حرف خوردنی...!
صید BBC و VOA از انتخابات!
بدون شرح...!
رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه شبکه بزرگ خبری صهیونیستی سعی میکند وضع کشور را بحرانی نشان دهد، معیارهای انتخاب رئیس جمهور را بیان کردند.
به گزارش جنوب نیوز، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب با هزاران نفر از اقشار مختلف مردم و خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران از استانهای کهکیلویه و بویر احمد،گیلان، مازندران و گلستان دیدار کردند. مهمترین محورهای سخنان ایشان به شرح ذیل است:
* انتخابات یک حادثه یکروزه است اما تاثیر آن و حاکم شدن فرد یا افرادی بر سرنوشت و جریانهای عمده کشور، بلندمدت است. گاهی این تاثیرات بر کشور تا 40 سال ادامه مییابد.
* انتخابات امسال اهمیت مضاف دارد و به یک موضوع مهم بینالمللی تبدیل شده است. تمام اتاقهای فکر دنیا درحال رصد این حادثه بزرگ هستند و درخصوص انتخابات ایران نقشهها و اهدافی دارند.
* قانون معیاری بسیار خوب و وسیلهای برای حفظ آسایش و آرامش کشور و حفظ وحدت ملی و راه عمومی کشور است.
* اعضای شورای نگهبان، افراد متقی و آگاه هستند و طبق قانون افرادی را به عنوان صالح معرفی میکنند، باید دید در میان صالحان کدام یک صالحتر هستند و بیشتر به درد میخورند و بیشتر و بهتر می توانند بار سنگین را به دوش کشیده و با امانت کامل راه را ادامه دهند و به پیش ببرند.ما سند همکاری امضا کردهایم و میخواهیم یک کار اساسی بکنیم. من در حال حاضر به تنها چیزی که فکر میکنم باشگاه راهآهن است و دوست دارم فصل بعد نتایج خوبی با این تیم بگیرم
سایت گل - در روزهایی که شایعات مختلفی درباره مذاکره تیمهای دیگر با علی دایی مطرح می شود، سرمربی راهآهن با جدیت هر چه تمامتر مشغول برنامهریزی و انجام کارهای مقدماتی برای حضور پرقدرت راهآهن در فصل آینده لیگ است. علی دایی این روزها رفتوآمد زیادی به باشگاه دارد و به صورت مستقیم و غیرمستقیم، همه اقدامات لازم برای آمادهسازی تیم از جذب بازیکن تا فراهم کردن شرایط اردو و تمرین تیم را زیر نظر دارد. او مصمم است در سومین سال حضور خود در قدیمیترین باشگاه کشور، نتیجه زحمات چند سال اخیرش را به دست آورد . گفتگوی او با سایت باشگاه راهآهن که صبح روز چهارشنبه انجام شده را در زیر میخوانید.
آقای دایی شما این روزها مشغول انجام کارهای مقدماتی برای آماده سازی راهآهن در فصل آینده هستید اما بازار شایعات درباره مذاکره مسئولین پرسپولیس با شما و حضور احتمالیتان در این تیم داغ است.
-خب در فصل نقلوانتقالات شایعه همیشه زیاد است. خودتان میبینید که من اغلب روزها به باشگاه میآیم و کارهای فصل آینده را انجام میدهم تا انشاالله یک تیم خوب برای فصل بعد ببندیم. از اول هم گفتم که من فقط به فکر تیم خودم هستم و چون فرصت کافی داریم، میخواهیم تیمی آماده کنیم که حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم.
آقای رویانیان چند بار گفته که به صورت غیرمستقیم با شما صحبت کرده و ایشان و سایر مدیران پرسپولیس هم مدام اسم شما را مطرح میکنند. از طرفی شما با باشگاه راهآهن قرارداد بستهاید و مطرح شدن این مسائل، حرفهای نیست. نظر خودتان چیست؟
-من به صورت مستقیم هیچ صحبتی با آنها نکردهام اما آنها به صورت غیرمستقیم تلاشهایی کردهاند و پیغامهایی فرستادهاند. حتی خیلی تلاش میکنند که بتوانند با من جلسه بگذارند اما من قبول نکردهام.
خب حتما دلیلش هم این بوده که شما با راهآهن قرارداد دارید و برای فصل آینده برنامهریزی کردهاید.
-مطمئنا همین است. ما سند همکاری امضا کردهایم و میخواهیم یک کار اساسی بکنیم. من در حال حاضر به تنها چیزی که فکر میکنم باشگاه راهآهن است و دوست دارم فصل بعد نتایج خوبی با این تیم بگیرم. برای پرسپولیس هم آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که بتواند در فصل بعد نتایج خوبی بگیرد.
البته یک بحثی هم که وجود دارد این است که از اسم شما استفاده میشود تا کمی از فشارهای موجود را کم کنند.
-به هرحال یک چیزهایی وجود دارد که هر وقت شرایط آرامتر شد درباره آنها صحبت میکنم. الان اگر وارد جزییات نشویم بهتر است. من همان طور که گفتم هیچ مذاکرهای با کسی نداشتهام و آقایان لطف دارند که برای بازگشت من تلاش میکنند. اینکه چرا این مسائل عنوان میشود انشاءالله بعدا درباره همه آنها به صورت مفصل صحبت میکنم.
خب حالا کارتان در باشگاه راهآهن چطور پیش میرود؟
-همه چیز خوب و عالی پیش میرود. فعلا دنبال این هستیم که با تعدادی از بازیکنان فصل قبلمان برای ادامه کار توافق کنیم. درباره بازیکنان جدید هم به باشگاه لیست دادهام و در همین روزها با آنها مذاکره میکنیم تا هر چه سریعتر تکلیف ما و باشگاه مشخص شود و بتوانیم طبق برنامه کارمان را شروع کنیم.
برنامه تمرینی تیم مشخص شده است؟
-ما از بعدازظهر 6 خرداد کارمان را شروع میکنیم و بعد از دو تستی که از بچهها میگیریم، در اردبیل اردوی اولمان را آغاز میکنیم.
فکر میکنید چه زمانی تیمتان را به طور کامل ببندید تا برای شروع تمرینات مشکلی نداشته باشید؟
-تمام سعیمان این است که هر چه زودتر کار نقلوانتقالات را تمام کنیم و با همکاری باشگاه، بازیکنان مورد نظر را جذب کنیم تا چند روزی را با آرامش استراحت کنیم و تمرینات را با حضور همه بازیکنان استارت بزنیم. من دوست دارم وقتی 6 خرداد کار را شروع میکنیم با تمام بازیکنانم به اردو بروم.
به عنوان آخرین سوال، چشمانداز شما برای فصل آینده چیست؟ قرار است با راهاهن به چه هدفی برسید؟
-هدف اصلی ما این است که جزو چهار تیم اول جدول باشیم و هر طور شده سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را به دست آوریم.
امام دهم ، حضرت هادی (ع ) در سال 254هجری به وسیله زهر به شهادت رسید . در سامرا در خانه ای که تنها فقط فرزندش امام حسن عسکری بر بالین او بود . معتمد عباسی امام دهم را مسموم کرد . از این سال امام حسن عسکری پیشوای حق شد و بار تعهد امامت را بر دوش گرفت و در همان خانه ای که در آن بیست سال زندانی و تحت نظر بود ، سرانجام به خاک سپرده
بحران مشروعیت در حکومت عباسی
عباسیان در این دوره با بحران شدید مشروعیت در حکومت خود مواجه بودند، بحران مشروعیت از مهم ترین عواملی بود که قدرت سیاسی عباسیان را به چالش کشیده و منجر به تزلزل و عدم ثبات سیاسی در قلمرو اسلامی می گردید.
در دوره اول عباسیان حاکمان از اقتدار بیشتری برخوردار بوده و برای جبران مشروعیت حکومت خود به ترفندهای مختلفی دست می زدند، مامون خود را به اهل بیت علیهم السلام نزدیک کرد و سعی کرد با این روش مقداری از بحران ها را کاهش دهد. اما حاکمان پس از مأمون به خوبی نتوانستند به اوضاع تسلط یابند از این روی در تأمین مشروعیت خود به نظامی گری و زور و قدرت و سرکوب و قتل و خونریزی روی آوردند.
قیام ها بر علیه حکومت عباسی
از جمله عوامل ضعف سیاسی و کاهش اقتدار، شیوع قیام ها بر علیه حاکمیت عباسیان بود. در همه قیام ها به نوعی مسئله مشروعیت عباسیان مطرح است.
1) قیام های ایدئولوژی و عقیدتی : این قیام ها برخاسته از مبنای فکری برخی از فرقه های اسلامی هم چون زیدیه و سایر فرقه های شیعی بود، علویان در شهر های مختلف قلمرو عباسیان به قیام بر علیه حاکمیت عباسیان دست زده و مشروعیت آن ها را مخدوش می کردند این نوع قیام ها از آن رو در افزایش بود که برای عباسیان بسیار مشکل ساز شد.
عباسیان در آغاز قیام و استقرار حکومت خود شعار الرضا من ال محمد را سرلوحه شعار خود کرده بودند و پس از رسیدن به قدرت، از این شعار خود روی گردان شدند، و همین سبب گردید علویان بر علیه آنان دست به شورش مستمر بزنند.
قیام های علویان در مناطق مختلف قلمرو عباسیان و شهرهایی مانند کوفه، مکه، مدینه، بصره، خراسان، ری و طبرستان (مازندران) و گیلان و دیگر مناطق گسترده بود[1] و از هر سو حکومت مرکزی را دچار بحران و چالش می کرد، این قیام ها تبعات اجتماعی و سیاسی بسیار مخرب در جهان اسلام بر جای می گذاشت. ناامنی در مناطق مختلف، بحران های اجتماعی و اقتصادی در پی داشت، راه زنان و غارت گران و دزدان در جامعه امنیت را مخدوش می کردند. بدین ترتیب وضع اجتماعی، آسیب های فراوانی ببار می آورد. جامعه همواره در تلاطم و آشفتگی ناشی از تبعات بحران های بزرگ واقع شده بود. حاکمان در این دوره با مواجه با این پدیده ها از مدیریت اجتماعی و داشتن برنامه های مقتدرانه و تصمیمات عاقلانه عاجز بودند.
2) قیام های قبیلگی : دومین نوع از قیام ها، بر علیه حاکمیت عباسیان در عصر امام هادی علیه السلام، قیام های قبیلگی و اعراب طرفدار بنی امیه و مخالف عباسیان از خوارج و سایر فرقه های مذهبی بود. عدم اتکای سیاسی عباسیان به اعراب و قبایل عربی به جز خویشان و نزدیکان خود نوعی سلب اعتماد از اعراب بود که برای اعراب نگران کننده بود. قبایل عربی در مناطق مختلف به قیام علیه عباسیان دست زدند. قبایل عربی مثل بنی هلال، فزاره ، مره ، غطفان، اشجع، ثعلبه و معزبیان ساکن مدینه دست به شورش زدند. در شام و فلسطین و حمص و نواحی دیگر شبیه این قیام ها و شورش ها واقع شد، راه زنان، حجاج را از زیارت باز داشته و به کاروان حجاج دست یازی می کردند.
3) قیام های ایرانیان : نوع سوم از قیام ها، قیامهای ایرانیان با گرایشات مختلف بود که از طرف ایرانیان، خاندانهای بزرگ ایرانی بر علیه عباسیان بود. در برخی از این قیام ها طرفداری از اهل بیت علیهم السلام و جانبداری از حکومت آن ها برجسته است ؛ قیام هایی چون قیام بابک و مازیار و دیگر قیام های ایرانیان نیز به نوعی مشروعیت عباسیان را به چالش می کشید. گرایشات به علویان نیز در برخی از این قیام ها به چشم می خورد.
4) قیام های اقلیت های دینی : قیام های دیگری نیز گاه از سوی اقلیت های دینی بر علیه عباسیان در نواحی دمشق صورت گرفته، همه این ها نشان می دهد که اوضاع اجتماعی و سیاسی عصر امام هادی علیه السلام که عباسیان تسلط داشتند بسیار آشفته بود و این آشفتگی اجتماعی و سیاسی هر چه شدت می یافت زندگی آن حضرت نیز که در حصر و تحت مراقبت نیروهای نظامی بود، تحت الشعاع قرار گرقته و بیشتر مورد اذیت حکومت واقع می شد .
در این قرن، بیشتر شیعیان از کوفه بودند، لقب «کوفی» که به برخی افراد نسبت داده شده است، بهترین گواه این مطلب است.
از دوران امام باقر و امام صادق(ع) به بعد، لقب «قمی» در آخر اسم شماری از اصحاب ائمه به چشم می خورد. اینها اشعری های عرب تباری بودند که در قم می زیستند. در زمان امام هادی (ع) قم مهمترین مرکز تجمّع شیعیان ایران بود و روابط محکمی میان شیعیان این شهر و ائمه طاهرین(ع) وجود داشت.
دو شهر «آبه» یا «ساوه» و «کاشان» تحت تأثیر تعلیمات شیعی قرار داشتند و از بینش شیعی مردم قم پیروی می کردند. در پاره ای از روایات «محمد بن علی کاشانی» نام برده شده که از امام هادی (ع) سؤال کرده است.
مردم قم رابطه مالی نیز با امام هادی داشتند، در این زمینه، از «محمد بن داود قمی» و «محمد طلحی» یاد شده است که از قم و شهر های اطراف آن، اموال و اخبار درباره وضعیت آن سامان را، به امام (ع) می رسانیدند.
مردم شیعه دیگر شهر های ایران نیز با امامان رابطه داشتند، این در حالی بود که بیشتر شهر های ایران به دلیل نفوذ قهر آمیز «امویان» و «عباسیان» گرایش های «سنّی» داشتند.
«دیلم» از اواخر قرن دوم هجری، شیعیان زیادی را در آغوش خود داشت. علاوه بر آن، عده ای از مهاجران «دیلمی»، در عراق نیز به مذهب تشیع گرویده بودند.
در روایتی که حاوی نامه ای از امام هادی(ع) به وکیل خود در همدان است، این چنین آمده است: «سفارش شما را به دوستداران خود در همدان کرده ام.»
مشخصات مدیر وبلاگ
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
دوستان