ناوشکن جمهوری اسلامی شهید دریابان بایندر با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی دریایی جمهوری اسلامی
ایران به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق شد.
ناوشکن بایندر صبح امروز در منطقه یکم نداجا با حضور امیر سرلشکر عطاالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و امیر دریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، به ناوگان این نیرو ملحق شد.
این ناوشکن در سال 1343 به ناوگان نیروی دریایی ملحق شد و در طول این مدت در عملیاتهای مختلفی از جمله درگیری مرزی در سال 47 با کشور عراق، درگیری در جزایر سهگانه در سال 53، حفاظت از آبهای سرزمینی در محدوده عملیاتی منطقه دوم دریایی بوشهر، حضور در هشت سال دفاع مقدس و حفاظت از منافع اقتصادی کشور در جزیره خارک شرکت داشته است.
ناوشکن بایندر در سال 90 جهت تعمیرات از ناوگان نیروی دریایی خارج و صبح امروز مجددا به این ناوگان ملحق شد.
این ناوشکن 83.3 متر طول و 10 متر عرض دارد و ارتفاع آن تا عرشه اصلی 23 متر بوده و 1135 تن وزن و سرعتی بالغ بر 20 گره دریایی را داراست.
در روند تعمیرات این ناوشکن، 8 هزار قطعه بومی سازی، 3200 قطعه سرویس، 2500 قطعه معیوب تعویض، 170 سامانه مورد تعمیرات اساسی و بیش از 98 سامانه منصوب بر روی شناور بهینهسازی شد.
نصب و راهاندازی سیستم کنترل آتش سلاحهای ناوشکن، نصب و راهاندازی توپ 76 میلیمتری در پاشنه ناوشکن، نصب و راهاندازی توپ 40 میلیمتر در سینه ناوشکن، نصب و راهاندازی سامانه پرتاپ موشک سطح به سطح نور و یکپارچه کردن سامانه کنترل آتش و سامانه سلاح از جمله مهمترین اقدامات انجام درحوزه بازدارندگی این شناور است.
همچنین نزدیک به 60 تن فولاد دریایی این ناوشکن تعویض و در موتورهای اصلی این ناوشکن تعمیرهای اساسی صورت گرفته است.
نامه خاتمی به عارف/ کناره گیری رسمی عارف + متن بیانیه
متن کامل اطلاعیه عارف بدین شرح است:
ملت شریف ایران
با اهدا سلام و درود
غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومهای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانستهاند.
از آنجا که از ابتدای ورودم به عرصه انتخابات بارها بر موضع تمکین از اجماع با محوریت جناب آقای خاتمی تاکید نمودهام و همچنین بر اساس منشور اخلاق انتخاباتی منتشر شده توسط اینجانب، خود را متعهد به رعایت اخلاق و انجام تعهداتم میدانم. لذا با عنایت به نظر صریح جناب آقای خاتمی و تجارب انتخابات دو دوره گذشته ریاست جمهوری، انصراف خود را از ادامه رقابتهای انتخاباتی اعلام میدارم.
خلق صحنههای به یاد ماندنی توسط شما مردم سربلند در دوره فعالیتهای انتخاباتیام، عامل موثری برای حرکت در مسیر تحقق حماسه سیاسی و نشانی از شکلگیری یک پایگاه و سرمایه بزرگ اجتماعی است.
اینجانب گذشتن از حق خویش به نفع ملت بزرگ و ایران سربلند را مصداق روشن اصلاح طلبی واقعی میدانم. از آنجا که اعتقاد دارم شرکت در انتخابات، هم حق و هم تکلیف است، از مردم همراه سرافراز ایران صمیمانه میخواهم با حضور پر شور در انتخابات 24 خردادماه، عزت و بقای جمهوری اسلامی و عظمت ایران و خلق حماسه سیاسی را تداوم بخشند.
در پایان از همه مردم عزیز کشورم برای همراهی بزرگوارانهشان تشکر میکنم و اعلام میدارم در همه شرایط در کنارشان خواهم ماند.
ارادتمند شما
محمدرضا عارف
شامگاه بیستم خردادماه هزار و سیصد و نود و دو
نامزد یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری با اشاره به اینکه بیتردید آزادی اندیشه و بیان انتقاد، حق همه ما است، گفت: من همان راهی را دنبال میکنم که هاشمی و خاتمی رفتند.
به گزارش فارس، حسن روحانی در مسجد جامع ساری با بیان اینکه اعتدال و میانهروی را پیروز خواهیم کرد، متذکر شد: اگر بار مسوولیت بر دوش من قرار گرفت، آزادی مورد نظر ملت بزرگ ایران در چارچوب قانون اساسی را به جامعه بازخواهم گرداند. روحانی با اشاره به اینکه نیازی نداریم فضای کشور را امنیتی کنیم، تصریح کرد: جوانان غیور ما، حافظ امنیت و جامعه هستند و میتوانند کشور را در مسیر اهداف ملی قرار دهند.
حسن روحانی همچنین در جمع مردم نوشهر با تاکید بر اینکه من قانون اساسی را پیاده خواهم کرد، گفت: تمام تلاش و کوشش من این خواهد بود که مردم از تحریم نجات پیدا کنند.
( بولتن نیوز)، همانطور که میدانید یکی از مهمترین اصولی که هر نظام سیاسی باید به آن توجه کند و خود را ملزم به رعایت آن بداند، اصل "چرخش نخبگان" است. به این معنی که در هر نظام سیاسی، باید در دورههای زمانی مختلف، کارگزاران سیاسی تغییر کرده و افراد جدیدی بر سر کار بیایند تا بدین شکل، هم مانع از ترویج تصور دیکتاتوری و یکهسالاری در عرصهی سیاست شوند و هم از نیروهای جدید و ظرفیتها و تواناییها بکر، نوآور و خلاق بهره ببرند. شاید اگر مهمترین کارکرد انتخابات را کمک به رعایت اصل "چرخش نخبگان" بدانیم، پر بیراه نگفته باشیم.
اما همانطور که هر نیازی را با پاسخهای بدلی میتوان به طور کاذب رفع کرد، مشاهده میشود که نیاز به چرخش نخبگان در هر نظام را سیاسی بعضاً با روشهایی برطرف میکنند که تنها صورت مسئله پاک شده، اما با نگاه کیفی به عمل اتفاق افتاده متوجه میشویم که چیز خاصی رخ نداده و چرخش نخبگانی شکل نگرفته است. یکی از این پاسخهای کاذب به نیاز به چرخش نخبگان که متأسفانه در کشور ما رواج بیشتری هم دارد، چرخش نخبگان در حد یک "نسل" مشخص شده است. به این شکل که با تعویض چهرههای برجستهی یک نسل در پستهای مختلف، این شائبه را دامن میزنند که ما هم در نظام سیاسیمان چرخش نخبگان داریم، اما وقتی به عمل اتفاق افتاده نگاه کیفی میاندازیم متوجه میشویم که تنها ظاهر عمل رعایت شده و باطن آن مهجور مانده است.
اگر بخواهیم عینیتر صحبت کنیم باید توجه شما را به چرخش نخبگان اتفاق افتاده در جمهوری اسلامی ایران، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا اواخر دوران اصلاحات جلب کنیم. آنچه در این طول این بیست و پنج سال اتفاق افتاده این است که پستهای کلیدی کشور مانند ریاست جمهوری، وزارت، استانداری و یکسری از مدیرتهای کلان جامعه در اختیار نسل اول انقلاب بوده. هرچند این امر در ابتدای این دوران امری اجتنابناپذیر است اما معلوم نیست اصرار بر بکارگیری چهرههای برجستهی این نسل در مثلاً بیست یا بیست و پنج سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چیست؟ و چه مزیتی در ایشان باعث میشود که نسلهای دوم و سوم انقلاب اسلامی، به حاشیه رانده شده باشند و عموماً به عنوان وظایف رده چندم و حتی سیاه لشکر نسل اول انقلاب مشغول شوند.
اما بالاخره این انحصار نسلی در سوم تیر 1384 شکست و مردم فردی را برگزیدند که اولاً خودش از نسل اول انقلاب نبود و با این انتخاب توانست در یکی از کلیدیترین نقشهای کشور، چرخش نخبگان را اعمال کند و ثانیاً فرد انتخاب شده به عنوان یکی از اصلیترین انتقادات خود همواره به همین انحصار نسلی و پیر شدن سن مدیریت کلان کشور میتاخت و قول داده بود که در صورت انتخاب شدن، حتماً در وزارتها و استانداریها و سایر سطوح، چنین اصلی را رعایت کند. هرچند دولتهای نهم و دهم، بویژه دولت دهم نیز دچار نوع دیگری از انحصارطلبی شد که مانع از تحقق کامل چرخش نخبگان بود، اما در هر صورت در اوایل دولت نهم شاهد تعویض نسلی مدیریت کشور بودیم و از قضا، یکی از بهترین سالهای مجموعهی قوهی اجراییه در همین دوران شکل گرفت.
حال، گذشته از کیفیت چرخش نخبگان انجام شده در هشت سال اخیر، باید به این نکته توجه کنیم که اولاً این مسئله، یکی از مهمترین دغدغههای اساسی 8 سال پیش مردم ما بوده و خدای نکرده نباید گذر زمان، غبار فراموشی بر خاطر ما بنشاند و در نوع انتخابمان کسی را برگزینیم که در طول چهار سال دولت بعدیش به نحوی عمل کند که این دغدغهی رفع شده را به دغدغهی جدید ما تبدیل کند. ثانیاً وقتی ملت ایران در سال 84 برای اولین بار توانست این معضل را رفع کند و یک قدم به پیش برود، انتخاب رئیس جمهوری که متعلق به نسل اول انقلاب باشد، نوعی بازگشت به عقب محسوب میشود.
ذکر این نکته اینجا ضروریست که شاید برخی بپرسند: "اگر به نظر ما فرد اصلح از نسل اول انقلاب بود، آیا باید تنها به این دلیل او را کنار گذاشت؟" در جواب باید گفت که متأسفانه این ابهامات و شائبهها عموماً از سوی کسانی مطرح میشود که نتوانستهاند در طول این سالها در جریان سیاسی خود نخبهپروری کنند و این روزهای انتخابات که احتیاج مبرمی به چهرههای برجسته دارند، به علت فقدان نخبگان جدید در تراز ریاست جمهوری، به قول معروف از مایه خورده و مجبور شدهاند پدران و پدر بزرگهایشان را وارد معرکهی انتخابات نمایند. در نتیجه، این حضرات برای پوشاندن همهی عیبهایشان، به بهانهی اولویت داشتن تجربه برای گذراندن ممکلت از این وضع – به زعم ایشان – فلاکتبار و بحرانی، نخبگان تازه نفس، قوی و کارکشتهی موجود در جریان سیاسی رقیب را با این سوالهای جهتدار تخریب میکنند، تا شاید بتوانند رأی خود را بالا ببرند. در حالی که اگر واقعبین باشیم میتوانیم به نخبگان فراوانی چشم بدوزیم که از نسل دوم و سوم انقلاب بوده و در عین اینکه از قابلیتهای فراوانی برخوردارند، نامزد ریاست جمهوری نیز هستند.
همچنین باید به این موضوع نیز توجه داشته باشیم که وقتی رهبر انقلاب میفرمایند دولت آینده باید نقاط قوت فعلی را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد، مسلماً یکی از این نقاط قوت، کار و تلاش جهادی و فوقالعاده است که باید در دولت یازدهم رعایت شود. حال، چطور ممکن است رئیسجمهوری از نسل اول انقلاب بوده و در سنین بالای عمر خود باشد و از سوی دیگر بتواند نیاز به کار جهادی را برای امروز مملکت ما تأمین سازد؟
در نتیجه وقتی از این منظر به مقایسهی مابین دکتر جلیلی و دکتر ولایتی نگاه میکنیم، گذشته از سایر برتریهای نسبی دکتر جلیلی، این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که حضور وی در جایگاه ریاست جمهوری به معنای تداوم چرخش نخبگان اتفاق افتاده در سال 84، اما با رویکردی تکاملگرایانه منهای ضعفهای موجود در آن خواهد بود. در حالی که انتخاب دکتر ولایتی به معنی بازگشت به عقب و سپردن نهاد ریاست جمهوری به نسلیست که تکلیفش را به خوبی انجام داده و امروز باید در جایگاه مشاور و هادی ایفای نقش نماید نه در جایگاه متصدی و قوهی مجرییه.
محمد نوری زاد چهارشنبه شب مورخ 13 خرداد 92 در برنامه "روی خط" از صدای آمریکا میهمان این رسانه وابسته به کاخ سفید بود،در جریان این برنامه نوری زاد به مانند گذشته موجی از اتهام ها و شایعات را در خصوص انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد.
اگرچه محمد نوری زاد تا به حال به سبب اقدامات ضدامنیتی و مصاحبه با رسانه های ضدانقلاب مورد بازخواست مراجع ذی صلاح قرار گرفته اما تاکنون برخورد جدی با وی از سوی مقام قضائی صورت نگرفته است!
محمد نوری زاد در برنامه "روی خط" از صدای آمریکا با نادانی تمام در مسائل دیپلماتیک و بین المللی اظهار نظر کرد، وی طرح شعارهای ضد آمریکایی و ضدانگلیسی را پوچ و مسخره خواند در همین حال چند تلفن از داخل و خارج از ایران وی را متهم به نفوذی کردند و از سابقه انقلابی او سوال کردند که نوری زاد پاسخ داد من در مقطعی در جهالت به سر میبردم ، در بی شعوری در نفهمی و چشمانم کور بوده است این مدعی سست عنصر به دنبال هر اقدامی است که دستگیر شود لکن دستگاه های امنیتی به دلیل آگاهی از مشکل روانی با او مانند یک بیمار برخورد میکنند.
کد خبر: 28914 | دوشنبه، 20 خرداد 1392 - 15:21 |
رای نهایی کمیته ائتلاف: کناره گیری عارف به سود روحانی |
قبل از این کمیته ای متشکل از مشاوران سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق و اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی وضعیت محمدرضا عارف و حسن روحانی و امکان ائتلاف این دو کاندیدا تشکیل شده بود. |
آفتاب: یک منبع آگاه در کمیته مشاوران خاتمی - هاشمی برای ائتلاف عارف و روحانی در مصاحبه با خبرنگار عصر ایران اعلام کرد: این کمیته رای به کناره گیری عارف به سود روحانی داده است. براساس گفته های این منبع، عارف نیز کناره گیری به سود روحانی را پذیرفته است. این موضوع دقایقی پیش در همایش سخنرانی روحانی در سنندج اعلام عمومی شد.
قبل از این کمیته ای متشکل از مشاوران سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق و اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی وضعیت محمدرضا عارف و حسن روحانی و امکان ائتلاف این دو کاندیدا تشکیل شده بود. قرار است این تصمیم به طور رسمی در چند ساعت آینده اعلام شود. |
بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه انصراف دکتر حداد عادل از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری
ملت شریف ایران
در روزهای حساس و سرنوشت ساز یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری توجه شما مردم عزیز را به نکات زیر جلب میکنم:
1- اینجانب که از سال 1341 با کاروان نهضت امام خمینی(ره) همراه بوده و از بهمن 1357 تا کنون در صحنههای انقلاب و مسئولیتهای مهم و سنگین اجرایی و قانونگذاری حضور داشتهام ، روش و بینش «اصولگرایی» را در عرصه سیاست با تعالیم اسلام و قرآن و آرمانهای امام راحل و اهداف انقلاب اسلامی و منافع و مصالح کشور منطبق و موافق میدانم و خود را اصولگرا میشناسم و به این صفت افتخار میکنم.
2- پیروزی اصولگرایان را در انتخابات ریاست جمهوری هدف اصلی خود میدانم و معتقدم با استمرار اصولگرایان حقیقی میتوان آرامش و امنیت و عقلانیت را که لازمه ایجاد حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است بر کشور حاکم کرد و بر این اساس خود را موظف میدانم از هر اقدامی که با واسطه یا بیواسطه به شکست اصولگرایی در این انتخابات منجر شود پرهیز کنم.
3- شرکت اینجانب در ائتلافی که به«ائتلاف سهگانه» یا «ائتلاف پیشرفت» موسوم شد دقیقاًٌ برای آن بود که نامزدهای اصولگرا در رقابت با یکدیگر سبب شکست اصولگرایان نشوند. ما با هم برای تلاش در راه پیروزی اصولگرایان عهد و پیمان بسته بودیم و من دقیقاً بر آن عهد و پیمان استوار ماندهام.
4- با نزدیک شدن به ایام ثبت نام نامزدها و حوادثی که در آخرین ساعت روز آخر ثبت نام روی داد و نگرانهایی از باب تکرار حوادث تلخ سالهای گذشته به ویژه فتنه? سال 88 را پدید آورد لازم دیدیم منتظر مشخص شدن آرایش سیاسی نامزدها بمانیم و پس از آن به مصلحت دیدیم که با شرکت در تبلیغات انتخاباتی و خصوصاً با استفاده از فرصتهای صدا و سیما و مناظرهها، دیدگاهها و برنامههای خود را به اطلاع ملت برسانیم. اینجانب تصمیم گرفتم مواضع خود را در مناظرهها و برنامههای صدا و سیما به روشنی و صراحت اعلام نمایم و حتی در این مناظرهها از بیان نقد نسبت به مواضع بعضی از نامزدهای اصولگرا نیز دریغ نورزم.
5- اینجانب در سخنان خود در چند ماه گذشته و به ویژه در هفتههای اخیر ضمن تأکید مکرر بر اینکه مشکل عمده? امروز مردم مشکل اقتصادی است و وظیفه? اول دولت آینده حل این مشکل میباشد، همواره کوشیدم تا از دادن وعدههای فریبنده و غیر عملی که تنها به قصد جلب رای مردم داده میشود خود داری کنم. سعی کردم از سیاه نمایی و نادیده گرفتن دستاوردهای انقلاب و خدمات دولتها بپرهیزم و موجب یأس و ناامیدی مردم نشوم. کوشیدم تا سخنی بر خلاف مصالح کشور و امنیت ملی بر زبان نیاورم و دل دشمنان انقلاب را شاد نکنم. تلاش کردم آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری را که از دل و جان به آنها اعتقاد دارم فراموش نکنم. امیدوارم در آنچه گفتهام توانسته باشم رضای خداوند و رضایت مردم را جلب کرده باشم.
6- اکنون بر پایه? این مقدمات، امروز دوشنبه 20 خردادماه 1392 با در نظر گرفتن واقعیتهای پیش رو در صحنه? انتخابات و با توجه به نیت و انگیزهای که از آغاز حضور در ائتلاف داشتهام به عهد خود وفا میکنم و انصراف خود را از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران اعلام مینمایم تا به سهم خود به پیروزی اصولگرایی در این انتخابات کمک کرده باشم. امیدوارم سایر نامزدهای اصولگرا نیز در این لحظه? خطیر و حساس به وظیفه? خود عمل کنند برادرانه و مشفقانه توصیه میکنم مردم عزیز با تصمیم درست خویش کاری کنند که یا اصولگرایان در مرحله اول انتخابات پیروز شوند و یا چنان شود که در صورت کشیده شدن انتخابات به مرحله? دوم، رقابت میان دو اصولگرا باشد.
7- با انصراف خود از مردم عزیز میخواهم معیارهای مورد نظر رهبری معظم انقلاب را در رای دادن به نامزدها دقیقاً رعایت کنند و به کسانی رأی دهند که به مبانی جمهوری اسلامی معتقد بوده و شجاع و بانشاط و توانمند باشند و از گفتمان انقلاب اسلامی و ارزشهای مورد نظر امام و رهبری حمایت کنند و پاسدار خون شهیدان و فداکاریهای ایثارگران عزیز و خانواده معظم شهدا باشند تا درخشش انقلاب اسلامی در فضای ظالمانه و ظلمانی نظام سلطه? جهانی روز به روز افزونتر گردد.
8- وظیفه خود میدانم از عموم برادران و خواهرانی که در سراسر کشور در ستادهای انتخاباتی اینجانب صمیمانه و صادقانه تلاش کردهاند و یا در اجرای برنامههای صدا و سیما مرا یاری نمودهاند سپاسگزاری کنم. از اینکه نمیتوانم با هیچ زبان و قلمی از عهده? شکر محبتهای آنان برایم از همگان پوزش میخواهم.
9- وظیفه دارم از شورای محترم نگهبان که اینجانب را واجد صلاحیت نامزدی انتخابات ریاست جمهوری تشخیص دادهاند تشکر کنم. همچنین موظفم از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که فضای مناسبی برای بیان دیدگاهها و برنامههای نامزدها بوجود آورده سپاسگزاری نمایم. از عموم نمایندگان رسانهها، چه رسانههای مکتوب و چه رسانههای مجازی که در ایام انتخابات با انتشار اخبار مربوط به این جانب اطلاع رسانی مفید و سازنده کردهاند نیز تشکر میکنم.
10- امیدوارم ملت مسلمان و با بصیرت و شجاع و انقلابی ایران با حضور پرشور و باشکوه در انتخابات جمعه 24 خردادماه 1392 حماسه? سیاسی ایجاد کنند و با برگزاری یک «انتخابات خوب » به یک «انتخاب خوب» دست یابند و زمینه را برای خلق «حماسه اقتصادی» با مدیریت دولت آینده و وحدت و همت ملت فراهم سازند. امیدوارم حاصل همه? تلاشها و نتیجه? انتخاب همگان به خیر و صلاح کشور باشد و مایه عزت و ارجمندی بیشتر ملت ایران و تضمین کننده? دوام و بقای استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی.
والعاقبه للمتقین
غلامعلی حداد عادل
20/3/92
شماره خبر : 2889 انتشار : 20/3/1392 |
|
||
|
شماره خبر : 2889 انتشار : 20/3/1392 |
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان