سال پیاپی 15 درصد است.
به نقل از روزنامه آمریکایی «واشنگتنتایمز»، بعد از 50 سال که «اندرو جانسون» رئیسجمهور اسبق آمریکا جنگ 20 تریلیون دلاری با فقر را با پولی که مالیاتدهندگان داده بودند، آغاز کرده است، تعداد فقرا در آمریکا تنها مقدار کمی کاهش داشته است و فقرا در دوران ریاستجمهوری «باراک اوباما» موقعیت خود را از دست دادند.
بر اساس این گزارش، گرچه رئیسجمهور آمریکا علیه بیعدالتی در درآمدها در آمریکا ابراز تأسف کرده است اما سیاستهای وی تأثیر چشمگیری بر کاهش فقر نداشته است.
واشنگتنتایمز در ادامه گزارش خود به وضعیت نه چندان مناسب مردم آمریکا اشاره کرد و گفت که 47 میلیون آمریکایی کوپن غذا دریافت میکنند و این تعداد از زمانیکه اوباما بعنوان رئیسجمهور آمریکا برگزیده شد، افزایش 13 میلیونی داشته است.
آمار و ارقام نشان میدهد که میزان فقر برای سه سال پیاپی 15 درصد بوده است و این اولین باری است که از اواسط 1960 تاکنون چنین چیزی رخ میدهد. میزان فقر در سال 1965، 17.3 درصد بوده است، در سال 2007 و قبل از رکود بزرگ اقتصادی 12.5 درصد بوده است.
حدود 50 میلیون آمریکایی زیر خط فقر زندگی میکنند که طبق تعریف دولت فدرال در سال 2012، خط فقر به عنوان درآمد سالانه 23 هزار و 492 دلار برای یک خانواده چهار نفری تعریف میشود.
تلاشهای مبارزه با فقر اوباما اصولاً به این شکل است که به افراد کالاهای رایگان بدهند اما جاسنون تلاش داشت تا افراد در رفاه بیشتر باشند و به خودکفایی برسند.
بر اساس این گزارش، رئیسجمهور آمریکا احتمالاً در سخنرانی سالانه خود در 20 ژانویه (30 دی) قرار است کنگره را وادار کند تا حداقل دستمزد را افزایش دهند.
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان